418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Droughert #198307 Azt nem értem, hogy mi az összefüggés az eff. és a tier között. Alacsony tierben nem lehet magas az eff.-em? T10-ben könyebb játszani? Ha prémiumom van akkor magasabb lesz az eff.-em? Mi köze az eff.-nek ezekhez? Ha hülye vagy a játékhoz ülhetsz te t10-ben is attól még nem leszel jó. Ha átugrod az alacsonyabb tiereket attól sem leszel jobb. Valaki világosítson fel, mert nem értem az összefüggést. (vagy nincs is?) -
Szpecnyaz #198306 Ha megnézed akkor minden tankjával átlag felett teljesít. De tudjuk hogy csak irigy vagy. Meg nem értem miért ítélsz el valakit akit egyáltalán nem is ismersz. De grat, csak így tovább
.
-
Attiska #198305 Az tény, hogy az effbe beleszámít a prém, hiszen prémmel több XP jön 50%-al. De ez nem hiszem, hogy olyan hú de sokat nyom az eff értékén, legalábbis +500-600 effet semmiképp. Nekem inkább az a meggyőződésem, hogy a nagyon magas eff-esek, és a >54% WR-esek ritkán mennek random csatát egyedül, minimum szakasz. Az nagy LOL, hogy egy ember tud eldönteni egy random csatát (legfeljebb nagyon kivételes esetekben), de egy hármas összeszokott szakasz azért tudja a győzelmet hozni. -
SovereignXY #198304 JAH! És 56szor is annyit költött goldra mint én gold :P -
SovereignXY #198303 Csíter batcsat. Ennyi. És ha többet is csinál? Kit érdekel.
Plusz mi van ha a kedvenc tankoma kv-1 neki meg a batcsat. Még szép hogy 66szor több sebzést csinál. ÉS? Hova szarjak?
-
Tessellia #198302 Bővült a hangár mod egy éjszakai sivatagi táborral. -
SovereignXY #198301 ÖÖÖ Jah. De minjárt meg is mondom miáért vagyok tapló velük. Túl nagy a a hipe a lila effi körül. Azt tapasztalom, hogy a játékosok fele úgy nézz rájuk mint az istenekre. Ráadás imádom mikor pattognak randomban hogy fúú de noob vagy amiért meghalsz 5 tank ellenében meg amiért 5 atrtyból 4 téged talál meg sorozatban. Vagy csak általánosságban beszólogatnak.
És mikor én zsinórban szopok 6-7et majd meglátok egy iylen lila gyereket aki: "Lila ő tud ő az isten juj juj juj" akkor persze hogy felmegy a pumpa. Hiszen ők pusztán megvették az effit. Egy zöld 1200-1300 effis meg egy 2000 effis közt a külömbség a PÉNZ!!!
Egyzser olyan jó lenne ha igen egy elismerné. Hogy jah. Én vettem az effit. Átugrottama low tier tankokat. 30 cstaa után meguntam a t8as tankom ezért átmentem t9re. Az egyik T10em előtti 7 tankot kihagytam és full prémmel tolom csak T10ben ezért vagy high effis. -
EmR3 #198300 Á, dehogy jó sok ilyen közepes kört fogok menni
-
Ezen a beszóláson felröhögtem :D -
stoppos #198298 -
Hogy mész két közepes kört? -
Droughert #198296 8.3 patch, lehet, hogy megkapjuk a héten? -
EmR3 #198295 Nos igen, ez egy sötét folt marad az életemben.
De majd igyekszek jóvátenni valahogy így:
Győzelem Siegfried Line 2013. január 14. 12:31:04
Jármű IS-3
Szerzett tapasztalat 3 816 (2x szorzó a nap első győztes csatájáért) + kredit: 56 256
Csatában elért Achievement: Acélfal, Védő, Spártai
Győzelem Erlenberg 2013. január 14. 11:00:58
Jármű T-54
Szerzett tapasztalat 3 636 (2x szorzó a nap első győztes csatájáért) + kredit: 73 756
Csatában elért Achievement: Top Gun, Mesterlövész, Pusztító, Kiváló soför jelvény: "I. osztály"
-
Mert szellemileg sérült :) -
Szpecnyaz #198293 Gondolom még itt is több sebzést csinált Marchi mint Te egy győztes meccsen szoktál
.
-
Jacktor #198292 "Mint a wot magyarországi helytartója nem igényelhetsz press accot?"
A wotinfo.hu nem hivatalos magyar oldal. Leveleztem erről egyszer velük, hogy legalább a linket rakják ki a Fan Pages menü alá, de ez akkor annyiban is maradt. De most ráírtam az angol community-sre, hátha...
-
EmR3 #198291 Mint a wot magyarországi helytartója nem igényelhetsz press accot?
A golden joy szavazás körül elég sok ilyen emberkét lehetett látni.
A válasz arra a kérdésre irányult hogy miért nem látom a statját.
