418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
tepi1 #203933 Name Total Per battle
Victory ratio: 44.62%
Battles: 65
Efficiency: 2120.59
WN6: 1822.5
Average tier: 7.92
Experience: 57198 879.97
Capture points: 183 2.82
Defense points: 133 2.05
Damage: 114172 1756
Kills: 90 1.38
Spotted: 138 2.12
Vehicle specific statistics for date 2013-02-04
Szopó ágra kerültem!
Bárimit csinálhattam mindig vereség! :(
-
Srácok, tudom nem vagyok csak egy Good játékos, de szerintem a KV-1S mellett a T-150 is OP tank. Elég jól jövedelmező és elég jó sorsolják csatába is. -
Pongyi #203931 -
Pongyi #203929 Mi a szart linkeltem én be...... -
Pongyi #203928 Jól látom h 4:57-nél attól halt meg a T50-2 h hátrarúgott az arty csöve?:) -
Awakening #203927 Hali, a régi HHR-ből és a HPTS-ből alakult egy új klán a -HSW-
Nézd meg...
-
Szpecnyaz #203924 Azért mond átütést mert a célpontot átüti, csak nem sebez, szóval nem mondja rosszul.
Viszont ha ennyire sok lepattanót 0ást szoktál lőni akkor neked kéne rendesen megtanulni célozni weak spotra. Nyilván mindenkinél előfordul a dolog, csak van aki inkább elismeri hogy "ja igen, én lőttem rossz helyre". -
A legtöbb VISA, Maestro, Mastercard kártyával lehet fizetni aranyat, ha azoknak aktiválva van az elektronikus vásárlás funkciója (függetlenül attól, hogy az dombornyomott-e vagy sem). Ezt vagy megteszed a banknál, vagy ha elektronikusan használhatod a kártyát (utalás, számlakivonat lekérdezés stb.), akkor ott is aktiválhatod. Kérdezz rá a bankodnál. -
Nem értem, hogy egy tigris P lövegpajzsát minek lövöd?!
Miért is lövöd bármelyik tank lövegpajzsát? Ha a kupakot lövöd azt mondom oké, és most lehet cinikus leszek, de nem nézem ki, hogy lenne annyi eszed.
Lehet én csinálok valamit rosszul, de én nem lövök rá olyan helyen egy tankon, ahonnan jó eséllyel elpattanhat, és láss csodát a lövések 80%-ban átütés, és sebzés is van. A tiger P nagy lövegével ha úgy találod el, egy E-75-öt, IS-3-at is megsebzel :D Szóval Te valamit rohadtul elnézel.
Egyébként az átütött 0dmg-s hiteket már 100millioszor kiveséztük. Nagyjából arról van szó, hogy a tanknak "két" páncélja van, egy belső, és egy külső. Akkor van szó 0dmg-s átütésről, ha a "külsőn" igen, de a "belső" páncélon nem megy át, úgy értem a lövedék nem jut be a "küzdőtérbe". (de majd nálam valaki okosabb kiegészít, vagy jobban elmagyarázza, HA van kedve) -
mittomén1 #203921 egy kérdés:maestro-s kártyával tudok aranyat venni? mert az nincs felsorolva csak visa mastercard meg 1-2 olyan amiről nem is hallottam.
igen igen fizettem már ennél sokal sz*rabb játékért is szóval egyszer talán nem árthat meg. -
mittomén1 #203920 amikor átütést mond de nem sebez az akkor most lepattanó vagy nem penetráló?nah ezt okoskodd ki.
mellesleg ez nem néha néha egyszer egyszer van így.hanem rengetegszer!! nem ártana figyelni nem csak kötekedni.mindig rossz szögből lövök akkor megtanulok repülni hátha fentről jobb lesz.
tessék ma esti utolsó csatám ami után bepöccentem és kiléptem:8 lövésből 1 ütött át úgy hogy sebezzen is.és akkor még top tier voltam a csatába.saját tankom tiger p volt(természetesen top gunnal ellátva).egy másik tiger p lövegtornyát sikerült eltalálnom amivel kilöttem mert alig volt élete.egy vk3002dbről 1 átütőm volt 0 sebzéssel IS-ről 2 az elöbb emlitett tiger p-ről 3 amiből 1 lepattant 2 átütött sebzés nélkül persze.meg volt még egy tier 6os arl amin 1.
és régebben ilyen nem volt de mostanság nem tudom mi van elviselhetetlenül sok az ilyen lövés főként tier 7es tankoknál. -
Egyébként én azt vettem észre, h a papíron nagyon pontos lövegek általában mégsem teljesen azok, mert hiába kicsi a célkör, sokkal kevesebb lövés megy középre, mint a nagyobb célkörrel rendelkező lövegek esetén. -
Szpecnyaz #203918 Most menjünk le teljesen dedós stílusba hogy felfogd, hogy a lövés nem biztos hogy oda megy ahová célzol? Mert van a lövegnek szórása és lehet pont rossz szögben (ami auto bounce lesz) talál el valamit, vagy csak simán elkap egy olyan részt amit nem lehet átütni? -
Te mit nem értesz azon, h bizonyos szögek esetén egy nagy kaliberű löveg is lepattanhat papírvékony páncélzatról?
