418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Ja, igen. Ebben egyet értünk :) -
Mentol #202972 Én egy ritkán tankozó játékos vagyok, és soha nem fizettem bele valódi pénzt, mindig nonpremium user voltam/vagyok. Kb.egy év játék után jutottam el oda, hogy megvettem az IS3 tankot. Ezt is úgy, hogy az addigiakat el kellett adnom, mert kellett a kavics az újonnan kifejlesztett tankra.
Most azt mondom, hogy nagyon nem érte meg! Annyira, hogy a kedvenc tankom a T-18, ami egy kettes szintű járgány.
Az IS3-al (ami az IS után kifejleszthető) tízből egyszer végződik a csata nyertesként, amit még túl is élek! Ráadásul, a csaták után nagyon ritkán van több kavics a számlámon, mint előtte...
-
Renegade #202971 a kinek mi fekszik, az teljesen ok, na de a többi bekezdés...
ne vezesd már félre, téged az esetek pont ugyanakkora hányadában sorsolnak birkkák mellé mint bárki mást :-(
"Szóval ez a win rate is szerencse kérdése nem a skill-é" ez meg ááááááh :-( -
Renegade #202970 szerintem nagyjából egyre gondoltunk: ha egy, a közösség által erősnek/nyereségesnek mondott tankkal jó eredményeket szállít az ember, akkor könyen beleringathatja magát abba, hogy túlértékelje a saját tudását :-) -
Függ attól is mennyire áll neked adott tank játékstílusa, de tank függő is azért, mert vannak nem túl acélos gépek is amivel ha megszakadsz se nagyon leszel sikeres. :)
Nekem ez a win rate is nagy hülyeségnek tűnik. Engem az esetek majd 60-70%ában olyan csapatba sorol akik egy irányba mennek mind támadni bázis védtelenül hagyni, meg belerohannak egyedül az ellenséges csapatok közepébe defence pályán és megöletik magukat (nem a felderítőre gondolok), szóval hiába lövök én ki akár 3-4 tankot is egy játékban ha közben veszítünk 15-5re..
Szóval ez a win rate is szerencse kérdése nem a skill-é. Ha erősebb csapatba kerülsz nyersz ha gyengébbe veszítesz és ennyi...
A skillen annyi múlik, hogy ha veszítesz is mondjuk attól még lehet hogy sok creditet szerzel a találatokból vagy érmekből, esetleg sikerül túlélned.
Szóval ez, hogy hány százalékos a győzelmi mutatója valkinek szerintem szinte semmit nem számít. Az hogy mennyit játszott eddig inkább számít a tapasztalat miatt, de mikor már az ellenség nagyon túlerőben van az se igazán. -
Ja, de most nem ez a lényeg. -
endrodiz #202967 Az IS tényleg nem annyira rossz, mint mondod. De ma valamiért nem megy vele, le is rakom pihenni. Az átlag 70% feletti találati arányom ma jó ha az 50%-ot eléri és a magas lőszerár mellett nem tudok eleget "termelni" a +os körökhöz, ha nem találom el a célt. Ráadásul ma még a hellcat testéröl is tudtam vele pattanni, szóval... majd holnap húzom tovább.. :) -
Renegade #202966 ja, hogy KV1S, mint ügyeletes OP tank, ééértem :-) -
csoszi87 #202965 Kv1-el max T7be rak.
Sokkal nagyobb a lehetősége annak, hogy kevesebb meccset lejátszott emberek.
ISel már rakhat T9be, tehát több csatát láttak. (az mondjuk nem biztos, hogy okosabbak)
Alacsony szinten sokkal több olyan játékos van akik 1000 csatát se mentek, sé fogalmuk sincs arról, hogy a tankokon van gyenge pont.
Su85el olyan csatákba kerülök, ahol 29 többi játékosnak nincs annyi csatája összesen, mint nekem. Pedig nekem is csak 9000. Legtöbben max 500-1500 csatát mentek eddig.