-
Kubukli #198290 Kíváncsi vagyok a Tanktoon-os Dimitrij-nek valóban ez-e a neve?
Ha igen, akkor mekkora név egy kockának!
-
lammaer #198289 Pontosan 8 hozzászólással lentebb tárgyaltuk ki a témát :)
Más: azt tudja vki hogy miért van az, hogy eltalálom a célpontot, mondja is hogy penetration, de nem sebez?
Ja, ez vóóótmáááááá :D -
Jacktor #198288 Segítségeteket kérném a játékban elérhető prémium járművekkel kapcsolatban. Mivel nekem csak JagdTiger 8,8-am van, s így másról nem tudok részletes elemzést írni, ezért a Ti segítségeteket kérném ez ügyben.
Részletek a link alatt. -
bgabor #198287 Hát a szóköz az pont arra szolgál a játékban, hogy meg tudj állni egy lövés erejéig. Ez nem bug, hanem feature. :D -
atee73 #198286 hat baratom ... most aztan jol megmondtad neki

mielott jon hogy miert vedem ... Nem ,nem vagyok a klantarsa ,Nem , nem is kedvelem a klanjat ...
de ez meg nem von le abbol hogy taplo vagy -
SovereignXY #198285 Na mi van lila effi? Mi nem működött? :P Goldért nem lehet venni a győzelmet mindig igaz e :PPPPP -
stoppos #198284 Igen, mintha megszaporodtak volna. Tegnap egy IS nyelt be nekem vagy hatot... -
LuckyXX #198283 De most agyalok h lenteb írta valaki h nem csináltam elég kárt, mert a Tigris P alap 7,5-esével löttem egy T34-es amcsit. A torony meg test között találtam el és ott jelezte h átment.
De az volt az idegesítő mikor a Grille vel egy 45 hp-s VK3601 et kaptam oldalba közelről és nincs sebzés, nem a láncot találtam el :D -
Egyre több embernek tűnik fel :)Csak lesz ebből valami. A válasz egyszerű, azért hogy többet költs lőszerre és kevesebb xp-t és kreditet kapj = vegyél goldot és prémiumot.
-
SovereignXY #198281 3 napos chatbann még semmi. nekem holnap jár le a 2 hetes aztán a köv már permanens lesz :) Ez most a "Final Warning!" :D -
NPite #198280 pl lehet üreges páncél például a super pershing elejét lövöd kapod a penetration-t de nem sebzel semmit, mert csak az első páncélt ütöd át -
LuckyXX #198279 Sziasztok.
Engem az érdekelne h miért van az h egymás után 9 találatból 8 nulla sebzést csinált? Jelezte h átment de mégsincs sebzés. -
kisokka #198278 A szóközre nemrég szoktam rá, akkor az lesz a baj, mert a billentyűzetkiosztást már átfésültem. Kösz a válaszokat! -
Jacktor #198277 Lehet hogy a beállításokban, a billentyűzetkiosztásnál vléetlenül beleklikkeltél a "RR"-es mezőbe és megjegyezte a bal klikket a padlógázra. -
Lehet hogy a szóközzel állítod meg a tankot? Mert ilyenkor lövés után magától elindul. -
FosTalicskaa #198275 Ez nem elmélet, ez a hivatalos standard válasza a WG-nek... -
kisokka #198274 Üdv! Miféle bug az, amikor lövök egyet a tankkal és abban a pillanatban elindul előre teljes sebességgel? Mintha kétszer megnyomtam volna az "R"-t, de nem tettem...Szakadék szélén elég idegesítő a dolog
GYIK-ben nem találtam, előre is kösz.
-
atee73 #198273 a franc enne meg 
ezek miatt en elkezdtem lecserelgetni a dead eye skill-t ( ugye az nagyobb lehetoseget ad a modulsebzesekre) az embereken , lehet hogy csak bebeszelem magamnak ,de ugy erzem ahol nincs ott mintha kevesebb lenne a 0-as hit.
de majd vki nalam tapasztaltabb megmondja a frankot ( legalabbis remelem)
addig is elvagyok a placebo hatassal
-
foxbat88fx #198272 ezt a videót nézzétek meg 3:20tól :D:D:D ahahaha
-
lammaer #198271 Nagyjából azt mondják, hogy works as designed (azaz úgy működik ahogy terveztük).
Elméletem szerint ilyenkor ez történik
Amolyan "Mátyás király és az okos leány" stílusba, van is sebzés, meg nincs is....
Amúgy is, mit vársz egy olyan fejlesztőcsapattól, akinek a vezető fejlesztőfélesége múltkor "vicces érdekességként" közölte, hogy számításai szerint egyes tankok lánctalpa akár több 1000 Hp sebzést is képes "elnyelni". Mert neki ez vicces...
-
Ry0K3N #198270 
-
stoppos #198269 Meg ujjongtak, én meg csak lestem. Frászt ujjongtok, ez egy panzerhárom. -
Ideje volt ,már az első naptól fogva a idegesített durrogás.