418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
stoppos #196028 Tényleg úgy néz ki, mint valami steampunk sci-fi szörny. :) -
Még jó hogy :D -
lexlutor #196026 kipufogo? konkretan egy kemenynek neztem. aztan utana vagy ketszer neztem a datumot, mert azt hittem h gozgep :) -
SovereignXY #196025 A T-50-2őt megéri kiszopni? Mert kéne vmi amivel meg lehet baszni azokat a stzájbabaszott kurva geci artikat!!!!!!!!!!!!! -
Szpecnyaz #196024 Vicces nézne ki. A képen is látom hogy felül van a kipufogója. Olyan lenne mint egy nagy ganját szívó hernyó :D. Csak szép kis jamaicai zászló kéne rá, meg reggae matricák. Nagyon tuti prém tank lenne :D. -
lammaer #196023 "doctor of medicine from the city of Syzran"
Na igen, egy gyógyszerész bizonyosan reális tanktervekkel tud előállni :) -
bigmano #196022 Pénzért persze... -
lammaer #196021 Ja, akkor rendben van, kezdtem aggódni hogy annyira belémbeszélték már ez elmúlt pár napban itt a trollok hogy csúsztatok meg félreértelmezek, hogy már tényleg igaz :)
Akkor nincs itt russian bias, itt german bias van :D
Bebookmarkolom a commenteket, hátha lehet majd trollkodni egy németfant :) -
kHares #196020 Muhaha, most néztem a Lock and Load első részét. A 3 fontos ágyútól eljut a mai artillery-ig. Nos a rész végén van egy "non-line of sight cannon" nevű szörny. 25 mérföld hatótáv, 155 mm ágyú. Van saját drone-ja ami röpköd és küldi az adatokat. Auto loaderes és olyan gyorsan betölt hogy az egymás után különböző szögben kilőtt lövedékek egyszerre csapódnak be.
Tier 10 anyone? :) -
stoppos #196019 Az se rossz. :)
Még régebben volt egy fasza lemmingvonat Live Oakson, miközben pingeltem mint a marha. Végül egy IS6 el is indult az irányomba a linkelt eredménnyel
Ott is lőtték ki, ahova került. -
TomDantes #196018 Nem tudom, letölteni nem szoktam. Olvasom oszt kész -
davidbog #196017 Aha. A valós végsebessége 60 km/h volt. És macskaköves úton átlag 32 km/h-s sebességet ért el. Ami elég jó átlag egy 68 tonnás géptől.
Az S-70 tűzgyorsaságára azt írják, hogy elméletileg 6-8 lövés/perc. Ami azt jelentheti, hogy jól működik a félautomata töltőberendezés és töltő emberek is gyakorlottak, értik a dolgukat. Na most akkoriban a 6-8 lövés percenként az kurva sok egy 130 mm-es lövegből (még a 130 mm M-65 ami ilyen állat volt ezen a téren is), de még a '60-as évek végén se lenne olyan rossz. Ha élünk azzal a feltételezéssel, hogy szépítettek az adaton (ami nem biztos) és valójában csak 5-6 lövést tud még az is igen jó eredmény. Az IS-2/3/4-nél 2-3 lövés/percet tud a 122 mm-es. Az 120 mm M58 két töltővel (tehát M103) 5 lövés/perc. A 12,8 cm Pak 44-re azt írják, hogy 5 lövés/perc, de szerintem ez a vontatható lövegre vonatkozik. A JT-ben, Mausban, E-100-ban nem volt/lett volna ennyi. E-75-ben egy töltővel a Kwk44 meg ajaj kategória.
Az IS-7 homlokpáncélzata is jóval gyengébb a kelleténél. Olyan 390 mm effektív védelmet kéne adnia a WoT-ban, ennek ellenére ad olyan 280-290 mm-est. Igaz a torony kicsit erősebb, mint a valóságban: szemből +30 mm-t kapott, oldalról nem tudom. Régen az orosz wiki azt írt, hogy a torony oldal is 210 mm, de most már csak 150 mm-t írnak rá.
