banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• davidbog
    Hm, azzal is össze lehet hozni. Nekem a M4A3E2-vel van pár darab. De tényleg ostoba ellenfelek kellenek hozzá. Volt olyan eset, hogy a Jumbo lövegpajzsának oldalát lőtték meg. Átütötték de nem sérültem. Előtte és utána is legalább 6-7 lepattanó volt. Ha az nincs simán Cool-Headed lett volna. Egynek sejutott eszébe hogy a parancsnoki kupolát lőjje...

De dombos pályán fasza ez a Jumbo. El Hallufon volt hogy tier 7-8-asok alig bírtak kiszedni A4-5-ből. Mondjuk elég tré löveg az M1A1 ha menetből kell tüzelni. Nem is ezen, hanem főleg a gyorsabb M4-en. Annál egy idő után figyeltem, a legnagyobb távolság amelyről menet közben eltaláltam a célpontot 62 méter volt. De ilyen 10-15 méterről is simán mellé lő menetből.