Ha tényleg linkelnél 1 profilt, akkor azért vannak itt olyanok, akik abból jósolva 1 pillanat alatt megmondanák mi a baj. -
Hogy jön ide? KV-1S egy 6-os tank amivel 400+-akat sebzel, elég sűrűn van a toppon, és semmiféle tapasztalatot/skillt/tudást nem igényel az, hogy abban a mezőnyben jó legyél azzal a tankkal. IS már más tészta, mivel keményebb tankok ellen játszik, amiket tapasztaltabb játékosok irányítanak. Ergó több "tudás" kell ahhoz, hogy értékelhetőt alkoss. -
Renegade #202963 itt meg szépen kigyűjtve tudod megnézni más mit hoz ki az IS-ből. Bele néztem egy-kettőbe, még csak nem is kimondottan ügyesek. Arra tök jó, hogy tanulj belőle
IS replays
KV1-el mindenki ügyes :-)
(A többieknek: nem effi vita miatt)
Mennyi az effid/milyenek a statjaid, abból is lehet következtetni pár dologra, de továbbra is, linkelj replayt, kielemezzük :-) -
AMDROBI #202962 Nem értem.KV1-s az jó ,azzal sikeres vagyok ezzel meg nem...Akkor hogy jön ide a tudás??? -
csoszi87 #202961 Még kezdőként játszottam az IS-el, akkor nekem is minuszos köröket adott, el is adtam.
Azután a nyáron visszavettem, és mivel a játéktudásom is fejlődött kicsit a kedvenc T7 tankom lett.
-
Renegade #202960 játékban bekapcsolod a replay lehetőséget, regisztrálsz mwreplays.com ra (vagy csak feltöltöd valahova a replays mapából a szóban forgó fájlt) -
Renegade #202959 akkor nagyon rosszul csinálsz valamit, mondom 25-50k bevételt tud -
Renegade #202958 sima lőszer, 175-ös pen mindennek átviszi az oldalát (néha még az egérét is) :-) -
AMDROBI #202957 Honnan lehet ilyen replay-t linkelni? -
AMDROBI #202956 Van olyan ,hogy 8-9000 kredit összesen.Az mire elég??? -
Renegade #202955 egyébként meg linkelj be pár csata végi összesítőt, meg replayt, pikpak megmondjuk mit csinálsz jól/rosszul -
AMDROBI #202954 Gold ammo-val? -
Renegade #202953 ahogy nézem prém nélkül olyan 25-50K egy kör bevétele, mennyi jön le belőle? 10-20K? -
Önmagában az, hogy egy csata nyert vagy bukott nem befolyásolja a kredit mennyiségét. Ha hamar szétlőnek és semmit nem csináltál, akkor kevés a kredit akkor is, ha nyertek, viszont ha sokáig élsz és sokat sebzel, akkor vesztes csatában is jön a kredit.
Ha tier-7-ben mínuszos vagy, akkor feljebb ne is erőltesd a játékot, sokan hálásak lesznek érte. -
foxbat88fx #202951 pedig nagy kedvencem :D
amikor E-75ökbe 400-450eket sebzek vele annál nincs is jobb érzés :D:D -
Szerintem is kicsik ehhez a jelenlegi mapok. FPS játékoknál is sok gond van a respawn-al. Több mapos meg szerintem totál fölösleges. Warplanes-ből nyugodtan átrakhatnának mapokat, azok már megfelelő méretűek. -
AMDROBI #202949 Az nem tudom hogy lehet én 10 csatából 8-at elvesztek,és ha nyerek is éppen kijövök.Vesztes csatában pedig a fele se jön aminek kellene. -
hjt #202948 Ajaj, mi lesz az IS3-al, ugyanezzel a csővel mire kitermeled a 44000 xp a BL-9-re. CSak ott már 12000 kredit a javitás ;)
-
stoppos #202947 Ha egy mapos, akkor a respawnt kell nagyon ügyesen megoldani, hogy ne az legyen, hogy még be sem mentem, de már öten lőnek. Az idegesítőbb lenne mindennél, ami most van.
