A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
mittomén1 #203920 amikor átütést mond de nem sebez az akkor most lepattanó vagy nem penetráló?nah ezt okoskodd ki.
mellesleg ez nem néha néha egyszer egyszer van így.hanem rengetegszer!! nem ártana figyelni nem csak kötekedni.mindig rossz szögből lövök akkor megtanulok repülni hátha fentről jobb lesz.
tessék ma esti utolsó csatám ami után bepöccentem és kiléptem:8 lövésből 1 ütött át úgy hogy sebezzen is.és akkor még top tier voltam a csatába.saját tankom tiger p volt(természetesen top gunnal ellátva).egy másik tiger p lövegtornyát sikerült eltalálnom amivel kilöttem mert alig volt élete.egy vk3002dbről 1 átütőm volt 0 sebzéssel IS-ről 2 az elöbb emlitett tiger p-ről 3 amiből 1 lepattant 2 átütött sebzés nélkül persze.meg volt még egy tier 6os arl amin 1.
és régebben ilyen nem volt de mostanság nem tudom mi van elviselhetetlenül sok az ilyen lövés főként tier 7es tankoknál.