A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
stoppos #201386 Főleg orientál napom volt. Type T-34 és type59. A cromwellel szaladtam egy kört, meg újra bepróbálkoztam az amx12-vel, de azt valami hihetetlen mód elkúrtam. Leállt a net, mire visszaértem, már lőttek, miközben lerohantam balra támadni sand riveren. Belelőttek a lánctalpba, és ugyanabban a pillanatban nekimentem egy bokor mögötti sziklának. Azt hittem a lánc esett le, visszaraktam és megpróbáltam keresztülnyomni a W betűt a hűtőventilátoron, de nem indult a tank. :D Kikecmeregtem onnan, de már alig éltem... Nem tudom miért nem bírom megjegyezni, hogy ott van egy szikla. Amikor csak arra járok frontálisan megtámadom.
Ettől a meccstől eltekintve, minden klappolt. A type-pal még E-50-et is ettem, szinte a teljes HP-ját megkajáltam szép lassan serene coaston. És nem növény volt.