418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Renegade
    persze lehet, hogy az a 64. hely sem olyan könnyű meg gyakori :-)
  • Renegade
    400-500 indulóból összeszedni a 64. helyet szerintem nem megeröltető :-)

ágrajz

ha megnézed, akkor ennél a HUNS pl ellenfél nélkül jutott tovább, onnantól még kettőt kell nyerni, hogy meglegyen a biztos díjazás. persze lehet peched, hogy épp egy ügyeletes profival sorsolnak össze.
    Nem azt írtam, hogy mindíg elviszi average joe csapata a 400 €-t, hanem hogy hasonló average joek ellen lehozható a 64. hely
  • csoszi87
    akkor bocs, csak megörültem.
    fox: tudom, hogy jól lehet keresni ha ügyes vagy, csak kollega azt írta 0 tudással...
  • virkir
    Egy évre írta de arra is szívesen látnék valami tippet.
  • foxbat88fx
    én 1v1ben mentem régen... abból kb. 4-5000 jött be :D
  • csoszi87
    20000 aranyat 0 tudással havonta ESL-en?
    Érdekes!
    Várom a tippeket.
  • Pupuci
    Köszi!!!
    Megfogadom amit írtál, vagy megpróbálom :)
    Közben azért délelőtt volt egy-két köröm, amit qrvára élveztem :)

A "legnagyobb" otort is érdemes kifejleszteni (a többi cucc már megvan)??

Igazából az ütött szíven először, hogy 2-3 (vagy egy) lövés és ámen neki..
  • pointer4
    Miért? Igaza van!
  • virkir
    Küldeném neked kedven képemet.

• bekescsaba

Valamikor azért mi (-HHR-)elég sokáig regnáltunk Olaszországban, Lazio is sokáig miénk volt havi 4800-ért.

Majd Svájcot ostromoltuk, és jó pár napot eltöltöttünk Spanyolországban, de jó magyar szokás szerint a szar is keserű, így szakadás lett a HHR-ben, ennek levét isszuk.

Jelenleg toborzunk, hiába szállunk parta, kevés a tankunk, aktív játékosunk....

De majd nem sokára.

Más...

WZ 131

A játék legjobb 7-es lightja. Igazi kis terrorista. 2800 creditért kapsz 260-as pent. Így, hogy 30 % plussz pénz van rá, még csak arannyal lőve is hoz egy kis plusszt.
  • Renegade
    ahogy nézem gyakorlatilgak 0 tudással is össze lehet kattintgatni 20K aranyat egy évben, úgy hogy mondjuk csak kéthetente bohóckodik a csapat

• Szpecnyaz
    Gondoltam védem már a mundér becsületét :D.
  • foxbat88fx
    :D én nem látok bele, csak annyit tudok hogy megnézem mennyi területetek van és ennyi... senkivel sem vagyok jóban HUNS-ból hogy tudjam mi a helyzet, stb.
  • Szpecnyaz
    Mondjuk úgy hogy "work in progress" :). Valami triviális hülyeségen mindig elbukjuk a támadásainkat, a sárgák viszont nem tudnak kiebrudalni innen minket.
  • Renegade
    pedg pont az ESL a jó móka egy zsák arany, néhány €,szerintem már megvették az összes prém tankot, annyira fürdenek a goldban :-)
  • foxbat88fx
    ez egy 480 goldos terület :D az semmire nem elég... kb még 1 évig kell tartani mire lesz belőle valami :) ha mindenki kap belőle persze
  • Szpecnyaz
    Elvileg igen, gyakorlatban szoktak bekerülni olyanok akiknek semmi haszna, de szerencsére meg szokott tőlük szabadulni a vezetőség. Más magyar klánról nem is igazán tudok ami kidobál akár 1800 effes embereket ha alkalmatlan CW-re :).
  • Szpecnyaz
    Most per pill 19 napja tartjuk Szmolenszket. Ősszel pedig ukrajnában tartottunk folyamatosan több területet hetekig.
  • Renegade
    viszont HUNS-ba tudtommal még mindíg(remélem) csak jó játékosok kerülhetnek be :-)
  • foxbat88fx
    az ESL engem nem érdekel :D az nem CW, most CW-ről van/volt szó :)
    persze nem rossz a HUNS, de ha megnézem a jelenleg birtokolt területeket akkor ......
    de ebbe nem látok bele, ti tudjátok jobban :D
  • Szpecnyaz
    Azért a HUNS ESL meg CW teljesítmény alapján is elismertnek számít, tessék csak olvasni a hivatalos fórumot, hogy miket írnak rólunk.
  • foxbat88fx
    hát én még sosem láttam olyan magyar klánt pl. európa közepén ami sok ideig ott lett volna....
    az lehet hogy vannak területek, de egyik sem kritikus terület... gondolom erre gondolt a kérdező.
    de ha arra gondolt hogy CW-n vannak-e olyan csapatok amik szoktak nyerni akkor sok erős klán van :D GLA-ban is nagyon sokszer eljutottunk területig :)
    de szerintem az az igazán sikeres klán ami sok kritikus területet tud szerezni és meg is tudja azt védeni.... pl. 1PADX, SBP, HARD, EES, JNA, CSA ... más most nem jut eszembe :)
  • Stonius
    No, azért csak óvatosan. Vannak jól szereplő magyar klánok azért...
    Mellesleg a HHR ezen a néven megszünt, -HSW- névvel fut tovább, mert fúzionált a HPTS klánnal.
  • foxbat88fx
    kb. 0 magyar klán van ami igazán sikeres :D
    vannak azért erős klánok, de nem a magyarok teljesítményétől zeng a CW map :)
  • stoppos
    Szép összefoglaló. Nincs meg nekem ez a tank, de rendesen kedvet kaptam a leírásod alapján. :)
  • jocyd
    Szia
    Hami nem magyar klán.
    Nézd meg a Huns meg a HHR klánokat.
  • jocyd
    LOL csak 2 patronon múlott a csata,kár érte.
  • SzocsA
    Hami az magyar klán?
    hány nagy magyar klán van ebben a játékban akik CWn jól szerepelnek?
  • NoparaWot
  • NoparaWot
    Na jól kezdődik a nap:D
    Első meccs ferdi-vel: 6k damage, 8 kill, Ace tanker, Megszálló, Topgun, Radley-Walter medál

