banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• patchaou
    Egyszer már kifejtettem, de sajna nem találom, ezért újra leírom a véleményem a winrateről.
    Sok csatában előfordul, hogy amikor vége van, akkor már látom, hogy ha máshová mentem volna, mást csináltam volna, akkor megnyerhettük volna a csatát. Ugyanígy vannak olyan csaták amikor látom, hogy ha nem azt tettem volna amit, akkor bizony bukunk. Szóval igenis befolyással vagyunk a winrate-re és megmutatja, hogy egy játékos ha rajta múlik, akkor képes e fordítani a csata kimenetelén.
    Valamint az sem mindegy, hogy top tankokkal mit alkot az illető, ugyanis ha top tankkal csak szerencsétlenkedik, az igenis ront a winrátáján, viszont ha jól ügyeskedik, akkor (nem feltétlenül emeli, de legalább) nem rontja.