banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• davidbog
    Hát a történelmi értékek egy része már el van felejtve. Még a páncélzatnál és a lövegek átütésénél valamennyire megvan. De azokat is megváltoztatják, ha máshogy nem tudják megoldani az egyensúlyt. Ennél a kettőnél maradjanak csak minél közelebb a valós értékekhez.
    A tűzgyorsaságnál, komponensek tömegénél és összességében a mozgékonyságnál nem is nagyon volt.

Az hogy ütik egymást a kijelnetéseik engem különösebben nem zavar. Van hogy összevissza beszélnek meg magyarázkodnak. Lényegtelen. Szerintem sokszor csak azért írnak valamit, hogy legyen valami írva ne lehessen azt mondani, hogy ezt is teljesen leszarják.
    Engem sokkal jobban zavar a +/-25% random, az hogy napopik nem látok bizonyos pályákat és gyakran kerülök ugyanarra a tíz pályára. Az encounter és assault mód olyan befejezetlennek, semmilyennek tűnik. Historical mód még mindig sehol.