A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
csoszi87 #202940 Mint írtad T8 angol heavy, valamint lőttél, és bokrok is voltak.
Ugye a bokrok adnak 1 jó nagy +-t.
Ha lőttél, a tankod 6,5ös álca skillje, lement 3 mp-re 1,5re, tehát gyakorlatilag a + álcád nem ért semmit, és a tankod is "világított", de a bokrok miatt nem láttak.
Az is elképzelhető, hogy pont azon a határon voltál, amikor még éppen ért valamit az a +10%, de ennek minimális esélye van.
Valamint a 400m-es látótávodat megnövelted +25%al tehát 500 lett, így valószínű előnyöd volt az ellenféllel szemben, és nem tudtak olyan közel jönni, hogy lássanak még a +10%os álcád nélkül sem. Mint írtam: az álcád minden lövésnél visszaesett 1,5-re, amin a +10% nem dob.
De szerintem azt a témát hagyjuk, mert játékban nem mérhető dologról beszélünk. Pont a bokrok, látótáv, mozgás-lövés együtthatók miatt.
Tehát a szubjektív dolgok felértékelődnek, és ilyenek lesznek a kiindulási alapok, mint a tiéd: azt mondod, hogy az miatt a +10%álcád miatt sikerült az egész. Pedig lehet az nélkül is ment volna.
Vagy: a másikat észrevették, engem nem. Lehet a másiknak is volt álcája, csak neki rosszabb az alap cammoja, vagy közte és ellenfél között kevesebb bokor volt.