Replay Link:

• Kotomicuki
    Tapasztaltnak ugyan nem mondanám magamat, de, szerintem, a T6-os VK P egy jól játszható gépezet.

Nem nehéz tank, így a frontális dolgokat el kell felejteni vele. A testét rejteni illik: bombatölcsérekben, "mellvértek" mögött, stb. Használni kell a mozgékonyságát is és a széleken az ellen oldalába, hátába kerülni vele - légy agresszívebb: lesz pár "0"-ás köröd, de lesz jó pár kifejezetten tetszetős is, ami anyagilag is kárpótol, nem csak lelkiekben.

Ha nem fekszik az ugra-bugra stílus, akkor egy méretesebb bozótból lehet vele sniper-kedni is. Ekkor sem rossz ötlet olyan pozíciók felvétele, ahol legalább a test takarásban marad, hogy ne 3 lövésből küldjenek padlóra.

Én periszkóp, venti, töltésgyorsító hármassal használom. A legénységnél 100% camo, és BiA van/lesz nemsokára.
    Szeretek vele odaérni a jobb pozíciókba, ahonnan a még felvonulóban lévő ellenséget már védett lőállásből lehet vele zaklatni. Ha az MM éppen nem fogad kegyeibe, akkor spotterként segítem a csapatom, amíg nem ritkul a tömeg, utána flank 1000-rel.

Jobban szeretem, mint a Pz IV-et, mert annál sokoldalúbb járgánynak tartom őkelmét.
  • Tono34
    Beneveztem én is :)
  • R3nton
    azért az kemény, hogy a lorranie artymmal könnyebben eltalálok akármit is TD módban, illetve gyorsabban szűkül, mint a kínai fosnak a d25-tnek megfelelő lövege :D:D Hát azt hiszem gyorsan visszarakom a 100mm-t IS-nél is ezt csináltam. Egyértelműen a d25-t lövegcsalád a játék legrosszabb lövegei.
  • Tono34
    Talán éjjel 1-kor.
  • kisokka
    Üdv! Európai szerver szerint mikor van vége egy napnak?(magyar időszámítás szerint)
  • Bmsrt n2
    Megy,épp most léptem ki.
  • DarkHorSe
    Nektek megy most a jatek?
  • Fec papa
  • lammaer
    Legörgetsz az oldal aljára, a keresőbe beírod hogy 3001p, okulsz és szenvedsz :)

Az írásban az a jó hogy megmarad és lehet benne keresni.
  • Pupuci
    Srácok!

Segítsen nekem valaki, aki tapasztalt VK3001P-s tankista!!!
    Hát ezt mindenki átlövi a rákba??? Az agyamat eldobom komolyan!

Hogyan kellene vele menni? Mit lehet csinálni?? Vagy csak kínlódásra van?