A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Pedig így van nem rajtad múlik, hogy a többi marha mit fog csinálni a pályán és igen is van akit többször kerül be a gyengébb csapatba, mint az éppen erősebb ellenfeléébe. Nem véletlen gyakran az ilyen 15-2 meg 15-3as vereség emiatt. A Sorsolás gyakran unbalance és én általában mindig a gyengébb oldalba kerülök. Akik vagy taktikában vagy képességekben ügyetlenek. Persze én is hibázok néha, de azért annyit nem amennyi a vereség szokott lenni.
Most is pl crusaderrel 5ös szintű tankkal nyomatom már lassan 10 meccset mentem mindig leöltem 3-4 tankot mégis folyamtosan verség lesz a vége, most akkor ez az én hibám lenne? Már fél napja nem sikerül megkapnom a nap első győzelmét... és gyakran van ilyen még ha tier8ban lenne ahol kezdőnek számítok megérteném, de ott meg pont sorra nyerek most, na az se rajtam múlik első sorban...