banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• csoszi87
    LOL
    Kezdem elveszteni azt a reményem, hogy megmenthető vagy.
    Namármostakkornézzünkegyutolsópróbát!

Én ülök a Batmobilomban.
    Indul a csata.
    Elindulok, csinálom a kezdő spotot.
    Azután megyek a med útvonalra.
    Kilövöm magam, lerohannak, elmenekülök tölteni. (esetleg ha úgy látom van értelme spotolok)
    Próbálok besegíteni másik oldalnak. Vagy mögöttük supportolok, vagy miközben rohanok az ellenfél mellett kilövöm azokat akik csak 1-2 lövésesek, mivel ezt gyorsan meg tudom csinálni,nem kell ott állnom 1 helyben 20 mp-ig. + segítem a támadást, mivel meg tud indulni az az oldal.
    Újra töltök. (ha a helyzet olyan közben elindulok az artykért)
    Ha látok valamit, amit meg tudok enni 1 tárból útközben, akkor leállok vele keringőzni, és kilövöm.
    Esetleg visszamegyek védőknek segíteni.
    Mivel a térképen nem látszódik, hogy te lőtted le azt a tankot 1 lövésesre, nem is érdekel. Örülj neki, hogy valaki segíteni próbált.
    (ellenkező esetben meg forr az agyad, hogy neki nem segít, és ezért lőnek ki)
    + ha jól emlékszem nem is a fragre kapod az xp-t, hanem a sebzésre.
    (Td-vel ezért nem a 120hp-s tankot lövöm, hanem az 1000hp-st)

Namármost.
    Szerinted a fenti leírásban mi volt olyan dolog, ami Istennek nem tetsző? Esetleg szemétség volt, a csata kimenetelét negatívan befolyásolta?