A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
kisokka #202598 Hogy lehet jelenteni azt a féle nyomorékot, aki a csata kezdetétől addig lőtt engem, amíg meg nem untam és ki nem lőttem?
A következő történt. Elindulnék Hetzerrel, senkinek nem megyek neki, elém áll egy T1-el. Oké, gondoltam hagy menjen ahová akar, de nem megy, megáll és néz rám. Ki akarom kerülni, erre elkezd lőni engem. Belém lőtt vagy 4-et(persze nem sebzett semmit), írtam neki chaten, hogy nem tudom miért akarja, hogy megöljem, de nem fogom megtenni, így továbbálltam a csata felé. Erre elkezd hátulról lőni, leszedett vagy 100 hp-t. Erre már berágtam és megint beállt elém. Kilőttem a francba.
Erre még én kapok büntetést, mert egy ilyen fasszopó retek el akarja kúrni a játékom. Megvan a replay is és nem akarok habozni jelenteni ezt a mocskot, csak nem tudom hogy kell.