418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Fefe82
    Kül. is master91,azok a masinák lehet elmentek egy jó 60% pálinkával is ,a ruszki biztos,tehát a játékhoz kapcsolódóan,üzemanyag téma
  • foxbat88fx
    naja én is 24 vagyok... addig élvezzem az életet amíg lehet... ráérek majd szenvedni öregen :D:D ha megélem persze xD
  • MrGringo
    igyál meg te is valamit!
  • foxbat88fx
    aha! kérsz te is almapáleszt? csak mert most megyek a következő körért a spájzba és nem akarok kétszer fordulni

amúgy meg jah, inkább mint halott legyen.... sztem ha valaki kezdő kérdez mindig válaszolnak neki, legalábbis én szoktam segíteni... akkor had legyen mellé egy kis egészséges ökörködés :D
  • MrGringo
    Nagyapám megmondta anno...a pia az embernek van kitalálva, viszont tudni kell hol az elég! Na én ehhez tartom magamat! Még fiatal vagyok, hétvégéken bulizom néha mint bárki más de ennyi! Hétköznap melózom mint állat pia kilőve!!! Nem vagyok alkesz,csak szeretem a jó társaságot és ha van egy jó alkalom össze ülünk iszogatni egy jót, persze ésszerű határok közt!
  • foxbat88fx
    az tuti! fél liter neked fél liter nekem aztán megbeszélnék még a következő életünket is!!!
  • Master91
    Nem akarok bele szólni, de ez az oldal végig erről fog szólni a wot topikba?
  • MrGringo
    Bassz...meg! Ez nem jött be nemigaz? Pedig úgy látom te olyan csávó vagy akivel el lehet mélázni egy liter minőségi pálinka társaságában az élet nagy dolgairól!
  • Fefe82
    Nem semmi PÓK vagy te idézlek"Jobb mint kocsmában szédelegni"
    Utána foxi írta iszom egy almapáleszt,erre Gringó starr ,aggyá nekem is :D:D ugye ugye,elhamarkodott volt hogy a kocsmát nem szereted,egy jó sörre mindíg nyitva áll!ez alap kő!
  • foxbat88fx
    na az innen cirka 200-220km :(:(
  • foxbat88fx
    nem vagyok benne.... bejelöltem kinizsit de nem igazolt vissza :D
  • MrGringo
    Tiszaújvárosban lakom, amúgy ezelőtt Emődön laktam ami 20Km-re van miskolctól! Ha közel vagy átugrom egy fél literrel tesztelni!?
  • foxbat88fx
    hol laksz?
  • foxbat88fx
    na igen az emlékek :D ELC AMX-el 1 csatám van
    szereztem egy top gun-t, sebeztem 2200at és meglett a tank ász... adtam is el egyből :D a csúcson kell abbhagyni xD (ingyen tank volt ugye)
    lóri ugyanez megvettem mert ugye felvitték tier9be és nyertem rajta zsét... tier8 stocként mentem vele egy csatát :D kivágtam 2100 sebzést majd miután felvitték 9esbe eladtam xD
  • MrGringo
    Kóstolnád meg az birs pálinkámat azt mondanád hogy idáig mit ittál?
  • csoszi87
    Nah pattanok.
    De FB-s csoportban benne vagy nem?
    Csakhogy ne itt offoljukn.
    Na csőcső!
  • Master91
    Jó pálinka ott kezdődik, amit 2k körül adnak, az a nem baráti :D
  • MrGringo
    Köszike! Király vagy!
  • csoszi87
    Majd meggyűlölöd még.
    Nekem is voltak olyan tankjaim amiket szerettem, de 1 kört nem mennék velük utólag.
    Mert nem akarom elrontani az emlékeket.
  • foxbat88fx
    sohaaaaaaaa! na jó egy felest kapsz :D
    rohadt drága amúgy.... 3000ért adja a csávó literjét o.O de meg is van a minősége
  • foxbat88fx
    hát nekem aztán mind1, felőlem mehetek hozzád is kocsival, de akkor kell 1 nap szállás xDDD amíg én kijózanodok o.O
    persze legyen jó idő, meg legyen szabadidőm meg pénzem.... habár sokat nem eszik a diesel power :D
  • TheKINGTIGER
    Egyetértek csoszi-vel, és ment a +.
  • Thraw
    Már meg van a WARTHUNDER patch
  • MrGringo
    Csá! Küldj már át egy kis alma páleszt!
  • csoszi87
    Kecskemét közelebb is van, meg amúgy is Szolnokra terveztük a találkozót.
    De tipp, hogy hitelesebb alreg legyek: nem kell az alreggel ennyire egyet érteni, csak fontos kérdéseknél kell elővenni, hogy igazat adjon, illetve, ha lepontoznak, akkor ezzel tudsz magadnak adni 1-1 pluszt hozzászólásonként.
    Így mások nehezebben jönnek rá.
