A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
R3nton #198531 nekem van még vagy 3700 arany eslből meg versenyekből az accon de nincs kedvem belőni, mert akkor játszani is kéne.
Meg nekem ez a sok tank is már elveszi a kedvem, inkább a játékmódokat variálnák, mert amiket betettek azok nem nagyon változtatták meg ezt a monotonitást.
Ez a sok tank meg ráadásul...annyit kéne grindelni, hogy kihúzzam őket, még ha nem is érdekel az összes.
Szépen finoman felemelték a szükséges XP-t is tier8-9-10 kifejlesztéséhez. Régen a tier10 150-160k xp volt, most meg 200-300.
De ez hogy folyamatosan tolják be a tankokat, a visszájára is elsülhet, mert én azt látom, hogy semmit nem foglalkoznak a játék élvezetesebbé tételével, csak nyomatják az új tankokat ész nélkül, hogy lehúzzák az emberről a bőrt. Gondolom ezt nem csak én látom így.
Amihez még úgy van kedvem az a tier8 század meg talán ESL. De randomban húzni a tankot...hát már nagyon elment a kedvem tőle.