Jelenleg egy jó összefoglaló írás van az IS-7-ről. De egy orosz magazinban cikkeznek az 1945-1965 közötti szovjet páncélos fejlesztésről, eddig voltak a közepes harckocsik és a PT-76. Talán jönnek majd a nehéz harckocsik is és lesz írás és páncél felépítéses kép az IS-7-ről is és pontosan kiderül. -
Erről a scribd sz@rról, h lehet letölteni? -
Oddball29 #196015 Jézusatyaúristen... -
TomDantes #196014 Nagy cucc...ki akartam kerülni egy előttem töketlenkedőt...erre becsúsztam az árokba és többé nem is jöttem ki... -
lexlutor #196013 en mondjuk meg azokat a map ujitasokat szeretem meg:
- emelkedo utan szakadek
- bokor mogott szikla
a tervezo jokat nevetgelhetett, amikor berakta oket:) -
TomDantes #196012 Hát de épp ez az! A prém lőszer nem vitte át. Amúgy persze a creditért prémlőszer óta , minden tankot át lehet lőni, de a lényeg hogy sima AP-vel is simán ütöttem a type-ot. Ez csak ilyen random -marhaság -
stoppos #196011 Megindult egy cromwell lefele el halufon, én ugyancsak cromwellel utána. Első bukkanó puff, leesett mindkét lánctalpa. Magamban röhögcsélek, mekkora núb már bakker, majd jobb oldalról kikerültem és a következő bukkanónál tökéletesen lemásoltam a manővert én is. :)
Egyébként örülnék ha javítanák minél hamarabb, mert a kínaiakkal vért fogunk pisálni. :) -
Nem számít bele. -
lexlutor #196009 q\a-ban olvastam rola, h szerintuk is rosszul sikerult par palyaatdolgozas.. hogy mikor lesz javitva, majd meglatjuk.. -
lexlutor #196008 ..scoutrol nem is beszelve. el halufon csak egy picit nem figyel az ember es maris szakad a lanc..
historical mod, szerintem egy soha be nem teljesedo igeretuk marad. ha egy encounter/assault modnal ennyier futja, inkabb jobb is. -
stoppos #196007 Nem azt írták valahol, hogy ezeknek a kis bukkanók nagy részét meg fogják szüntetni? -
bigmano #196006 Hogy miért lukad át a Type pl mostanában szinte mindenhonnan...goldpower;) -
davidbog #196005 Tényleg az átdolgozott pályák. Jobb lett volna, ha maradnak a régiek. Tele rakták őket apró dombokkal. Orosz harckocsikkal kellemetlen, de TD-nek borzasztó. Most AMX AC Mle 1948-al megyek valami hihetetlenül használhatatlan tud lenni ezeken a pályákon. Talán ma meglesz a Foch, gondolom az is ilyen rossz lövegkitéríthetőséggel rendelkezk. Szerencsétlen ARL V39, Jagdpanzer IV-nek is biztos nagyon betettek ezek az új pályák.
Vannak olyan pályák amik kiegyensúlyozatlanok voltak. Átrajzolták őket és még rosszabbak lettek. El Halluf és Prokhorovka pályákat eddig se szerettem, de most már nagyon utálom őket. -
Greenyke #196004 A meccsenkénti átlagsebzésbe beleszámít a spottolás utáni sebzés is? Azt értem, hogy külön számolja, de statoknál azt is figyelembe veszi, amikor az átlagsebzésed nézi? -
Attiska #196003 Mi annak az oldalnak a címe, ahol a pályák különböző statisztikái vannak? Nemrég lett belinkelve, de nem találom. -
lexlutor #196002 szerintem teljesen jol ertelmezted ahogy o is. csak kulturalt hangnemben elmondta h hulye vagyok :) -
Oddball29 #196001 Nem csak a ROF, a páncélja is sokkal gyengébb mint kéne. A IS-7 a játék legalulírtabb tankja. Russian bias a nemesebbik felem...
