banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Boconadi
    Nem értem, hogy egy tigris P lövegpajzsát minek lövöd?! Miért is lövöd bármelyik tank lövegpajzsát? Ha a kupakot lövöd azt mondom oké, és most lehet cinikus leszek, de nem nézem ki, hogy lenne annyi eszed.

Lehet én csinálok valamit rosszul, de én nem lövök rá olyan helyen egy tankon, ahonnan jó eséllyel elpattanhat, és láss csodát a lövések 80%-ban átütés, és sebzés is van. A tiger P nagy lövegével ha úgy találod el, egy E-75-öt, IS-3-at is megsebzel :D Szóval Te valamit rohadtul elnézel.

Egyébként az átütött 0dmg-s hiteket már 100millioszor kiveséztük. Nagyjából arról van szó, hogy a tanknak "két" páncélja van, egy belső, és egy külső. Akkor van szó 0dmg-s átütésről, ha a "külsőn" igen, de a "belső" páncélon nem megy át, úgy értem a lövedék nem jut be a "küzdőtérbe". (de majd nálam valaki okosabb kiegészít, vagy jobban elmagyarázza, HA van kedve)