418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• lammaer
    A winrátád manipuláció. Ennyi :D
  • lammaer
    Van amikor az álszerénység büdösebb mint az hogy vki tisztában van az eredményeivel.

Az állandó sírás-rívás sztem messze rosszabb ami itt megy.
  • Koridor
    Nekem volt olyan hogy támádnunk kellet volna 12 heavy-1 med-2 arty csapattal. Az ellenfélnél meg volt minden mint a vásárban scout, med, td, heavy.
  • R3nton
    hát de hova ne szarjunk:D attól mert jól játszol még lehetnél szerényebb is, isteni maradona :D Az meg külön tetszik, hogy te szeretnéd megmondani ki mivel játsszon az non szensz.

Manipuláció: nem hiszem hogy manipulálva lenne, bőven elég az, hogy felemelték az XP-t kurvára, mind modulok terén, mind az elérni kívánt tankok terén, főként tier9-10ben.
  • endrodiz
    "Kicsit unalmas már, hogy az összes lowskill magyar mindenféle elméletet gyárt" Nem mind.
    Én pl. Lowskill magyar vagyok, de nem gyártok elméleteket. Mindig pontosan tudom, mit baxtam el, amikor beszopatom magam.
    A randomot viszont utálom...
  • NPite
    már csak azért sem vagy unicum mert nekem jobb a win rátám t-50-el
    hahahhaa
  • zatyj
    Teljesen egyértelmű platoonba ha mentek általában akkor tudtok egymásra számítani és sokkal többet tudok nyújtani mind egyedül.
  • lammaer
    Az is manipuláció, hogy neked olyan jó a statod... :D

Igazából béna vagy, csak a neved tetszik a WGs adminnak, mert a kisfia is nagy "Go Diego Go" rajzfilmrajongo, ezért felcsavarták a randomot neked.

@Igname nev: foxbat screenshotjaival van tele a topik, ő itt nálunk a no1 faszlóbáló :)
  • diegho
    Egy ingame nevet tudnál mondani?
  • lammaer
    Én elhiszem, csak akkor miért jössz a platoonnal?
    Nem vagy következetes, pont mint a feleségem, amikor hisztis... :)
  • diegho
    Nem nyihogni kell, mint a kis kurvák, hanem megtanulni játszani, ha nem megy el lehet húzni a picsába wow-ozni, ott nem kell gondolkodni a csata közben. Kicsit unalmas már, hogy az összes lowskill magyar mindenféle elméletet gyárt, hogy miért szop állandóan. Elárulok egy nagy titkot: azért szoptok ennyit, mert ennyire vagytok képesek. Én nem tartom magam különösen jó játékosnak, annak ellenére sem, hogy minden tekintetben unicum vagyok, sőt WN rate alapján excellent unicum, most is buktam 5 kört, ebből 2-ben én basztam el, 3-ban 0-5 volt másfél perc után és lowest tier tank voltam, ez van, ezen nem lehet változtatni, de nem rinyálom tele a netet mindenféle faszsággal, hogy így meg úgy manipulálnak mindent. Szánalmas amit itt páran művelnek. Tipikus magyar hozzáállás, mindig a rendszerben kell keresni a hibát.
  • foxbat88fx
    jól van faszom az egészbe :D aki nem hiszi el hogy ez manipulált az is tehet egy szivességet..... :)
    na most pedig hozom az almapálinkát és megnézzük hogy megy a játék bebaszcsizva :D
  • R3nton