Vagy kifejezetten garage battle pálya kellene. -
Renegade #202946 nézzél pár vidit, mwreplayen, t7 még bőven plusszos -
Renegade #202945 beszarás jelzőt puffancsra vétek rakni, csak annyit érsz el vele szerintem, hogy óvatosakodni fogsz, az a tank pedig nem arról szól, hogy osonj vele :-) -
AMDROBI #202944 Ez az IS egy nagy szar...Lassú sebezhető,és nem tudok annyit keresni vele ,hogy a lőszert meg a javítást állja...KV1-S kell hogy fent tudjam tartani ezt a szart.Megvettem rá a töltés gyorsítót,de semmi különbség...Hogy lehetne kicsit feltuningolni?Mert így el megy a kedvem az egésztől... :(
-
Lehet, bár számomra igen. -
Renegade #202942 azért nagyon hasznos ez a részletes lista csata után, hogy eltüntek a mindenkit én lőttem ki, de csak 123 xp-t kaptam hozzászólások :-) -
stoppos #202941 Az azért nagyon nem ugyanaz. -
csoszi87 #202940 Mint írtad T8 angol heavy, valamint lőttél, és bokrok is voltak.
Ugye a bokrok adnak 1 jó nagy +-t.
Ha lőttél, a tankod 6,5ös álca skillje, lement 3 mp-re 1,5re, tehát gyakorlatilag a + álcád nem ért semmit, és a tankod is "világított", de a bokrok miatt nem láttak.
Az is elképzelhető, hogy pont azon a határon voltál, amikor még éppen ért valamit az a +10%, de ennek minimális esélye van.
Valamint a 400m-es látótávodat megnövelted +25%al tehát 500 lett, így valószínű előnyöd volt az ellenféllel szemben, és nem tudtak olyan közel jönni, hogy lássanak még a +10%os álcád nélkül sem. Mint írtam: az álcád minden lövésnél visszaesett 1,5-re, amin a +10% nem dob.
De szerintem azt a témát hagyjuk, mert játékban nem mérhető dologról beszélünk. Pont a bokrok, látótáv, mozgás-lövés együtthatók miatt.
Tehát a szubjektív dolgok felértékelődnek, és ilyenek lesznek a kiindulási alapok, mint a tiéd: azt mondod, hogy az miatt a +10%álcád miatt sikerült az egész. Pedig lehet az nélkül is ment volna.
Vagy: a másikat észrevették, engem nem. Lehet a másiknak is volt álcája, csak neki rosszabb az alap cammoja, vagy közte és ellenfél között kevesebb bokor volt. -
Ilyen erővel fölösleges is lenne, ha kilőnek most is mész más tankkal másik pályára... -
marchizor #202938 OFC Toptier volt a srác.
-
stoppos #202937 Ezért is gondoltam, hogy ne egy pályás legyen, hanem mondjuk 3. Indulás a középsőről, aztán ha az veszett fejsze nyele, ne kelljen már spawnolnom, hogy 10 mp múlva szétlőjenek. Csak annyi kellenem hogy ha mondjuk az emberek több, mint a fele már nem akar ott spawnolni, akkor a nagyon akarókat se engedje. -
foxbat88fx #202936 persze, de (szerencsére) gyengébbek mint az adott tier adott típusú tankja :) -
Igazából úgy kéne, hogy 3 csatás lineárisnak, mintha haladna a front.
pl. arctic region -> himmelsdorf -> abbey
vagy mines -> steppes -> el halluf
Így a sok prémhuszár még az álcát is cserélgetné simán xD -
Commandier #202934 Azért nem írnám le a prémtankokat:). Úgyis az a lényeg, hogy ki használja.