Sok műkedvelő idióta azt se tudja, miről pofázik. -
lammaer #196000 Te david, jól értelmezem e amit írtál: az IS7 jelenleg gyengébb (!!!) (lassabb, kisebb ROF) mint amennyi a valóság alapján lehetne? Vagy csak nem bírok már értelmezni két mondatot? :)
Merthogy a russian biast itt a kolléga arra gondolta hogy a ruszkik biztos feltápolták az IS7et a valósághoz képest.... -
TomDantes #195999 Mit tudtál? -
bigmano #195998 Tudtam.... -
stoppos #195997 Majdnem 100-zal repesztő tankot valakinek? -
TomDantes #195996 Az milyen tetvesül zavaró, hogy még prém lőszerrel is ugyanez van. Persze miért is lenne másképp, de amikor a prém nullást üt, vagy pattan olyanról amit normál lőszerrel is átkéne ütni...akkor azért pislogok.
E100 prém lőszere valahogy különösen hajlamos ilyesmire. Nagyon furcsa,
De volt hogy KV-5 prém lőszere nem ütötte át a type-ot, ott ahol normál AP-vel is átszoktam. Közvetlen közelről. ( különösen kemény célpontok ellen, van pár darab prém lőszer a KV-5-ben, nem type ellen szoktam használni, de így alakult éppen) -
lexlutor #195995 pedig sajnos nemreg erositettek meg ujra, ha random +/-25%on nem valtoztatnak. az atdolgozott palyak rosszabbak, mint elotte.. az assault modot elso adando alkalommal kivettem.. szoval valoban lenne meg min reszelni.. -
TomDantes #195994 http://hu.scribd.com/doc/59254082/John-Keegan-A-masodik-vilaghaboru
-
davidbog #195993 Hát a történelmi értékek egy része már el van felejtve. Még a páncélzatnál és a lövegek átütésénél valamennyire megvan. De azokat is megváltoztatják, ha máshogy nem tudják megoldani az egyensúlyt. Ennél a kettőnél maradjanak csak minél közelebb a valós értékekhez.
A tűzgyorsaságnál, komponensek tömegénél és összességében a mozgékonyságnál nem is nagyon volt.
Az hogy ütik egymást a kijelnetéseik engem különösebben nem zavar. Van hogy összevissza beszélnek meg magyarázkodnak. Lényegtelen. Szerintem sokszor csak azért írnak valamit, hogy legyen valami írva ne lehessen azt mondani, hogy ezt is teljesen leszarják.
Engem sokkal jobban zavar a +/-25% random, az hogy napopik nem látok bizonyos pályákat és gyakran kerülök ugyanarra a tíz pályára. Az encounter és assault mód olyan befejezetlennek, semmilyennek tűnik. Historical mód még mindig sehol. -
keagle21 #195992 Csináltam egy letöltések menüt a faq-s oldalon, ahova kilinkeltem ezeket a II. vh-s könyveket, hogy ne vesszenek el a hozzászólások között. Akinek még vannak ilyen könyvei írjanak privátot és akkor azokat is kiteszem. -
Greenyke #195991 Kár, sajnos amikor elérhető volt akkor még nem játszottam komolyan ezzel a játékkal annyira, hogy megvegyem. Most meg már nem lehet :( -
stoppos #195990 Nekem ez a vbaddict most nagyon tetszik. Ha leszeded hozzá az exe-t, feltölti a csata után az adatokat és akkor megmarad, nem úgy mint a játékban. -
Nem lesz... de vagy a kisebbik löveggel használom AP-val, vagy a nagyobbikkal prémlőszerrel. Az IS4 vagy a nerf előtti T110E5 szinte minden szempontból jobb az E100-nál, én mégis ezzel szeretek menni.
Mindenről le tud pattani a 150-es.... de megszokható.