418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• fsb1000
    ja... nickedet elárulnád? Csak hogy egyenlőek legyenek a feltételek.
    Köszi!
  • fsb1000
    A ...\World_of_Tanks\res_mods\0.8.2\vehicles\ mappába kell tenni a nemzetek mappáját. Azokon belül minden tanknak van saját almappája.

Ha nem így van a tömörített kiegben, akkor létre kell hozd....
  • TomDantes
    Hehehe....vagy 2 millió kreditért vettem prém lőszert egy rakás tankomba...hehehe...goldammonoob
  • Szpecnyaz
    Mivel csak 210es penje van, erősen nem mindegy hogy hová célzol vele. Mondjuk most félárú a prém lőszer, szóval érdemes azt használni. Annak már valami 255 a penje.
  • fórumhiba
    a T54E1-nek a nagyobbik ágyúja ennyire szar, vagy csak én vagok béna. Bár azt nem gondolnám :). Most pattantam le 15 méterről egy IS-7ről egész tárral, de már előzöleg is észre vettem, hogy valami nem szupi. Most ez egy kicsit igy csalódás. Főleg, hogy 45 ezer xp egy ilyen cső.
  • kabel15
    Sziasztok! Leszedtem egy modot amivel elméletileg megfesti a tankok gyenge pontját. ahova lőnöm kéne. Azt írták hogy a C:\Games\World_of_Tanks\res_mods\0.8.2 mappába miközben nem fut a játék.
    Ide bemásoltam a mappákat. Országok szerint vannak szétszedve. De valamiért nem festi meg a tankokat. Mi lehet a gond?
  • Ejzen
    Olyan problémám lenne, hogy a csata alatt mikor rácélzok valakire, lehet az ellenség vagy csapattag, egyszerűen ilyen szellemtankként vagyis átlátszó tankként a képernyő közepére rakja azt a tankot és a csata végeztél a garázsban is ott marad a képernyő közepén... Elég irritáló, mitől van ez?
  • bekasybalazs
    Köszönöm. annyit kérdeznék, hogy van lehetőség repair-re anélkül hogy teljesen letöröljem a játékot? mert nincs túl gyors netem, és nem szeretnék mégegyszer 4gigát letölteni. van rá lehetőség?
  • TomDantes
    Tier 7-ig, de ne vedd meg. Nagyon szar. Iszonyat lassú, használhatatlan a lassúsága miatt.
  • fsb1000
    Itt meg tudud nézni: http://wiki.worldoftanks.com/images/a/a0/Matchmaking_Chart.png
  • Oddball29
    Thx
  • SovereignXY
    Sztema gond ott van hogy fingunk nicns ezek miylen tankok így a sziluett alapján. Én pl oylan régen hazsnálok ikon modot hogy fel nem ismerem egyiket sem így már.
  • Mesmerize
    Tog II*-t milyen tierbe teszi be maximum? Mennyi a javítási költsége?
  • Orpheuslow
    http://forum.worldoftanks.com/index.php?/topic/160244-myreplaysru-convert-your-replay-into-a-youtube-video/

myreplays.ru
  • SovereignXY
    GG :)
  • Oddball29
    Nem tudja valaki véletlen annak az oldalnak a címét, ahol WoT repeket konvertálnak és visszaküldi a YouTube címet e-mailben?
  • fsb1000
    Akkor a kezdőkörben volt. Ott elég 1 TK is. Butuska voltál, hogy nem vártad meg kimenjen onnan.

Ugyanaz a nickem mint itt, nincs okom mást használmni.
    És téged hogy kell keresni a WoT-ban, ha esetleg kevés lenne a napi KÉK zsákmányom?
  • SovereignXY
    Mi az ingame neved? Csak hogy ha meglátlak azonnal neked essek ha csapatban vagy ha nem mert úgy látszik hát... kurvára megérdemled iylen hozzá állással. Mint az a T30as bunkó is megérdemelte.
  • SovereignXY
    ÖÖÖ a T30 az régen volt. Az 1 kill és kék lettem.
  • fsb1000
    Az nem sok. Én a sokra vagyok kíváncsi.
    (van rajta pár hónap prém, már csak az 10K lenne...)
  • SovereignXY
    Adok érte 10K-t. Hiszen midn fun-t elvettél már :P
  • fsb1000
    csak vicc volt... ilyet nem írok be... na talán egyszer megtörtént mikor senki sem reagált.
    Nincs bónusz a KÉK kilövéséért, se kredit se XP... Csak az a kellemes érzés... ahogy menekül, meg mondogatja hogy ő nem is volt rossz, csak véletlenül kékült.
    Na... már ezért megéri.
  • Orpheuslow
    http://worldoftanks.ru/news/1855-common_test_083/
  • davidbog
    Hm, azzal is össze lehet hozni. Nekem a M4A3E2-vel van pár darab. De tényleg ostoba ellenfelek kellenek hozzá. Volt olyan eset, hogy a Jumbo lövegpajzsának oldalát lőtték meg. Átütötték de nem sérültem. Előtte és utána is legalább 6-7 lepattanó volt. Ha az nincs simán Cool-Headed lett volna. Egynek sejutott eszébe hogy a parancsnoki kupolát lőjje...

