418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Renegade #203013 úgy hívják, hogy jogosulatlan előny, de mivel mindenki számára hozzáférhető, ezért a jogosulaltan része állandó vita tárgya volt ítt :)
-
Jacktor #203012 Ne akard tudni :) -
Unreal1942 #203011 Jobb klikk az ellenségen és akkor követi. -
Kipróbálom ezeket a modokat már, de ezek nem számítanak csalásnak? -
Mentol #203009 Mi az az "auto célzás"? -
hjt #203008 Igen. Nemrég lett meg nekem is a nagy cső (BL-9) mintha másik tankban ülnék. Addig kb 10 lövésből jó ha 3-4 sebzett pedig én AP-val löttem. -
Mentol #203007 Most itt hirtelen többen is egyetértenek abban, hogy az IS3 a nagy ágyúval használható igazán (BL9 - 44000XP, 178500kavics), úgyhogy nem csodálkozom a saját teljesítményemen.
A töltényekhez visszatérve egy pillanatra: amit az itteni "segítségekből" megjegyeztem, az az, hogy a nagyobb átütésűt vigyem a csatába. Jól tettem? -
Én kérek bocsánatot a következő emberek nevébe, aki bármely alap kérdést felmernek itt vetni.
Igen, meg kell tanítani valakinek azt is, senki nem úgy született hogy tud mindent.
Ez itt a wot fórum, itt meg kérdezheti ( kérdezhetnéééé ), csak vannak a high effysek, akik úgy viselkednek mint a low effysek, le oltják a másikat.
Örüljetek hogy kérdez és tanulni akar.
Tier 10-be is ha robbanósokat visz, hogy tetszene?
Ha 1-2 hétig itt tanul, és válaszoltok neki értelmesen, segítitek a tanulását, fogadni mernék jóval jobb expet/ezüstöt szerezne.
De nem, le oltja inkább őt a felső 10 ezer.
Pedig a wot következő generációjáról, (akár !!!!!) a következő klán társaitokról beszélünk! -
Ez így van, a top tankos dolog meg nagyon meghatározza. Attól őrülök meg kicsit mikor tier9es vagy 10es tankkal egymaga nekirohan valaki az ellenséges vonalaknak mintha hulk lenne. Aztán az ilyen után már nehezen visszahozható a meccs. :) -
csoszi87 #203004 gyenge pontok
töltés idő
A gyenge pontokat én is használtam, de végül már fejből lehet tudni, mi hol van a tankokon.
Mondom, amire nagyon feküdj rá, az a célzás (ne használj auto célzást, keress a tankokon olyan pontokat, amik megtörik a felületet pl: kis géppuska, vagy kémlelő a tank elején. Ezek gyenge pontok is általában), taktikai érzék.
Nem találom a kifarolós módszert videón, ha valaki tud segíteni, az linkelje már be.
-
Szpecnyaz #203003 Miért is? -
Oddball29 #203002 Jó, hogy nem már a Google használatot kell tanítani valakinek, aki felmerészkedett az internetre. -
Renegade #203001 azért írtam a med utat, mert oda elég :-)
csak az igazán rutinos t-54/59 pilóta fogja kiszúrni, hogy d25t van az orrodon, a többi visszahúzódik, addig is spottolsz, lövöd a többi nemzet medjeit, számtalan megoldás :-)
Ha meg toptier vagy akkor meg mehetsz hvy úton, mert a 175 minden ellen elég t8maxban. -
Az egész kommented hülyeség :) -
Igen és ha gyakrabban kerülsz olyanok közé akiknek alacsonyabb ez a százalékos arány akkor jóval kevesebb az esélye annak, hogy neked is sikerül elérni magasabbat, mert téged is előtte kilőnek mielőtt elérhetnéd mivel nincs aki fedezzen mondjuk hátulról... de persze függ az ágyú erejétől is nyilván ki mekkorákat tud sebezni, tehát tanktól is.
Azt ne mondd, hogy ha gyengébb ilyen arányú csapattársaid vannak az esetek többségében és az ellenfeleidének jobb, akkor esélyed van a gyakori győzelemre.
