A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
MrGringo #198506 Nem egészen! Én az utóbbi időben úgymond bölcsebb lettem és a háttérből figyelgettem sokmindent. Letoltam úgy 4000-csatát hogy utólag mertem elismerni saját magamnak, hogy nem tudok játszani!
Pedig az effi szerint jó játékos vagyok, de mindig is úgy éreztem hogy sokkal szarabbul játszom magamhoz képest mint amire igazából képes lennék. Kapkodtam amikor nem kellett volna, soxor rosszul reagáltam le a helyzeteket s.t.b Elkezdtem figyelni az általam profinak gondolt játékosok videóit, különböző tank stílusokkal játszva és nagyon sokmindenre rájöttem utólag hogy mit hogyan is kéne!
Nem vagyok fanatikus de engem ez érdekel és jó úton vagyok ahhoz hogy kifinomítsam a játékstílusomat a profik tapasztalatát felhasználva!
Elismerem a véleményedet, viszont arra vigyázz hogy ne beszélj butaságot mert például egy marchizor kaliberű játékos aki van gógyija ehhez a játékhoz simán bevállalhat egy ilyen szitut, és nem fog elvérezni mert nem ugrik ki ilyedtében riadt nyusziként a bokorból hanem képes üldözöttből üldöző lenni! A world of tanks egy nagyon taktikus ügyességi észjáték, csak sajnos a játékosok 80%-nak hiányzik az utóbbi kettő összetevő!