418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
csoszi87 #199543 LOL
Kezdem elveszteni azt a reményem, hogy megmenthető vagy.
Namármostakkornézzünkegyutolsópróbát!
Én ülök a Batmobilomban.
Indul a csata.
Elindulok, csinálom a kezdő spotot.
Azután megyek a med útvonalra.
Kilövöm magam, lerohannak, elmenekülök tölteni. (esetleg ha úgy látom van értelme spotolok)
Próbálok besegíteni másik oldalnak. Vagy mögöttük supportolok, vagy miközben rohanok az ellenfél mellett kilövöm azokat akik csak 1-2 lövésesek, mivel ezt gyorsan meg tudom csinálni,nem kell ott állnom 1 helyben 20 mp-ig. + segítem a támadást, mivel meg tud indulni az az oldal.
Újra töltök. (ha a helyzet olyan közben elindulok az artykért)
Ha látok valamit, amit meg tudok enni 1 tárból útközben, akkor leállok vele keringőzni, és kilövöm.
Esetleg visszamegyek védőknek segíteni.
Mivel a térképen nem látszódik, hogy te lőtted le azt a tankot 1 lövésesre, nem is érdekel. Örülj neki, hogy valaki segíteni próbált.
(ellenkező esetben meg forr az agyad, hogy neki nem segít, és ezért lőnek ki)
+ ha jól emlékszem nem is a fragre kapod az xp-t, hanem a sebzésre.
(Td-vel ezért nem a 120hp-s tankot lövöm, hanem az 1000hp-st)
Namármost.
Szerinted a fenti leírásban mi volt olyan dolog, ami Istennek nem tetsző? Esetleg szemétség volt, a csata kimenetelét negatívan befolyásolta? -
virkir #199542 Akkor én biztos rosszul használom mert 300 ponttal több a sebzésem az 50 100-al mint a másik két nyolcas hevivel. -
TiborTamas #199541 Ha jól értem szerinted, ha előtted menne, majd kiszednék 3 egészséges találattal az sokkal jobb harcmodor lenne? -
Nem gondoltam volna, hogy ezzel lesz meg a 100. topgun :)
-
hellokitty92 #199539 Hál' istennek csak hülyeséget beszélt... megint...:D
OverlordJanuary 18, 2013 at 2:54 PM
Correction. I have checked with Storm - he says 8.4 will bring British TDs. -
Attiska #199538 GnomeFather's Engine Pack 8.3 -
Plata #199537 Francia csapattárs arra jó hogy mögötted sunnyogjon és ha már szarrá lőttél valamit elő ugorjon a hátad mögül és nagy bátran megölje.Random csatában nekem ez a tapasztalatom. -
csoszi87 #199536 Sőt még azt mondod, hogy a ligth tank otthagy az rendben, de a medium, meg a heavy már szar ha ezt megteszi.
Nem értem ezt az összefüggést.
Nagyjából ugyanannyi a töltés idejük, a páncéljuk, mint 1 ligth tanknak.
Azért mert Medium, meg Heavy elnevezést kaptak attól még nem azok.
A Batchat 1 t10es Ligth tank.
Az Amx 50B, meg 1 10es Medium.
És egyik sem arra való, hogy 1. sorban harcoljon, ne adj isten túlerővel szemben.
Mind a 2 2. vonalas support tank, amik a meccs vége felé 1-1ben szétkapnak bármit. Annyi különbséggel, hogy BC spotternek is kitűnő. -
csoszi87 #199535 Ha nyugisnak tűnik a helyzet, még akkor is rátöltök ha csak 2 lőszer hiányzik.
De amikor kilövöm mind a 6ot, netalántán az ellenfélnek még esze is van annyi, hogy számolja a lövéseket, akkor ott menni kell.
Ám Plata:
Véleményem szerint 1 olyan tankkal, aminek megvan hozzá a sebessége, hogy pozíciót váltson és esetleg máshol be tud segíteni, de a nincs meg a páncélja ahhoz hogy lövéseket bírjon ki és még tölt is. Az menjen is el a tűzvonalból. Lehet máshol pont az a 6 lövés kell, hogy áttolják.
Ha 2esben vagy 1 ilyen tankkal, akkor számíts rá, hogy ott hagy, és nem hal meg fölöslegesen. -
virkir #199534 A hatalmas intellektusoddal nehéz felfogni, hogy egy éppen töltő 50 100 azon kívül, hogy célpont semmi másra nem jó cirka 50 másodpercig? -
Oddball29 #199533 -
TiborTamas #199532 Miért lenne balfasz, attól hogy menekül? -
Hasznos ha a Reload!-ot gyors billentyűre állítod.
