A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
SovereignXY #198301 ÖÖÖ Jah. De minjárt meg is mondom miáért vagyok tapló velük. Túl nagy a a hipe a lila effi körül. Azt tapasztalom, hogy a játékosok fele úgy nézz rájuk mint az istenekre. Ráadás imádom mikor pattognak randomban hogy fúú de noob vagy amiért meghalsz 5 tank ellenében meg amiért 5 atrtyból 4 téged talál meg sorozatban. Vagy csak általánosságban beszólogatnak.
És mikor én zsinórban szopok 6-7et majd meglátok egy iylen lila gyereket aki: "Lila ő tud ő az isten juj juj juj" akkor persze hogy felmegy a pumpa. Hiszen ők pusztán megvették az effit. Egy zöld 1200-1300 effis meg egy 2000 effis közt a külömbség a PÉNZ!!!
Egyzser olyan jó lenne ha igen egy elismerné. Hogy jah. Én vettem az effit. Átugrottama low tier tankokat. 30 cstaa után meguntam a t8as tankom ezért átmentem t9re. Az egyik T10em előtti 7 tankot kihagytam és full prémmel tolom csak T10ben ezért vagy high effis.