418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• R3nton
    akkor csak kacsa volt ez a hír? Hát akkor lehet lassabb tempóban fogok a caernnel menni, mivel elég fostos :D
  • Toweliee
    A javítás alapból ki van fejlesztve, meg az IS-3 töltőjének safe storage (3 skilles palik)
  • pointer4
    Nem, olyan nem lesz sajna :S
  • toma77
    ...esetleg szerszámosláda, ha olyan a legénységed.
  • stoppos
    Hát az azért nem kevés. Pláne abban a szituban, amikor a következő lövésnél vagy te hagyod ott a fogad, vagy az ellenfél.
  • R3nton
    Tier 10 angol heavyről lehet tudni valamit? Lehet majd kapni érte free tier10, TD-t, vagy másik heavyt?
  • pointer4
    Ja, és az 10 lövésnél már plusz 1 lövés.
    Illetve ha beragadtál egy másik IS elé, az utolsó lövést az fogja leadni, akin van a töltésgyorsító.
  • toma77
    Azért túlzott elvárásaid ne legyenek...
    én ha jól emlékszem rátettem.
  • Toweliee
    Szerintem az már számít. Én venti+töltésgy.+stab cuccokkal használtam.
  • Destydeme
    1.valamire való kör vele.
    Győzelem!
    Csata: Cliff 2013. január 25. 11:38:37
    Jármű: Type T-34
    Szerzett tapasztalat: 875
    Szerzett kredit: 23 298
    Csatában elért Achievement: Top Gun, Mesterlövész, Elit lövész, Kiváló soför jelvény: "II. osztály"

Nagyon érzem,h csak 80%os a legénység,kicsit béna,lomha,lassan szűkül.
    Másoknak mi a véleménye erről a tankról?
  • madmanic
    köszi, ez van a magyar faq ban is.. De a 10% az alig 1 másodpercet jelent az esetemben..
  • Jacktor
    - Töltésgyorsító, látcső/periszkóp (stílusfüggő), álcaháló.
    - 6. érzék, Álca, Javítás.
  • Toweliee
    Itt meg tudod nézni minden tartálynál, hogy mennyit javítanak a felszerelések és a legénység képzettségi szinjte a tulajdonságokon.
  • madmanic
    IS3 legnagyobb ágyúhoz érdemes töltésgyorsítót felszerelni?

A faq nem sok jót ír róla..
  • foxbat88fx
    KV-2őm van 152essel.... néha előveszem megtorolni a sok idiótát
    felemelő érzés 1000eket sebezni tier8asokba :D
  • stoppos
    Csak példa. Van lehetőség bőven. :) Szerintem egy Cromwellm KV1-S, KV2 platoon sem lehet rossz. Vagy mi rejtőzik legjobban tier6-ban, ami nem light?
  • foxbat88fx
    KV-1S-t nem szeretem :S
  • stoppos
    Pedig nincs is annál jobb, mint 3 KV1-Ssel ledarálni az ellent. :)

Mondjuk egyszer még így sem sikerült. 13-at nyírtunk ki 3-an, aztán meghaltunk. :)
  • Kronos79
    Ez érdekes. Én még soha nem nyertem Himmelsen ezzel a taktikával. Az ellenfélnek is csak egyetlen alkalommal sikerült így nyerni, de oda kellett, hogy azok akik lent voltak nem mentek resetelni.
  • foxbat88fx
    sajnos ez már az a szint amin nem tudok röhögni :/
    ha az ellenségnél vannak előnyös igen, de ez 10/1 és 10/9 nálunk vannak :S
    szakasz is hiába való... ritkán szoktam csak... de ugyanúgy ha van mellettünk 13 idióta megint esélytelenek vagyunk :(
    az effim szép lassan megy felfele... de a játékélmény meg lefele :(
  • Droughert
    Én pont fordítva tapasztalom, kell egy pár tank aki a hegyen vagy feltartja, vagy le is nyomja az ellent, míg lent a többiek kipucolják a zászló környékét. Az egyszerre mindenki a zászlóért nekem olyan lemmingtraines dolognak tűnik és még győzelmet nem láttam ilyen megmozdulás után. A vereség nagy része ezek miatt alakul ki encounter módban, mert a többség megindul a zászló felé, ahol szépen halomra lövik őket a később oda érő főerők. A másik, hogy hiába megy mindeki a zászlóhoz, encounter módban max 2tank foglalását számolja a rendszer, hiába álltok benne 5-en, akkor is csak olyan gyors lesz a foglalás mintha 2-en álnának benne.
  • madmanic
    t*
  • MrSnail
    Sziasztok! Olyan kérdésem lenne a Szakértőkhöz, hogy M18-ra mit érdemes felszerelni? Álcaháló+töltésgyorsító+?
  • madmanic
    Ha az egész csapat egyszerre ment a zászlóér, max 1-2 heavy maradt fen feltartani az ellent, MINDIG...

Amikor valaki bemondja a varászszót, hogy HILL az 98% ban bukta..
  • Droughert
    Ha Himmels. encounter módról van szó, akkor csak annyit kérdeznék, hogy hányszor nyert úgy a csapatod, hogy tiétek lett a hegy, és hányszor akkor, amikor nem foglalkoztatok vele?
  • madmanic
    Azt meg aki kitalálta hogy fel kell menni a hegyre mert csak úgy lehet nyerni, azt rá kell húzni a kedvenc tankocskájának az ágyújára és kilőni a f@szba a sztratoszférába..

