418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
lammaer #198507 Annak öreg feje van... :) -
MrGringo #198506 Nem egészen! Én az utóbbi időben úgymond bölcsebb lettem és a háttérből figyelgettem sokmindent. Letoltam úgy 4000-csatát hogy utólag mertem elismerni saját magamnak, hogy nem tudok játszani!
Pedig az effi szerint jó játékos vagyok, de mindig is úgy éreztem hogy sokkal szarabbul játszom magamhoz képest mint amire igazából képes lennék. Kapkodtam amikor nem kellett volna, soxor rosszul reagáltam le a helyzeteket s.t.b Elkezdtem figyelni az általam profinak gondolt játékosok videóit, különböző tank stílusokkal játszva és nagyon sokmindenre rájöttem utólag hogy mit hogyan is kéne!
Nem vagyok fanatikus de engem ez érdekel és jó úton vagyok ahhoz hogy kifinomítsam a játékstílusomat a profik tapasztalatát felhasználva!
Elismerem a véleményedet, viszont arra vigyázz hogy ne beszélj butaságot mert például egy marchizor kaliberű játékos aki van gógyija ehhez a játékhoz simán bevállalhat egy ilyen szitut, és nem fog elvérezni mert nem ugrik ki ilyedtében riadt nyusziként a bokorból hanem képes üldözöttből üldöző lenni! A world of tanks egy nagyon taktikus ügyességi észjáték, csak sajnos a játékosok 80%-nak hiányzik az utóbbi kettő összetevő! -
A WG CEO
-
zsupeti #198504 Akkor még 1X.
Nem azt mondtam,h rongyoljon be az enemy közé és lövesse szarrá magát.
Hanem ott volt 4 heavy tank mellett és akkor szedte ki a T34et mikor már elhullott mellette mindenki.Medeztem én is pár csatát,és ha tudtam akkor segítettem a mellettem lévő heavynek.Lehet,h emiatt szúrt szemet,hisz más stílusban játszik vele mint én.
De ettől függetlenül nagyon profin játszik vele. -
Fefe82 #198503 Huáá,ma mentem egy - 33k kört-->kredit OO --->xp 80 naon komoly
-
csak be kell másolni a főkönyvtárba -
lammaer #198501 Ki ez az antipatikus úriember? -
EmR3 #198500 Ja, és végül kap 150xp-t két scout spotolásáért, meg valami alamizsnát, vagy szépen szarrá lövi a többszörös túlerő. Igaz teljesen bolondbiztos taktika.
Az elmélet és a gyakorlat között elméletileg nincs különbség, gyakorlatilag van.
-
Nazarov77 #198499 Ez de jó kép, wot fórumon rakta fel valaki :D
Wargaming főfejes Viktor Kishvalami feje van rávágva a képre XD -
foxbat88fx #198498 himmelsdorf hegy, karelia hegy, malinovka hegy, steppes sarokban a kis hegyek, mines hegy... -
Ezt hogy kell feltenni? -
EmR3 #198496 Ezzel nem értek egyet, pár pályán van 1-2 pozíció amit idejében kell foglalni.
Ha nem érsz oda időben el se indulj, mert már várni fognak. -
EmR3 #198495 Gyorsabb a replay az eredetihez képest, ezért tűnik úgy mintha lövés előtt kilépne a sniper nézetből.
Akkor szembetűnő amikor saját csatádat nézed újra. -
Akartok 100 aranyat keresni?
Regisztraljatok a telefonszamotokat az accountotokkal, mar az aki meg nem tette meg. Kiprobaltam, muxik. -
csoszi87 #198493 ÁÁÁÁÁ
3an rontunk 1 tankra!
Előttem 1 60 hp-s T34.
Még mondom is magamban, biztosan megáll a sarkon célozni, hogy én ne férjek oda.
Ebben a pillanatban megáll, én belemegyek (felgyorsult kv5el), és ő meghal.
Meg is kaptam, hogy vak vagyok, meg hülye. -
SovereignXY #198492 De csak hogy azért is kötözködjek. Malac. 10ből 8szor ugyan ezt és azt mondom skill. -
SovereignXY #198491 BÚÚÚÚ Itt is vagyok. Seggfej. :P -
stoppos #198490 Csodálom a türelmedet. Én úgy be tudok macskásodni, hogy hihetetlen. 100 hp-val visszavonul az ellen a szikal mögé, én meg csakmégegyetcsakmégegyetcsakmégegyet... Meg 5 hp-ban is ugyanúgy pattogok, mint a nikkelbolha, mondjuk type-pal az e-75 előtt. Gyere vazze, lerágom a lánctalpadat... -
SovereignXY #198489 Az troll gun. HE megy bele bár azzal nagyot üt de ahhoz át kéne hogy üssön amit nem fog így a sebzésed szar lesz. Au L56 kell rá meg a többi német T6 medre is. -
Pongyi #198488 Hát igen amikor 3-nál több arty van akkor mindenki más csak azért van h nekik spottoljon:) -
Greenscape #198487 Ne orulj annyira mert meg megjelenhet az a majom es elmagyarazza, hogy gold loszerrel spottolni is gyerekjatek. Vagy esetleg arany alcahalot vettel valahonnan amitol lathatatlan leszel.
