418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• stoppos
    Azt majd a gyereknek a fürdőkádba, hogy legyen miről mesélnie a pszichológusának, ha felnő. :)
  • NPite
    2 fps - kb 10 éves gépe van
    300 ping - nem eu-ból játszik
    én nem tudnék 2 fps-el játszani, inkább hagynám a francba semmi értelme
  • Tessellia
    Egy amx-40 meg kitűnő kacsa a szökőkútba;).
  • csoszi87
    Én adtam neki 1 GG-t.
    Valószínűleg úgysem jut tovább a T5-nél.
    2 fps, meg 300as ping. pff
  • stoppos
    Vagy egy KV-2-őt. Nagyszerű szökőkút lenne belőle.
  • foxbat88fx
    cirka 85 milla? :D
    kell a ráknak :)
    ha gazdag lennék egy ISU-152-őt és egy IS-2-őt vennék az udvarba magamnak :)
  • TomDantes
    Ja, csak egyetérteni tudok. A nullás hit meg mindennel van. IS4 prém lőszerével is, ami 400-at üt át, szóval tök mindegy. De a KV-5 azon kevés tankok egyike, amelyikkel majdnem mindig élvezetes játszani.
  • SovereignXY
    Összegezve én az angolra szavaznék mert ha a t8at átszenveded a többi jobb sztem mint az amcsi megfelelője.
  • SovereignXY
    Hát... nekem jobban bejön az angol med. Cromwell után a Comet kcisit vissza lépés hiszen iugyna azt az orbitos játékot képviseli. Centurion egy papír bár jó átütésű tank. Csak medhez képest lassú. És a hull armor is fos. Igaz hulldownban lehet vele sniperkedni. Mk7 furcsa módon jobb páncél mint a t9 hvy-nek legjobb t9 gun sztem. Igaz kicist lassan tölt a többi t9 medhez képest.
    Amcsiknál én a T20at nem kedveltem mert papír, de arra is azt mondják menj hulldownba vele. Comet sztem jobb nála. Pershing egy butított T-44 statja alpján nem votl soha sem lesz sztem de legaklább van páncélja összehasonlítva az angollal.
    Patton... itt is szidja van 2-3 ember ellenként nem nagyon zavar mert "papír". Uccsó 2 med... FV2202 nem sok tapasztalatom van mert 2szer láttam eddig.
    Patton 3 meg mint egy m103 csak mednek.
  • marchizor
    fun! :D

• Rgizda
    Az ilyen gyöngyszemek..... Érdemes meg nézni
    http://mwreplays.com/replay/2J0263XA3POV/
  • Solten
    Tegnap a Batchetem ket lovedeke "eltunt" egy IS-7 oldalaban, olyan kemeny 50 meterrol adtam le oket (aka taraztam ki). Gondolom az uj fejlesztesu orosz fekete lyuk generator elnyelte oket...
  • oneal1
    adott egy cromwell és egy m4 sherman jumbo.

melyiket érdemes továbbfejleszteni medium irányba?
  • shpongle
    Egy szép kis anime garázs mod, ha valakit érdekel.
  • shpongle
    mi az a zárójeles fps?
  • csoszi87
    Nem tudom mennyit mentél kv5-el, de nekem még a mai napig nincs vele bajom.
    Van olyan csata, ahol célkörön kívül megy minden lövés, de akkor átváltok rammolós üzemmódba, és f2f lövöm az ellenfél kupoláját.
    Amúgy meg szerintem sokkal pontosabb a játékban az ágyú, mint papíron.
    Sokszor még a sznájperkedni is kiváló.
    0-ás hit, meg már fel se tűnik, az alacsony átütése miatt.
  • R3nton
    nekem van még vagy 3700 arany eslből meg versenyekből az accon de nincs kedvem belőni, mert akkor játszani is kéne.

Meg nekem ez a sok tank is már elveszi a kedvem, inkább a játékmódokat variálnák, mert amiket betettek azok nem nagyon változtatták meg ezt a monotonitást.

Ez a sok tank meg ráadásul...annyit kéne grindelni, hogy kihúzzam őket, még ha nem is érdekel az összes.

Szépen finoman felemelték a szükséges XP-t is tier8-9-10 kifejlesztéséhez. Régen a tier10 150-160k xp volt, most meg 200-300.

De ez hogy folyamatosan tolják be a tankokat, a visszájára is elsülhet, mert én azt látom, hogy semmit nem foglalkoznak a játék élvezetesebbé tételével, csak nyomatják az új tankokat ész nélkül, hogy lehúzzák az emberről a bőrt. Gondolom ezt nem csak én látom így.

Amihez még úgy van kedvem az a tier8 század meg talán ESL. De randomban húzni a tankot...hát már nagyon elment a kedvem tőle.
  • csoszi87
    Ez hihetetlen.
    1. körben is7-el 3300at sebzek + felderített sebzés is van. Nagyon csúnya vereség, mert másik oldal elhullot, és körbevettek.
    2. körben sebzek 1100at, és megnyerjük. (mondjuk izgalmas volt, mert 2en hoztuk le, ha nem is a sebzésemmel,de pattogtak rólunk bőven)
  • lammaer
    Nekem is van még 9 nap prémem, aztán repülőzök kicsit :)
  • R3nton
    nekem nagyon elment a játéktól a kedvem, mikor múltkor is csomószor benyelte a másik t-62 oldala az én t-62esem lövését...és ez csak 1 példa, nemhogy csökkentek volna ezek a 0-ás hitek, hanem nőttek az utóbbi időben
  • lammaer
    Volt itt vki nemrég, aki 17 találatból hozott össze 13-14 0 sebzést.
    Ilyenné faragták szerjózsáék a játékot, sajnos ez nem a KV5 sajátsága.
  • lammaer
    Húú.. brutál, meccsenként 7 kill.. ez OP, nekem is kell egy :)

Szeretem amikor valaki egy top összejött meccsével próbál meg reklámozni egy tankot, hogy de jó ez a tank. Aztán ha megnézzük a valóságot, hogy a 227 csatában mennyi is az annyi, akkor megszürkül az a tank.

