A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
MrGringo #202707 Érdekes amiket írtok
Engem is érdekelnek a statisztikák, eredmények és hogy mennyit fejlődöm. Már el sem tudnám képzelni xvm nélkül a wot-ot:-) mert kíváncsiságból szeretem bámulni hogy mennyi az esélyünk, ki milyen jó vagy rossz esetleg. A jóktól megpróbálok tanulni, a rosszaktól is, de tőlük azt hogy mit nem szabad csinálni:-) Nem azért csinálom ezt mert én akarok lenni a legjobb! Valószínűleg nem is sikerülne egyszerűen azért mert nem én vagyok a legjobb és kész!
Csupán érdekel a játék minden bugyra amit még nem ismerek vagy újat tud mutatni. Szeretem nézni az igazán profikat akik tényleg úgy játszanak hogy egyben szórakoztat, és egyben arra ösztönöz hogy én is tanuljak pár mozdulatot...taktikát...s.t.b. hogy jobb legyek saját örömömre, és nem azért hogy mutogassam másoknak hogy egy videó játékban milyen isten király vagyok! Nem tartanám életszerűnek ilyennel kérkedni magamról, és erre építve sztároltatni magamat. Az nem én lennék. Vannak olyan dolgok az életben amikben talán ha nem is a legjobb, de nagyon jó vagyok és mégsem érzek ellenállhatatlan vágyat hogy agyon dicsérjenek érte. Én nagyon szeretem a world of tanks-ot :-) a kedvenc videó játékom de ennyi!!! nem görcsölök rajta hogy hetente mennyit emelkedik a statom vagy néha csökken mert csupán csak szeretek vele játszani. Egy video játék addig játék amíg szórakoztat, és ha már feszültségeket okoz valakinek,vagy görcsöl rajta, akkor már ott baj van! Nekem nincs kisebbségi komplexusom azért mert nincs 68%-os vinrátám meg 2500-as effim:-) Elfogadom hogy erre csak páran képesek, én nem! Nembaj, én így is szeretek játszani és örömömet lelem ebben a játékban és nem az effi meg a statok miatt játszom hanem mert szeretk játszani! Jobb mint kocsmában szédelegni, és elkölteni a családi kasszát! :-)
Remélem senkit nem bántottam meg esetleg valamivel mert egyáltalán nem ez volt a célom, csupán a saját véleményemet írtam le!