418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• lord nihilus
    ez vótmá?? xDD

• Solten
    Ja en is komalom.
  • zatyj
    Köze sincs a két tanknak egymáshoz.... t30 oda ver mindet csak kicsit okosabban kellene vele játszani.
  • csoszi87
    A protó 1 álom a T30hoz képest.
    Én nagyon szerettem azt a tankot.
  • csoszi87
    :-D
    Miért kaptál bannt?
    Én is közel álltam szerintem ma hozzá.
    1 T5ös arty 1lövésezte az amx50100amat, még a csata elején.
    Annyi mentett meg, hogy szóltak, hogy segíteni kellett itthon, ezért nem kezdtem el a monológom.
    Ráadásul 1 23000 csatás 870effes artyról beszélünk.
  • Solten
    Baszki... a proto meg saccperkabe 8 sec-kent kopkodi a skulot a X-es agyujabol.
  • csoszi87
    Töltésgyorsítóval, ventivel együtt kb 18 sec.
    A Bia-hoz nem sok hiányzott volna már, de az sem segített volna rajta.
    Valamint a kis ágyú is valami 14 secig tölt.
    Tehát az sem 1 leányálom.
  • foxbat88fx
    na én már félve nyomok rá a Start gombra a tegnapi nap után o.O
    De muszáj legalább leduplázni... Hellcatre is kell a 90mm-es meg Tiger P-n is kell az exp a talpra :/

csoszi! nem tudok írni kláncsetbe meg sehova se :D
    még van 2 nap a chatban-omból :)
    még a parancsokat sem engedi leütni hogy kövess, védd a bázist XD
  • Fefe82
    Mondjuk a ferdikémnél is van vagy 13 sec töltési idő,de én elégedett vagyok azzal ami utána következik,tegnap 3 lövés -1560 hp IS7 ről,na ezért egye fene azt a 13 sec időt :)
  • Fefe82
    Na ja ,ilyen alap a kiélezett helyzetben,bele kell hajtani a pics-ba ilyenkor:D főleg ha az ellen majd 30 km/h-val gyorsabb
  • Tono34
    Az a tapasztalatom, hogy amikor kell akkor nincsen nagy sebzés .. mindig marad 1-20 hp az ellen tankján.
  • Fefe82
    Tégy reá kérlek töltés gyosítót 600k-ért és kapsz majd 2 sec jóváírást /perc + a legények is legyenek fullosak ,ami gondolom már értelemszerűen az !
  • Mentol
    Szerintem meg érdemes volna kicsit kimenni a levegőre mindenkinek, mert már apró dolgok is nagyon felbosszantanak itt majdnem minden TankÁsz-t!
  • Fefe82
    Azért írtam ha lemakkolsz egy ilyen kis férget egy lövéssel!ezért nem árt az a 3-4 száz dmg/ lövés! na mindegy,lényeg tedd fel a nagy csövet :D
  • Solten
    18 mp mig tolt!? :o Na most elvetted az eletkedvem. Jo moka lesz megszerezni az E4-et :)
  • Maala
    Tökmindegy, milyen ágyúd van, ha elkezdesz forgolódni, már rég rossz.
  • kisokka
    Hogy lehet jelenteni azt a féle nyomorékot, aki a csata kezdetétől addig lőtt engem, amíg meg nem untam és ki nem lőttem?
    A következő történt. Elindulnék Hetzerrel, senkinek nem megyek neki, elém áll egy T1-el. Oké, gondoltam hagy menjen ahová akar, de nem megy, megáll és néz rám. Ki akarom kerülni, erre elkezd lőni engem. Belém lőtt vagy 4-et(persze nem sebzett semmit), írtam neki chaten, hogy nem tudom miért akarja, hogy megöljem, de nem fogom megtenni, így továbbálltam a csata felé. Erre elkezd hátulról lőni, leszedett vagy 100 hp-t. Erre már berágtam és megint beállt elém. Kilőttem a francba.
    Erre még én kapok büntetést, mert egy ilyen fasszopó retek el akarja kúrni a játékom. Megvan a replay is és nem akarok habozni jelenteni ezt a mocskot, csak nem tudom hogy kell.
  • Fefe82
    A pennel igazad van ,de ugye a sebzés azért kárpótol,arról nem is beszélve ha egy kis szeméttel(13-90,T69,T54,a leggörényebbek)jön feléd és pl 700-800 hp-ról le tudod lőni egyetlen lövéssel(T54-nél nem hinném hogy ekkora makk létezik) akkor megmenekülsz,egyébként bekerülnek és szépen lerágják a csontodról az acélt
  • Maala
    Jah, minden nap este 6-től 7-ig a halakra parancsolnak, hogy egyenek kábelt.
  • Solten
    Igen, fingom sincs hozza, plusz informatikai analfabeta vagyok (annyira hogy 7 evesen a Basic-el szorakoztam C64-emen.. bar te ezt ugy is vagod hisz ugy ismersz). Lehet hogy kisebb trauma fog erni teged de kepes vagyok ra es tobb kiszolgalo fele normal volt a ping (ezzel sosincs problema btw). Gondolkodj mielott marhasagokat irsz.
    Amugy lehetseges hogy kedvenc elvtarsaid nem sarosak, talan megcsocsalta az optikai kabelt egy halacska.
  • csoszi87
    Én a t30at eladtam mielőtt kihúztam volna az E4et.
    Nem bírtam tovább a 18mps-töltést.
    Nem tudtam megvédeni magam semmitől.
    Visszaraktam a kis löveget 1-2 körre, de azzal se volt jobb.
  • Maala
    A 30-al több pen önmagában még nem jelent sokat, 248-al is át lehet már mindent lőni egy kis odafigyeléssel.

