A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
ilsalon #195875 Én pont most nyomom.
Előnye: Jó kemény az eleje. Sokszor még tier kilenc is pattog. Jó az ágyú, gyorsan lő és nagyot. Célzási ideje jó. A gép fenntartási költsége is jó.
Hátrány: nagyon csiga és lassan fordul. Lightokat, medeket nem tudod lekövetni és többször még a heavyk is simán kimanővereznek. Oldala nemrégi nagyon vékony lett, hátulja természetesen vékony. Ha szembők kapod az artyt, akkor nincs különösebb gond, de ha felülről, akkor gyullad, vagy robban könnyen, mivel ott vannak az üzemanyag tartályok.
Én akkor vagyok vele eredményes, ha városi pályán, vagy egy irányból jól védhető helyen vagyok. Türelmesen kellene vele várni, amíg jön az ellenfél, ez nekem nem nagyon megy, ezért olyan helyeken igyekszem támadni, ahol jó eséllyel szemből tudnak csak jönni. Sajnos ha megkerülnek kampec, ha ketten lőnek kétirányből kampec, ha oda kéne érni valahova kampec.