  • Master91
    Mi lehet Mr_Kubrick kedvenc tankja?? :D :D
  • MrGringo
    Érdekes amiket írtok Engem is érdekelnek a statisztikák, eredmények és hogy mennyit fejlődöm. Már el sem tudnám képzelni xvm nélkül a wot-ot:-) mert kíváncsiságból szeretem bámulni hogy mennyi az esélyünk, ki milyen jó vagy rossz esetleg. A jóktól megpróbálok tanulni, a rosszaktól is, de tőlük azt hogy mit nem szabad csinálni:-) Nem azért csinálom ezt mert én akarok lenni a legjobb! Valószínűleg nem is sikerülne egyszerűen azért mert nem én vagyok a legjobb és kész! Csupán érdekel a játék minden bugyra amit még nem ismerek vagy újat tud mutatni. Szeretem nézni az igazán profikat akik tényleg úgy játszanak hogy egyben szórakoztat, és egyben arra ösztönöz hogy én is tanuljak pár mozdulatot...taktikát...s.t.b. hogy jobb legyek saját örömömre, és nem azért hogy mutogassam másoknak hogy egy videó játékban milyen isten király vagyok! Nem tartanám életszerűnek ilyennel kérkedni magamról, és erre építve sztároltatni magamat. Az nem én lennék. Vannak olyan dolgok az életben amikben talán ha nem is a legjobb, de nagyon jó vagyok és mégsem érzek ellenállhatatlan vágyat hogy agyon dicsérjenek érte. Én nagyon szeretem a world of tanks-ot :-) a kedvenc videó játékom de ennyi!!! nem görcsölök rajta hogy hetente mennyit emelkedik a statom vagy néha csökken mert csupán csak szeretek vele játszani. Egy video játék addig játék amíg szórakoztat, és ha már feszültségeket okoz valakinek,vagy görcsöl rajta, akkor már ott baj van! Nekem nincs kisebbségi komplexusom azért mert nincs 68%-os vinrátám meg 2500-as effim:-) Elfogadom hogy erre csak páran képesek, én nem! Nembaj, én így is szeretek játszani és örömömet lelem ebben a játékban és nem az effi meg a statok miatt játszom hanem mert szeretk játszani! Jobb mint kocsmában szédelegni, és elkölteni a családi kasszát! :-)

Remélem senkit nem bántottam meg esetleg valamivel mert egyáltalán nem ez volt a célom, csupán a saját véleményemet írtam le!
  • Szpecnyaz
    Nem mondom hogy bitangul pusztulatosan fostos, de azért aránylag kurva szar.
    Komolyra fordítva a szót. Auto loaderes tanknak lassú, kb mint egy angol med. Cserébe nincs páncélja se. Mivel nem annyira mozgékony azért nehéz vele flankolni, a face to face lövöldözéshez nincs elég penje (210 pen AP-val vicc T9ben), lassan tölt, pontatlan, lassan céloz. Egyedül a negatív ágyú kitéríthetősége jó, de ugye ez amerikai standard. Ha nincs egy normális csapat előtte akkor kb teljesen haszontalan.
  • Fec papa
    Hát én mióta pár napja rájöttem hogy is kéne játszani az ELCAMX-el azóta imádom ezt a játékot. :D
  • foxbat88fx
    na betolok egy kis almapálinkát és mehet az effi növelés hátha elérem az átlagos 1900-at :D
    lassan jön a war thunder peccs :( pedig már úgy nyomnám :D na mind1 addig szopok egyet wot-ban
  • zatyj
    Ám érdekelne valakinek véleménye van a T54E1-ről ?
  • foxbat88fx
    hát az nincs túl közel :) habár ha szolnokra letekertem innen (fejér megye) bringával ami 143km volt akkor odáig is lebírok xDDD
  • zatyj
    Próbálom felfogni minek tekeritek ennyit ezt a témát, de ezek szerint aki 1900 eff fölött van az über pro és a játék megjelenése elött sőőt a béta tesztjének az afla fázisában kellett, hogy tolja mert ezek szerint egyeseknek felfoghatatlan az ekkora effi és csak így lehet elérni. Nem hogy szemet hunyna bárki a fölött, hogy ő mivel flexel itt lényegtelen senkit nem fog boldogá tenni sem azzal hogy +2500 effi felett van sem 300 effijével nyílván több taslit kap az ilyen effi húszár ... sose lesz itt nyugodtság amig 2 ember van akkor is lesz civakodás akár csak most, és itt látszik ki fogja fel játéknak az egészet is kit bosszant fel, hogy kinek milyen effije van. Végtelenségig lehet ezt boncólgatni és fogják is. Aki eleven annak hajrá ...
  • csoszi87
    Kecskeméttől 20Km-re lakok.
    De az a rohadt klántalálkozó már fél éve szervezés alatt van.
    Valamit tényleg össze kellene dobni.
  • foxbat88fx
    hahaha jah :D nagy arc vagy XD hol is laksz? vagy inkább nem árulod el mert megkeres a sok noob és megvernek? :D
    nyomhatnánk majd egy sörözést XD
  • diegho
    Ha még így sem érthető, akkor 2011 nyaráig nem tudtam arról, hogy létezik World of Tanks, tehát nem játszottam bétában. Youtube-on kerestem WOW videókat és ott volt egy WOT videót, megnéztem, letöltöttem, azóta játszok vele. Aki nem hiszi el, hogy nem játszottam bétában nyugodtan visszakeresheti prohardver fórumon, hogy miket kérdezgettem a regisztrálásom időpontjától.
  • foxbat88fx
    jah, de ha masut láttál akkor az szétb** mindenkit :D
  • TomDantes
    Hja, a veteránok. Régi szép idők. Alig volt map, a Panzer III--at be a legnagyobbak közé, Maus-t látni egy csatában olyan volt mint unikornist látni, ej-haj. De rág volt.
  • csoszi87
    Még a végén kiderül, hogy az alreged vagyok.
  • diegho
    Válaszoltam. Akkor regisztráltam, ami az adatlapomon van, akkor láttam először a játékot és kb 3 hónapig semmit nem tudtam, hogy mi miért van...