De dombos pályán fasza ez a Jumbo. El Hallufon volt hogy tier 7-8-asok alig bírtak kiszedni A4-5-ből. Mondjuk elég tré löveg az M1A1 ha menetből kell tüzelni. Nem is ezen, hanem főleg a gyorsabb M4-en. Annál egy idő után figyeltem, a legnagyobb távolság amelyről menet közben eltaláltam a célpontot 62 méter volt. De ilyen 10-15 méterről is simán mellé lő menetből.
  • ladista
    +10k kredit?
  • R3nton
    tesztszerver nem műkszik?
  • R3nton
    a comet fullosan meglepően jó volt, most itt tartok, hát én lehet már belevágok majd a centurionokba is mivel heavy ágon is ugyanazok az alkatrészek vannak kb, így nem kell sokat fejleszteni.
  • fsb1000
    3 TK = Kékülés. Innentől kilőhető vagy.
    (csata elején be is írom, hogy mindenki lője a kéket, mert szabad és +10.000 credit.)
  • Bmsrt n2
    Britt fa talán legjobbja:
    Kifejlesztve:
    Cromwell jármű kifejlesztve. Elköltött tapasztalat: 25000. Elköltött szabad tapasztalat: 0.

Ennél tovább van bármi értelme vinni ezt az ágat amúgy(heavybe bele se kezdtem)?
    Erre még szánok free xp-t kifullozni,de amik ezután következtek,azok anno nem győztek meg.
  • SovereignXY
    De iylnért is lettem kék. 50 100. indul a csata megyek 5 métert. megállok hogy nézzem ki merre megy. Erre a T30 nekem jön hátulról majd pár sec múlva belém küld egy jó -800at. Mondom WTF?
    ő: blokkoltam.
    Mondom magamban bazd meg és a 6 lőszert a seggébe eresztetem. kék lettem de egy iylen bunkó fazs megérdemelte.
  • SovereignXY
    ÖÖÖ Velem ugye tagnap esett meg. 12t behozza t1e6. Én batcsat. Kilövöm t1e6 - mi támadunk az a kis szar a bázis vége felé kúszik elbújni. Kilövöm. Erre a 12t begorombul rám lő. én kilövöm. Kék. És nem kellet ehhez meghyülülni és észnélkül TK-zni ballra jobbra. Sztem indokolt volt. Hozzá tezsem hogy a 12t ammo rack lett...
  • Wlanseraf
    Nincs szakasz egy sem.... mi a fasznak oda az a T8??? ugyan már..
  • fsb1000
    Olyan kép is kéne ahol a szakaszok és a light tankok típusa is látszódik.
    Az hogy kimarad a t7 nem jelent hibás működést, bár kétségtelenül előnyt jelent a TOP 8-asoknak.
  • fsb1000
    Eddig is ez volt az álláspontom. Nem kékülsz nincs gond.
  • Wlanseraf
    Nem?:) akkor nincs több kérdésem:)
  • fsb1000
    Pár napja hasonló szitu esett meg velem is (ide is beírtam, mertt magyar köcsög volt, ismert klánból), csak én nem tudtam kilőni a T10-es kitolót, mert scout tankkal voltam.

Nekem semmi gondom azzal, ha a hülyéket bárki kilővi.
    Vigyázni kell a kékülésre, naponta kettő elég legyen a jóból, meg ne a kezdőkörben legyen.
    Olyan ez mint a tripper, ha már kékül, akkor vágni kell.
  • fsb1000
    MI a problémád az MM-el?
    Nem értem...
  • yossarianHUN
    Na csak hogy FSB kollegának is legyen valami csemege mára: Airfielden megy a csata, én T25 AT-ban, épp a leszállópálya mellett sziklák között megy a csata, mikor is azt veszem észre, hogy az eddig fel-alá kolbászoló SU-152 elkezd kitolni a szikla tövében harciaskodó két ellenséges Tájp, és egy T71 elé. Na nagy nehezen kivergődtem magam előle (még mikor sikerült keresztbe fordulnom, akkor is tolt tovább), közben azért kaptam egy-két sallert a tájpoktól. Szépen visszatolattam, és megküldtem a delikvens hátsófelét, amitől ki gyulladt. Amíg a szétlőtt motorjával volt elfoglalva, én kilőttem az egyik Tájpot, majd mikor megjavította, elkezdett rámfordulni hogy megtorolja a sérelmet, de sejtettem hogy meg fogja próbálni, úgyhogy azt már nem érte meg hogy elsüsse az ágyúját.
    Ezek után az ürge global chatbe kezdett nyafogni, hogy engem mindenki reportáljon azonnal, merthogy TK-zok. Tájékoztattam, hogy ha esetleg nem tűnt volna fel neki, hogy kitolt a fél ellenséges csapat elé, mire azt válaszolta, hogy "útban voltam"
    Mellesleg saját bevallása szerint finn volt a csóka, úgyhogy most már tudjuk, hogy az északi népek között sem ismeretlen fogalom a hülyeség.
    Jah, illetve a meccs egy későbbi pontján közölte (már nem tudom milyen összefüggésben, nem nagyon figyeltem a chatre), hogy a románok mind tolvajok és erőszaktevők, majd mikor valaki kiigazította hogy talán a román cigányokra gondol, nem a románokra, akkor azt válaszolta hogy ő ilyeneket már nem tud, ő finn:)
  • ladista
    azért ebben most közrejátszik, hogy t6 nap van.
  • Wlanseraf
    Van még valaki akinek nem világos hogy mennyire profi csapat ez a wg? ez az új MM is mennyire profi munka lett :DDDDDDDD