A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
yossarianHUN #196272 Na csak hogy FSB kollegának is legyen valami csemege mára: Airfielden megy a csata, én T25 AT-ban, épp a leszállópálya mellett sziklák között megy a csata, mikor is azt veszem észre, hogy az eddig fel-alá kolbászoló SU-152 elkezd kitolni a szikla tövében harciaskodó két ellenséges Tájp, és egy T71 elé. Na nagy nehezen kivergődtem magam előle (még mikor sikerült keresztbe fordulnom, akkor is tolt tovább), közben azért kaptam egy-két sallert a tájpoktól. Szépen visszatolattam, és megküldtem a delikvens hátsófelét, amitől ki gyulladt. Amíg a szétlőtt motorjával volt elfoglalva, én kilőttem az egyik Tájpot, majd mikor megjavította, elkezdett rámfordulni hogy megtorolja a sérelmet, de sejtettem hogy meg fogja próbálni, úgyhogy azt már nem érte meg hogy elsüsse az ágyúját.
Ezek után az ürge global chatbe kezdett nyafogni, hogy engem mindenki reportáljon azonnal, merthogy TK-zok. Tájékoztattam, hogy ha esetleg nem tűnt volna fel neki, hogy kitolt a fél ellenséges csapat elé, mire azt válaszolta, hogy "útban voltam"
Mellesleg saját bevallása szerint finn volt a csóka, úgyhogy most már tudjuk, hogy az északi népek között sem ismeretlen fogalom a hülyeség.
Jah, illetve a meccs egy későbbi pontján közölte (már nem tudom milyen összefüggésben, nem nagyon figyeltem a chatre), hogy a románok mind tolvajok és erőszaktevők, majd mikor valaki kiigazította hogy talán a román cigányokra gondol, nem a románokra, akkor azt válaszolta hogy ő ilyeneket már nem tud, ő finn:)