Félre ne érts, gratulálok az eredményhez, szép meccs volt, csak a felvezetés kicsit fellengzős.
  • fodus1978
    Nem tegnap kezdtem. Nem azért zavar, mert ilyen nem lehet, hanem mert mostanság 10-ből 6 mellé, három meg 0-ás sebzés.
  • keagle21
    Múltkor kérdezte valaki, hogy milyen a t20, ilyen:
  • lammaer
    Minden tankkal tapasztalni ilyet. Mióta teccik játszani? :)
  • fodus1978
    Tapasztalt valaki, hogy KV-5 tel mostanában alig találni el valamit, ill. nem ritkán okoz 0 hp-s sebzést? Elég idegesítő tud lenni.
  • fodus1978
    Ez jól sikerült, persze mákom is volt.Kisztottam löwével 4422hp sebzést.
  • stoppos
    Jó az a dokumentumfilm linkelve a tigrises oldalon. Olyan nyugodt tempójú, megfontolt.
  • Adjunktus
    Szar volt a gépem.Vagy 500 meccset nyomtam le 5-8 körüli fps-el.Kicsit ráment az idegrendszerem.Komoly csaták voltak:)
    Egy darabig Angliába voltam,nem játszottam ugye.Nemrég szereltem meg a vasat és mostanság játszom megint.
    Szigorúan magányosan,random csatákban!:)
    Viszont nyugdíjasabbra vetten a figurát.Már nem kapok agyvérzés a balfaszságtól meg az artyktól.Csak kb 4-5 csatánként fakadok ki.:)
  • lammaer
    "itt bezzeg régen láttam!"

Jobb az mindenkinek, hidd el :)
  • MrGringo
    Igen! Ez igaz! Sokan mennek pár kört és nyomják a dumát hogy "én már epic vagyok vazze, mertmá vagy 10 éve gépezek oszt nekem ne magyarázzátok meg hogy a tej fehér!
    Én szerencsére sosem voltam ilyen mert vannak az arcade játékok amibe belejössz 10-perc alatt és ennyi. Viszont itt élő emberek ellen kell úgy helyt állnod hogy folyamatosan ők is okosodnak (tisztelez a kivételnek) és keményen taktikázni kell mert aki nem ezt teszi annak 2-perc alatt füst! Utána meg jön a rinya hogy ez mekkora egy szar játék öcsém...hát nem kilőttek!
  • lammaer
    Nézd má, miféle őskövületek kerülnek elő :D

Nem vetted még ki a kedvencekből a Nagy Trolltopikot? :)
  • Adjunktus
    "VK 3601 (H) ez a tankom, melyik cső a legerősebb rá?"

Kezd el mindet elfűrészelni.Amelyiket a legtovább tart,az lesz az..
  • Fulcrum11
    A Hellcat-imádóknak egy kis nyálcsorgatás:
    Eladó Hellcat
    Össze kellene dobni rá a pénzt :)

Illetve a Tigris mókás kézikönyve:
    Totalcar galéria

Van még itt pár érdekes cucc, pl. bolgár Pz4-esek Su76 löveggel, meg a kommentekből kiderül, az autóbuzikhoz is betört a WOT titokban :)
    http://belsoseg.blog.hu/2013/01/14/a_legdragabb_nemet_es_nincs_elado
    És ha jól látom Cifu ott figyel, itt bezzeg régen láttam!
  • patchaou
    Érdekes amit írsz, ezzel Te is alátámasztasz egy megfigyelést, (amit többen észrevettek már) ami pedig a következő: Sok játékos 2-3000 csatával úgy gondolja, hogy már ismeri a játék minden csínját, Ő a badass madafaka, a vérprofi istencsászár és elég sokszor el is van szállva magától. És Kb 4k csata után jönnek rá, hogy bizony van hova fejlődniük és van mit tanulniuk.
  • lammaer
    "A world of tanks egy nagyon taktikus ügyességi észjáték"

akkor lenne igazán az, ha kivennék belőle ezt a rengeteg véletlenséget - pl sztem a béta alatt, meg az éles első évében is, jobban kiszámítható volt, tényleg kijött egyértelműen a taktikus ember előnye.

Sajnos ma már nagyon elment a kaszinózás irányába, komolyan, lassan nyithatna a WG egy létesítményt Las Vegasban, ahol félkarú rablók helyett a WOT szaladgálna.
  • EmR3
    Én is igy gondolom, csak utálok ennyit irni.
  • lammaer
    Beszarás.. újabb példa hogy le vagyok maradva, már rég kőgazdagnak kéne lennem.

Hány éves lehet a csákó? 30? 35?
  • lammaer
    Egy híres tábornok mondta egyszer:

"az eff a helyzetfelismerésből, a meglepetésből, fedezékhasználatból, türelemből, pályaismeretből, a helyes célpontmegválasztásból, bevált taktikák alkalmazásából jön."
  • Nazarov77
    Pedig ő az, kis pörgős. :)