ajaj nagyon félek :)
  • foxbat88fx
    nemsokkal több az átlagsebzésed a közös tankokkal :D
  • Fefe82
    Így van,a 9-en van minden,még a stugon is van venti tölt gyorsító álca háló minden szar,ezen álca van,venti,meg majd most veszem meg a töl gyorsítot,csak dilemmáztam,me vissza akartam venni a KT-t,és nincs kedvem 600k,kiszenvedni azzal a napi 1 óra gémmel vagy 2 órával amit játszom :)de fel kell tennem,én is így gondolom!
  • toocha
    Bocs, látom már válaszoltak.
  • Jacktor
    Hehe
  • toocha
    Wot Magyar Portál Statisztikai info mod
  • diegho
    15% szakaszban, tudod ennyi átlagsebzéssel már egyedül is lehet.
  • Solten
    Neha szakaszban jobban cumiztat a jatek a szolohoz kepest :)
  • patchaou
    8-as tankokat már illik felszerelni mindenféle földi jóval.
  • lammaer
    Szakaszban gondolom NEM manipulálja a WG a játékot....
  • endrodiz
    Gondolkodom, de ez a manipuláció egy kicsit mégsem az... Zavar, hogy prém kell a haladós játékhoz, de ugyanakkor mégsem... A WG is csak egy gazdasági társaság és a bevétel garantálja, hogy játszhassunk. Ezt el kell fogadni. Ők is pénzből élnek és nyilván minnél több van nekik, annál többet akarnak :)
    A meccs közbeni manipula, meg valójában egy előre beállított random faktor X% arányban. Amikor ez fordul, akkor szívás van. Tényleg bosszantó, mikor egy jó sorozat véget ér és hirtelen meghülyül a gunnerem és képtelen eltalálni bármit. De annál jobb, mikor hirtelen észhez tér és tarolni kezd. Ezzel együtt kell élni. Soxor felbosszant. de ez van...
  • patchaou
    Tegnap szakasztársammal mindketten megkaptuk a szerencsés medált :) Épp szendvicset csináltunk egy féreg artyból, a fajtársa pedig segíteni próbált rajta :)
  • Fefe82
    Testvér,én az alapról beszélek,az van 13 körül:)
  • Solten
    En most nem gyartanek elmeleteket csak tapasztalom hogy neha siman legyalul minket az ellen 3 perc alatt. Optimalis esetben ki lesz love toluk 1 tank. Kovetkezo meccsen forditva, a csapatom gozhengerel...
    Amugy ha szopoagon van egy tank, nem tudsz nyerni vele, felre kell tenni par kor erejeig.
  • Jacktor
    A Ferdinek 9-10 másodpercenként van a töltési ideje minden jósággal, csak szólok ;)
  • foxbat88fx
    tisztán randomban 90%-ban SZAKASSZAL.... ezt elfelejtetted hozzátenni
  • foxbat88fx
    gondolkodj ember.... olyan jól megvan ez csinálva :D
    ha valaki jó játékos akkor is szopatja a game hogy lassabban fejlődjön ezáltal arra vetemedjen hogy prémiumot vegyen és dőljön a lé a WG-nek....
    ha nem lenne megmanipulálva már az összes tier10es tank meglenne....
    a gyengébb játékosok meg abbahagyták volna a gamet mert nem kedvezne nekik az MM.... nagyon jól ki van ez találva hidd el!
  • zatyj
    Csodás, itt is le van korlátozva az inteligencia, itt nem személyeskedésről van szó de látom valaki nagyon élén áll.
    Az, hogy manipulál vagy nem nem mi fogunk változtatni, mellesleg nem kel játszani ha ennyire haza vág idegileg, és a bann jogos.
  • diegho
    Aha értem, biztos igazatok van és ezért van tisztán randomban 62% win rate-em.
  • endrodiz
    Jó, akkor nem manipulálnak, csak nem adnak a két félnek egyenlő feltételeket. Vagy a random billen erősen az egyik irányba, vagy az MM kiosztás dönt a csatáról. Ritka, hogy egyéni vagy csapat teljesítménnyel ezen változtathatnánk.
    Pl. tegnap egy TierVII-VII med-heavy csata+ 3-3db VI-os arty. És az ellenfélnél ott virít 2 db AMX-13-75 egy squadban. Nálunk 0db scout. Gyakorlatilag szétartyztak bennünket a két "hósikló" miatt. A heavyinkkel tehetetlenek voltunk...
  • foxbat88fx
    ezt mond anyádnak már bocs :D
    de nekem senki se magyarázza meg hogy megy ez.....
    egy nap 77% WR, 3000+ effi, alázok mint állat, minden betalál minden találat átüt....
    másnap 10% WR, semmit se találok el, ha eltalálom lepattan vagy 0 sebzés...
    jobban kell játszani mi? :D
    manipulált fasszopó MM!
  • Renegade
    allied support...useless, na itt szakadtam :-)
  • zatyj
    Ott a pont ...
  • diegho
    Nem manipulálnak semmit, jobbnak kell lenni és nem sírni. Ennyi.
  • Maala
    A ferdi 12s alatt tölt maxosan...
  • Axon
    Ferdi 13 másodpercig tölt?
    Nekem JP2-m van, ugyanazzal az ágyúval és 9,6 másodperc alatt tölt be. Mondjuk mondatod többi részével egyet értek :)
  • zatyj
    Kisirtam a szemeim a videon :)
  • foxbat88fx
    elküldtem általános cseten a WG-t a jó k*** anyjába :)
    idegesített már ez a szar manipulált MM