A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
SovereignXY #198539 Hát... nekem jobban bejön az angol med. Cromwell után a Comet kcisit vissza lépés hiszen iugyna azt az orbitos játékot képviseli. Centurion egy papír bár jó átütésű tank. Csak medhez képest lassú. És a hull armor is fos. Igaz hulldownban lehet vele sniperkedni. Mk7 furcsa módon jobb páncél mint a t9 hvy-nek legjobb t9 gun sztem. Igaz kicist lassan tölt a többi t9 medhez képest.
Amcsiknál én a T20at nem kedveltem mert papír, de arra is azt mondják menj hulldownba vele. Comet sztem jobb nála. Pershing egy butított T-44 statja alpján nem votl soha sem lesz sztem de legaklább van páncélja összehasonlítva az angollal.
Patton... itt is szidja van 2-3 ember ellenként nem nagyon zavar mert "papír". Uccsó 2 med... FV2202 nem sok tapasztalatom van mert 2szer láttam eddig.
Patton 3 meg mint egy m103 csak mednek.