De mind1 alapvetően számít persze milyen a skilled csak szerintem unbalance a sorsolás és ezen gyakran eldől milyen mutatókat tudsz szerezni. -
Tessellia #202998 live streamet tudok is ajánlani twitch.tv-n, ma lesz egy live stream egész pontosan itt, úgyhogy aki akar tanulni dolgokat vagy csak szimplán szórakozni egyet az nézze meg 18:00tól egész este. -
Szpecnyaz #202997 Annyiról azért már első pár csata után is volt fogalmam hogy a lőszerek mire valóak. Ha minimálisan jártas vagy haditechnikai dolgok terén (amit feltételezek ha valaki ezzel a játékkal játszik) akkor tudod hogy az AP való páncéltörésre, nem a HE. -
MrSnail #202996 Az önszeretet az önfenntartásra való törekvéssel járó ösztönös emberi vágy, amit oksági viszony tart össze. Ezzel szemben a büszkeség nem természetes, hanem mesterséges eredetű és arra kényszeríti az embert, hogy összehasonlítsa magát másokkal, ami embereket jogtalan félelemkeltésre és arra sarkall, hogy mások fájdalmán vagy gyengeségén élvezkedjenek. Rousseau -
hjt #202995 Amig nincs meg a BL-9-es addig az IS3 sem király. D-25-T vel szinte mindenki pattog T8 és T9-ben -
Oddball29 #202994 Én is komolyan beszélek. Aki nem tudja mi az AP és a HE között a különbség, és hogyan kell őket használni, az kurvára ne tankozzon mondjuk tier 4 felett, mert onnan csak útban van. -
Szpecnyaz #202993 Én Oddball és Lammaer közös használatú álregje vagyok, akik ilyen esetekben szoktak bevetni.
Mellesleg nem értem hogy miért sírsz hogy így nem megy, úgy nem megy, nem éri meg megvenni, amikor nyilvánvalóan Te magad vagy az oka a sikertelenségnek. Tessék nézelődni a neten replayek, live streamek, guidok után. -
Renegade #202992 nem az a gond, hogy van még hova fejlődnöd (kinek nincsen). hanem, hogy tévútra vezethetsz más játékosokat, ha nem megfelelő tapasztalattal véleményezel valamit.
Az IS3 jó kezekben bitang tank, plusszos is prém nélkül. Az elején oda kell figyelni, amíg meg nem lesz a jobb ágyú, de az is könnyen megoldható mivel gyors, így mehet med úton, ilyen egyszerű ez. -
Mentol #202991 Valóban nem rossz, csak - gondolom - kell rá a nagy ágyú. -
Ez az SG mai színvonala, jól jegyezd meg :D Tanulni nem tudsz, ha kérdezel le oltanak ( amint látod )
Sokak szerint minden új zamatos első 500 játékosnak azonnal tudni kell hogy mit hol kell lőni, stb stb. Aki nem ilyen az le van nézve.
Kíváncsi vagyok, hogy ők vajon azonnal tudtak e mindent....persze hogy nem.
Olvasgasd az FAQ-ot itt felettünk, ott sok hasznos dolgot találsz. Azokra meg ne is írj, akik oltanak, mert csak jönnek a spanjaik, és közösen fognak téged oltani. Sg taktika. -
Egyszer már kifejtettem, de sajna nem találom, ezért újra leírom a véleményem a winrateről.
Sok csatában előfordul, hogy amikor vége van, akkor már látom, hogy ha máshová mentem volna, mást csináltam volna, akkor megnyerhettük volna a csatát. Ugyanígy vannak olyan csaták amikor látom, hogy ha nem azt tettem volna amit, akkor bizony bukunk. Szóval igenis befolyással vagyunk a winrate-re és megmutatja, hogy egy játékos ha rajta múlik, akkor képes e fordítani a csata kimenetelén.
Valamint az sem mindegy, hogy top tankokkal mit alkot az illető, ugyanis ha top tankkal csak szerencsétlenkedik, az igenis ront a winrátáján, viszont ha jól ügyeskedik, akkor (nem feltétlenül emeli, de legalább) nem rontja. -
Ezeken az oldalakon is olvasgass:
http://wotinfo.hu/
wotinfo.gportal.hu/
http://worldoftanks.net16.net/
-
csoszi87 #202987 Ebben nincs igazad.
Nagy számok törvénye alapján, ha többet sebzel az összesítésben is javítja a winrátád. Mivel alapból javítja a győzelmi esélyedet.
Ha van fent xvm-ed, láthatod, hogy akiknek 800 körül mozog az effje 48%körül mozog a winje.
Akinek 1200 fölött van, annak 51-52%, esetleg több.
Nekem 9000 csata után van 52%os winem. Én és állítom, hogy 500 csatánál kevesebb benne a Cw, illetve a század. Sőt platoonban se nagyon megyek, valamiért jobban érzem magam egyedül.
A nyáron fordult át 50% fölé, érdekes, hogy ekkor értem el kb az 1200as effet is. Tavasszal még 900volt.