-
foxbat88fx #198486 milyen medál az a Redshire? még életemben nem hallottam róla
(sry, nem hagyhattam ki
)
-
marchizor #198485
Akkor elértem célomat, mára be is fejeztem :D -
davidbog #198484 Mint írták az egy farönk és önvontatásra használják. A lánctalp nem akad bele a rönkbe. A rönköt kell a lánctalphoz erősíteni. Az maga alá kényszeríti és tapadós, iszamós taljaban lenyomja a szilárd rétegig. Amin az már meg tud támaszkodni.
Szemcsés, morzsalékos talaj esetén más a helyzet. A lánctalp a kapaszkodói segítségével adja át a vonóerőt. Ha a farönk alatta van a talajék nagyobb mint csak kapaszkodókkal. Emiatt az úgynevezett nyírási sík is nagyobb. Ami ha nagyobb akkor elegendő lehet ahhoz, hogy a vonóerő megcsúszás nélkül adódjon át.
Elég fárasztó önmentési mód lehet. A harckocsifarhoz érő rönköt le kell választani a lánctalpról. Majd újra előre vinni és felerősíteni a lánctalp elején. Ezt addig kell csinálni amíg ki nem tud jönni az elakadt harckocsi. Ha van akkor több farönköt is lehet egyszerre használni. Meg figyelni se árt, nehogy kárt okozzon a harckocsiban vagy a személyzetben a farönk amikor a harckocsifarhoz ér. -
Ez már szép volt azért :D
Hogy dicsérjelek is ma :D -
Nem. -
marchizor #198481 Volt már olyan, hogy a saját artym lőtt ki, mert kempeltem és nem mentem neki spotolni, mikor még 8 perc volt hátra, Serene Coaston... :D -
marchizor #198480 Mondjuk 2 low hp-sra itt is rávetettem magam :D -
Pongyi #198479 Na most pont ez volt. négyésfél perc alatt mindenki meghalt de én voltam a noob mert nem haltam meg az első 5 percben.... -
marchizor #198478 8000 spot damage, Patrol Duty, Redshire
;) -
Szpecnyaz #198477 Van egy olyan jelenség, hogy bárhol is felbukkan egy low HP-s tank, ott terem Marchizor is. Lehet van valami teleport csítje :D. -
a 10,5cm KwK 42 L/28 as cső nem jobb az általad írt kwk 88cm L56. - nál? -
lexlutor #198475 .. biztos a sok gold szamolgatas miatt olyan elfoglalt :))) -
foxbat88fx #198474 fa berakásos spoiler! ne hallgass a többiekre!!!!!
(amúgy bevágták előre a talp alá ha elakadt a vas a mocsárban) -
Akkor miért nem spottoltál ? :D
Megint végig bújkáltad a játékot, azt a végére leszedtél pár noob-ot :D
Az a baj, hogy 3as platoonba is ezt csinálja XD Megvárja amíg mindenki elfogy körülötte (platoontársak is), aztán előkerül. :P -
zsupeti #198472 Ez igaz.
Volt,h egy lila mellé csapódtam és ketten lehoztuk a meccset. -
Amarth99 #198471 Köszi!
Én is körbe szoktam nézni lövés után, de te kb egyszerre nyomod a 2 gombot :D, én meg szoktam várni míg odaér a lőszer:D.
Viszont tényleg láttam olyan replayt, ahol a srác 1 seccel azután lőtt mindig, hogy kiváltott külső nézetre, ezért kérdeztem rá, hogy ennek mi az oka.
-
TiborTamas #198470 FA testápoló Igornak
-
zsupeti #198469 Az igaz,sőt ha jobban belegondolunk egyik pályán sem érdemes előre szaladni meddel.Persze akad kivétel mikor kötelező előre menni,de csak amiatt hogy spottoljunk. -
besti #198468 Van ilyen is, de 20-ból 19x a 3as lila szakaszok nyernek szvsz. Tegnap pl. Hamisok 3 pz4-gyel lehozták simán a T7-es csatát (alig sebződtek).