Hárman megyünk a zászlóra, a full ellen lent van, pillanatok alatt végünk, a sok debil hegyikecske meg fent keresi őket...

Persze nem értek le..
  • madmanic
    IS3 legnagyobb ágyúhoz érdemes töltésgyorsítót felszerelni?

Kezdem úgy érezni, hogy VIII szint alatt csak idióták játszanak..

Csapatmunka nulla, b@sznak segíteni, inkább végignézik ahogy kilőnek és rámennek a sérült ellenre a fragért..

Megint valami szünet van a kisegítőben..?
  • stoppos
    Szeretem az ilyen napokat én is. Nem kerültem abszolút képtelen csapatba, én sem voltam béna. Jó este volt, na. :)

Tier4-6 környékén néha igen jó köröket lehet menni mostanában. Max pénzt keresni megyek feljebb. Meg kell az a nyamvadt kínai light, szóval tekerni kell.

Megvan valakinek esetleg a hatos light?
  • Random_
    A legjobb körömben Ensk-en beálltam StugIII-al B1-be a romos ház emeletére és végig ott kempeltem J1-ig főleg, ha spottoltak a fél ellenséges mezőny megfordult. Esélyük nem volt kilőni, de próbálkoztak. Rengeteg demage-et osztottam ki és pár kill is lett. Elég ostoba volt az ellen, mert mindenáron próbáltak kiszedni. A kör végére tele volt ronccsal az utca. :)

Ma reggel Mines-en kempeltem bokorban és spotolak nekem én pedig szépen csipegettem az ellent. Tetszik ez a tier, mert itt még azért mindenki bevállalósabb és jobb akciók összejönnek.

Tier7-9 között megy a kempelés, ma reggel is volt egy olyan köröm Panther-M10-el ahol már meguntam a kört, mert akartam melóba indulni és inkább kirohantam. Egy prém Jagdtiger kempelt akit nem tudtunk kiszedni istennek se.
  • stoppos
    Főleg orientál napom volt. Type T-34 és type59. A cromwellel szaladtam egy kört, meg újra bepróbálkoztam az amx12-vel, de azt valami hihetetlen mód elkúrtam. Leállt a net, mire visszaértem, már lőttek, miközben lerohantam balra támadni sand riveren. Belelőttek a lánctalpba, és ugyanabban a pillanatban nekimentem egy bokor mögötti sziklának. Azt hittem a lánc esett le, visszaraktam és megpróbáltam keresztülnyomni a W betűt a hűtőventilátoron, de nem indult a tank. :D Kikecmeregtem onnan, de már alig éltem... Nem tudom miért nem bírom megjegyezni, hogy ott van egy szikla. Amikor csak arra járok frontálisan megtámadom.

Ettől a meccstől eltekintve, minden klappolt. A type-pal még E-50-et is ettem, szinte a teljes HP-ját megkajáltam szép lassan serene coaston. És nem növény volt.
  • Fec papa
    Jah, hülyeséget írtam, a maximális látótávot mutatja csak. :)
  • Random_
    A nyerési arányom nem tudom, de minden körben volt frag legalább egy és rengeteg sebzést osztottam ki. Igazán remek nap volt!

Az angol és kínai ág húzásával szenvedek, de a Panther, Jagdpanther, StugIII nagyon kellemes kikapcsolódást nyújt. :)
  • Tono34
    Tegnapi napom is pont olyan volt mint előtte ... 5 győzelem kb 25 vereség.
    Mindegy volt, hogy milyen lőszerrel lőttem, "zseniális" csapattársak és ezt megtetézve nekem se ment túl fényesen.

Általában 15k xp van betervezve estére amikor tudok játszani 1-2 órát, de ezt a 15k xp-t most 2 nap alatt jött össze....
    T8 angol tank (Caena.... kanna) röhej, hogy T7-es ágyúval folyamatosan T10 csatába dobott ahol egyedül csak az artit tudtam volna sebezni, de oda meg lehetetlen ezzel átérni...
  • Droughert
    IS6 full golddal lövöldözve netto 50k+-t is kitermel :)
  • TomDantes
    Nálam KV-5-ben 12 darab prém.lőszer van, csak kemény célpontok ellen. Ritkán használom, de néha kellhet. Akkor van szopás, amikor 5-6 prém.lőszer se sebez csak pattog vagy nullást lő!
  • lammaer
    Azzal kb pont negálnád azt amiért prémtankkal farmköröket mész... szóval értelme nem sok lenne :)
  • stoppos
    Tegnap 10 meccsből 8 nyert és marha jó meccsek voltak.
    Tessék, lehet utálni.
  • Renegade
    goldot szoktál vinni?
    ahogy néztem prém tank még akkor is bőven plusszos, ha elpufogtat egy zsák goldamot
  • lammaer
    Rádférne, hogy végre egy kicsit reálisabban lásd a dolgokat :P
  • lammaer
    Csodálkoznék ha lenne olyan, tekintetbe véve hogy minden tankon többféle rádió is lehet, melyeknek eltérő a hatótávja, egy mod pedig nem tudja érzékelni azt hogy az éppen aktuális tankodon vajh milyen modulok lehetnek.

Ha mégis, akkor a WG igen kedves a modderekhez hogy még ilyen infót is elérhetővé tesz az APIban... :)