banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• ozzz
    Függ attól is mennyire áll neked adott tank játékstílusa, de tank függő is azért, mert vannak nem túl acélos gépek is amivel ha megszakadsz se nagyon leszel sikeres. :)

Nekem ez a win rate is nagy hülyeségnek tűnik. Engem az esetek majd 60-70%ában olyan csapatba sorol akik egy irányba mennek mind támadni bázis védtelenül hagyni, meg belerohannak egyedül az ellenséges csapatok közepébe defence pályán és megöletik magukat (nem a felderítőre gondolok), szóval hiába lövök én ki akár 3-4 tankot is egy játékban ha közben veszítünk 15-5re..

Szóval ez a win rate is szerencse kérdése nem a skill-é. Ha erősebb csapatba kerülsz nyersz ha gyengébbe veszítesz és ennyi...
    A skillen annyi múlik, hogy ha veszítesz is mondjuk attól még lehet hogy sok creditet szerzel a találatokból vagy érmekből, esetleg sikerül túlélned.
    Szóval ez, hogy hány százalékos a győzelmi mutatója valkinek szerintem szinte semmit nem számít. Az hogy mennyit játszott eddig inkább számít a tapasztalat miatt, de mikor már az ellenség nagyon túlerőben van az se igazán.