Amúgy megértelek, mert elég bosszantó, amikor 30-60 milit nem visz át egy minimum 200-as átütésű löveg. Ez tényleg durva, h a saját játékszabályait hágja át a WG, de a nem penetráló és a lepattantó az 2 külön dolog értsd már meg. -
mittomén1 #203916 és a német tankok precizitásával ha páncéltestre célzok akkor nem valószinü hogy elhibázom.főleg nem többször egymásután.és ha szted azért nem sebzem mert nem ütöm át mert olyan helyen találom el akkor mért hallom folyton azt hogy átütés ahelyett hogy nem tudjuk áttörni stb. -
mittomén1 #203915 nem tudom neked feltünt e de ez megint nem magyarázza amikor olyan vackokról pattan le(játékban persze átütést mond) amiket még ha félbehajtanék kétszer is gyengébb lenne a páncélja mint az én minimum átütésem.
most kezdek az elefánt(ferdinand) tankkal top gunnal.nah majd ha az is pattog azt mivel magyarázzátok?mellesleg annak még jobban fogok örülni.
akkor hadd lőjek percenként legalább 20at és akkor nem érdekel ha átüt de semmit nem sebez a fele a másik fele meg sebz kb 5000et és akkor boldog leszek. -
Kronos79 #203914 Nagyon élvezetes. Én inkább a 75-öst raktam rá. Azzal tutira 1000 fölött sebzek. A 88-as szerintem gumilabda és gyenge az a pen.
Jut eszembe. Valaki győzzön meg, hogy a 3001P mozogni is fog tudni a nagyobb motoroktól. A múltkor Cliffen egy KV-1 majdnem lehagyott a kaptatón. -
Jól sikerült csata. 
Egy kis pénzgyűjtés.
-
Szpecnyaz #203912 Nem tudom feltűnt e, de van a célkereszted körül egy szééép nagy kör. Ez a löveg szórását hivatott jelképezni. Ergó ezen belül bárhová becsapódhat a lövedék. Tudod, ezt hívjuk randomnak. -
shpongle #203911 http://wiki.worldoftanks.com/Battle_Mechanics#Impact_Angle -
Óóó megvettem a VKDB és nem is néztem hogy képesek kiszúrni a szemem a VK36 ágyújával, hát nem olyan hepi az élet T7-ben vele -
mittomén1 #203909 azt azért tisztázzuk hogy direkt betanultam kit hol érdemes lőni.melyik tanknak hol gyengébb a páncélja tornyon van páncéltesten.
ne próbáljuk ezt mozgásra fogni mert amikor áll az ellenfél azt ezzel aligha lehet magyarázni. -
shpongle #203908 ezekhez a helyzetekhez az is kell, hogy ne capeljenek azonnal, mert sok vicces kill az utolsó ember. EUban mindenki azonnal cap föleg ha van valami csoda platoon ami rushol és azonnal cap. -
csoszi87 #203907 Su85el Pascucci medál. 
Győzelem
Mines
2013. február 4. 22:17:51
Jármű SU-85
Szerzett tapasztalat 647
kredit: 16 777 (Büntetés a saját csapattársad sebzéséért: 720)
Csatában elért Achievement: Pascucci medál, Elit lövész -
Nagyon jó... párom megkérdezte mit csinálok, mert olyan hangosan röhögtem rajta :) -
shpongle #203905 valóban, annak lett 2frag a kill után. -
Szakesz #203904 Persze tudom, hogy manapság már nem divat szeretni ezt a játékot.
(Pisszt! Megnyugtatásodra megsúgom, hogy majd írok róla valami csúnyát. Megígérem!) -
Úgy nézz ki nem mindenkit hoz lázba az effi, de legalábbis szeretnek marhulni és bevállalni neccesebb szitukat.
Az amx40-nél én is arra gondoltam, de visszanéztem nagyobb felbontáson ott ha jól látom az lőtte ki a végén :) -
Szakesz #203902 Ha azonos feltételek mellett lepattanok az ellenfélről, akkor pont ugyanakkora az esélye annak, hogy fordított esetben is hasonlóképp történjen a dolog, amikor engem lő az ellenfél. Egyenlőek az esélyek. A világ nem esküdött össze ellened. -
shpongle #203901 oroszok kicsit roncsderbinek nézik a játékot néha :) -
Csak az szidja a nullás találatokat, aki ezt tudja überelni:
-
besti #203899 Ha farmtankról van szó, valahogy sosem említjük az ELC AMX-et 
Victory Map: ! Arctic Region 2013. február 4. 20:38:28
Vehicle: ELC AMX
Exp: 1 374 + Credits: 60 022 (prémmel + eventtel, event nélkül is 40e. lenne).
Ebből azért még lejön 1800-1800 javításra lőszerre, ami vicc.
A gunját sok T6-T7 medre is szívesen rátenném.
Ehhez kellet 1000 dmg. + 2000 spot damage, ami ezzel a tankkal elég gyakran össze is jöhet. Nem értem miért hal meg vele a játékosok nagyobb része 2 perc alatt, pedig a végjátékban a nagyokat is tudja sebezni (170 pen 0.38 pontosság).
Csak valóban nem light, hanem inkább egy mini TD.
-
shpongle #203898 Az elsőnél, tuti a legénység ki lett lőve akkor marad ott kis hpn a tank, de nem sérül. -
Azt hiszem ez a mai nap fénypontja, rá is hagyom gyorsan, mert innen már csak lejjebb lehet:
-
http://youtu.be/CluIm9SE8XM?t=1m55s -
shpongle #203895 van olyan célkereszt ami mutatja melyik tanknak mekkora armomra van elől oldalt hátul, és van fok mérő, ha beállsz 20-25fokra akkor többen pattannak rólad is, én toltam 110e5el 7kdmg sérülés nélkül, egy helyben állva t10-t9ek ellen. -
Droughert #203894 Nem volt egy nagy szám kör, az artyt spotoltam, mire rálőttem volna a saját artynk kilőtte, 2 leharcolt e100-at meg kilőttem, aztán befoglaltam a bázist. Szerintem még mindig csuklik anyám :)
-
shpongle #203893 xvm-stat.log
ezt töröld ki és meg javul. -
shpongle #203892 nem rosszak. -
Szpecnyaz #203891