Ha franciával, ha artyval nyomom, sőt, még Su-val is használom gyorsbillentyűn. -
Plata #199530 Pont ezért utálom a francia csapattársakat,arty meg scout meg elmegy,de med meg heavy már esélyes hogy balfasz és ha gáz van menekül. -
lammaer #199529 Már van LifeStraw víztisztítóm, még a sáros tanknyomból is ihatok miközben gyönyörködöm az színjátszó gombafelhőkben ;) -
csoszi87 #199528 280 élettel 1 amx 50100al 50 mp töltési idővel az első sorban maradni nem egészséges. Nemhogy elvonni a tüzet a full hp-s T34-ről, amiben ő ült.
Meg azért feltételeztem, hogy 1 600hp-s T34-el, iletve 1 700hp-s Is-el elbír hulldown pozícióban. Ha mást nem, akkor feltartja őket addig, amíg betöltök.
Ezért hagytam ott.
Nem is lett volna itt semmi probléma, ha normálisan indítja a beszélgetést, nem pedig így: idiot amx. -
Toweliee #199527 Fogarasi Árpi vagy-e? Ha kell zacskós arzénmentes víz keress meg privábta. -
Toweliee #199526 Én nem. Elsősorban győzni szeretek, ezért ha úgy ítélem meg a helyzetet (gyakran), hogy bukás szagú a dolog hátrébb megyek keresni egy jobb védekező pozíciót. Kivéve, ha jó játékosról van szó, aki ha meghalok megbosszul / képes még alkotni. -
lammaer #199525 Veszek megint egy kartonnal az atombunkerbe :D -
lammaer #199524 Az hogy agyilag nem fogta fel, hogy egy töltő AMX semmit nem tud segíteni cirka 40 másodpercen keresztül, mivel tölt.
Maximum húspajzsnak lenne jó, de randomban ismeretlen emberekért többnyire nem éri megcsinálni, mert átlag esetben még seggbe is lő amikor bevetődsz elé. És akkor még le is nooboznak. -
Toweliee #199523 Azt szeressük :) -
lammaer #199522 Ha jól láttam a Sparban most csak 599 lesz a babkonzerv füstölt hússal... :) -
NPite #199521 mi köze van, játéktudásának ahhoz, hogy otthagytad? Nem igazán értem
én soha nem hagyok ott senkit, sőt próbálom elvonni a tüzet a másikról ha már alig él -
Toweliee #199520 Lesz valami hétvégi akció vagy nem? -
csoszi87 #199519 Srác beszólt nekem mekkora noob vagyok amx50100-al, mert nem segítettem neki, hanem otthagytam és kilövettem magam.
Igen hátramentem tölteni, de nem számítottam rá, hogy belefutok 1 td-be.
Ő volt az aki beszólt.
Nincs a srácnak olyan 8as tankja amivel elérné az 1000 átlag damot.
9esekkel is éppen meglövi. pl.: E75: 1000
Úgyhogy csata után elbeszélgettem vele kicsit.
-
Azzal is pattogtam a KV1-ről. -
raymondcurto #199517 Mostmár ott a Churchill I, ami elég nagy kihívója. -
EmR3 #199516 Motivation to win
-
Ja persze, de azzal a trollgunnal én nem tudtam volna megcsinálni, hogy kipörgök közelharcban egy is3-at, hogy minden lövésem talál, kinyírom. Ha egyet pattint, cseszhetem. Az oldalára nem tudtam nagyon lőni. -
stoppos #199514 Én ráraktam a loltraktorra is, de felborult... ;) -
Az semmi, én még a obj704en is, meg a 268on is az van :P -
hellokitty92 #199512 WTF. Lend-Lease ág? Vagy overlord megint hülyeséget beszél?
OverlordJanuary 18, 2013 at 12:08 PM
masterof kiteflying,
no, 8.4 won't contain British TDs, tho there will be some other British tanks. -
A mesterlövésznél a leghosszabb sorozatot fogja a statodban mutatni, az nem darabra megy ha jól emlékszem.
SU témához csak annyit, hogy SU-152-től az ISU BL-10-ig trollgunnal toltam végig :D -
gratula! -
stoppos #199509 Jogos, a hiba az én készülékemben van. Azért odaírhatták volna az ilyen egyszerű lényeknek, mint én. :) -
hellokitty92 #199508 Mit nem lehet ezt érteni? Ha ráviszed a csíkokra az egeret, akkor kiírja mi micsoda...:D Pl. piros: átlag átütés/dpm. -
Tessellia #199507 Hát.. ha ráviszed az egeret a sávokra kiírja mit akarnak jelképezni. Első az átlag átütés, második a dpm, páncél, HP, LE/t, végsebesség. -
Forz4k3n #199506 Nem terminátor példány,csak tudni kell a gyengéit.
Ellenben tényleg sok retard tolja vele,mert "legyőzhetetlen".
Aztán,mikor szétkapják őket,sírnak..
:) -
stoppos #199505 Ezt érti valaki?
-
most hányas pöccsnél jár a játék?
és mi lesz a kövi pöccsben?