Az már más tészta, hogy a T30 teste egy darab papírnak számít T9-ben, vagyis a nagyobb alfa jól jön csiki-csukinál.
  • Tono34
    T30 belém majd mindig maxos lövést ad ...
  • Fefe82
    Szerintem ez nem is kérdés!
    A 2 cső közt ,azt írod nem nagy a különbség?miért is ?
    A 155-ös 30 nagyobb pen ami szerintem elég tényező,és a dmg pedig majdnem 400 -al nagyobb /lövés,ha lágyat lősz,és jó helyre,lőhetsz 800-850 dmg-t,ezek után még kérdezed?!
    A 2 lőszer ár külömbsége asszem nincs is vagy elhanyagolható!
  • Jacktor
    Ez ugyanaz, csak magyar marad vele a kliens.
  • bekescsaba
    Sziasztok!

Nagyon elvetélt ötlet a T30-at a közepes (120 mm-es) ágyúval húzni, és hagyni a picsába a nagy mordályt?

Ég és föld a két ágyú közötti különbség, és a közepesnek nem hiszem hogy nagyon elmaradna as DPM-je a nagy tesótól.
  • Maala
    Egy kis coop randomban.

• NoparaWot
    ty:D
  • zatyj
    Köszi, épp kerestem én is :)
  • stoppos
    Link
  • NoparaWot
    köszi, megkeresem:)
  • zatyj
    Az egy mod amit a wot fórumon megkapsz, ha esetleg nem sikerült jelezz vissza és utánna nézek :
  • virkir
    Szerintem te keversz valamit.
    A német kilencesekbe csak egy töltő van a tízeseknél jön a második.
  • NoparaWot
    Lehet noob kérdés, de hogy kell beállítani hogy egy csata után a részletes jelentésben, a "Team Score" fül alatt ne azt mutassa hogy kinek mennyi hp-ja maradt, hanem azt hogy ki mennyi sebzést csinált ??
  • Maala
    De ez csapattársat lőtt ki... Azért lett "Lucky" medál.
  • Skyline0021
    Nagyon állat kör volt, 8 kill :)
    Végén egyedül maradtam 3db IS-3 ellen akik közül az egyik full HP-s volt és nekem csak 300 körül volt a HP-m!

Victory!
    Battle: El Halluf 2013. január 30. 9:07:57
    Vehicle: T54E1
    Experience received: 2 272
    Credits received: 73 989
    Battle Achievements: Radley-Walters's Medal, Top Gun, Spartan, Mastery Badge: "Ace Tanker"

Replay
  • Tono34
    M12-vel a T34 is ment egy lövésre. Vmelyik nap a Proto jött össze gwp-vel.
  • Maala
    Hát, értelmes embernek nem nagyon lesz 100%-os legénysége se VK-n, se KT-n, lévén mindkettő T9-esbe 2 töltő kell, így amint az elsőnek megvan a BIA, jöhet bele a következő 75%-os...
  • madmanic
    én az M6 tal voltam így.. Aztán mikor meglett a big gun, nem akartam kiszállni ;)

• virkir
    Ha gondolkodnál lehet kisebb marhaságokat írogatnál.
    1. Ha valami gond van a játékkal itt visítanak a leghangosabban a függők azonnal.
    2. Magyar nettel nem volt akkor gond ment a játék.
    3. A fentiből következik, hogy akkor azok a mocok ruszkik csak feléd laggoltatták direkte a szervert.
    4. Szvsz fogalmad nincs hogyan is kéne olyankor amikor gondod van ellenőrizned a neted.