-
Commandier #202986 Pedig az IS3 a játék legélvezetesebb és legpotensebb tankjai közzé tartozik. Gyors, agilis, hatalmas a tűzereje, egész jó a frontja. T10-ek ellen is lehet keresnivalód, ha ügyes vagy. Most épp nincs meg, de alig várom, hogy vissza vegyem. A t8 királya! -
Mentol #202985 De most komolyan: ide járnék tanulni, de az ilyenek miatt, inkább elmegy a kedvem.
Vannak itt olyan segítőkész emberek, akik nem ugatják le az ember minden hsz-ukban. Ti ketten miért nem tudtok ilyenek lenni? -
Mentol #202984 Te vagy a másik fele: közöd? -
Oddball29 #202983 Inkább abba gondolj bele, hány csapattársad tépte a haját, ahogy látott ott HE-vel szerencsétlenkedni.
Aki "egy év" után is képes ilyet csinálni, az minimum maradjon csöndben és tanuljon inkább. Tele van forrásokkal és segédanyagokkal a net. -
Szpecnyaz #202982 Gondolom ő meg őszintén válaszolt. Ha képes voltál HE-vel lövöldözni egy T8 tankkal (meg gondolom az előzőekkel is) akkor nem meglepő hogy 10ből 1 csatát nyersz (gondolom azt is a csapat társak hozzák le). -
AMDROBI #202981 Ezeket hol lehet megtalálni,és felrakni:Használj segítő programokat. (gyenge pont festést, célzás idő mutatót)? -
csoszi87 #202980 Javítás:
A kv1-s-ről beszéltél, hogy azzal jól ment, nem a sima kv1-ről.
De a lényegen nem változtat:
Nem, azzal sem ment jól, mivel 400 valahány az átlagsebzés, nagyon gyenge célzás.
-
Mentol #202979 Te figyelj, miért vagy ilyen bunkó? Ezt most őszintén kérdezem. -
Pedig így van nem rajtad múlik, hogy a többi marha mit fog csinálni a pályán és igen is van akit többször kerül be a gyengébb csapatba, mint az éppen erősebb ellenfeléébe. Nem véletlen gyakran az ilyen 15-2 meg 15-3as vereség emiatt. A Sorsolás gyakran unbalance és én általában mindig a gyengébb oldalba kerülök. Akik vagy taktikában vagy képességekben ügyetlenek. Persze én is hibázok néha, de azért annyit nem amennyi a vereség szokott lenni.
Most is pl crusaderrel 5ös szintű tankkal nyomatom már lassan 10 meccset mentem mindig leöltem 3-4 tankot mégis folyamtosan verség lesz a vége, most akkor ez az én hibám lenne? Már fél napja nem sikerül megkapnom a nap első győzelmét... és gyakran van ilyen még ha tier8ban lenne ahol kezdőnek számítok megérteném, de ott meg pont sorra nyerek most, na az se rajtam múlik első sorban...
-
Scharnhorst #202977 Üdv!
Akad még magyar chatszoba a játékban, ahol platoontársat lehet keresni és találni is? -
Oddball29 #202976 Nem te voltál az, aki HE-vel lövöldözött inkább a IS-3-ban is?
Mert az ilyen esetekben a probléma inkább az elemi iskolában keresendő. -
Droughert #202975 Kicsit több odafigyeléssel soloban hozható 54-55%-os winrate. A skilessebb játékosok simán hozhatnak ennél többet is. Ahogy Diegho írta a sebzésről szól az egész, ha eleget sebzel többször kerülsz a nyertes oldalra. -
csoszi87 #202974 Közben megnéztem a profilod.
Ha a játékban is ez a neved, akkor megvagy.
Nem akarlak elkeseríteni, de kv1el sem jó a statod.
331 az átlagsebzésed, ami gyengus.
Amit látok, hogy pontatlan vagy nagyon.
Még nincs 1000 csatád, tehát tudsz hova fejlődni, de oda kell figyelni.
Tudnod kell mik a gyenge pontok, meg kell tanulnod a kiseggelős módszert.
Figyelj itt mit írnak, nézz oktató videókat neten.
Használj segítő programokat. (gyenge pont festést, célzás idő mutatót)
Ki kell alakulnia 1 stratégiai érzéknek is. Mikor hova érdemes állni, mit érdemes lőni, stb.
Vagy lépj be 1 kis klánba, és ott kérj segítséget. (habár ez sem teljes segítség, mert ismerek 17000 csatás embert, akinek azt javasolnám törölje le a játékot, ha ennyi csata alatt ennyit tanult)