A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Kotomicuki #204103 Tapasztaltnak ugyan nem mondanám magamat, de, szerintem, a T6-os VK P egy jól játszható gépezet.
Nem nehéz tank, így a frontális dolgokat el kell felejteni vele. A testét rejteni illik: bombatölcsérekben, "mellvértek" mögött, stb. Használni kell a mozgékonyságát is és a széleken az ellen oldalába, hátába kerülni vele - légy agresszívebb: lesz pár "0"-ás köröd, de lesz jó pár kifejezetten tetszetős is, ami anyagilag is kárpótol, nem csak lelkiekben.
Ha nem fekszik az ugra-bugra stílus, akkor egy méretesebb bozótból lehet vele sniper-kedni is. Ekkor sem rossz ötlet olyan pozíciók felvétele, ahol legalább a test takarásban marad, hogy ne 3 lövésből küldjenek padlóra.
Én periszkóp, venti, töltésgyorsító hármassal használom. A legénységnél 100% camo, és BiA van/lesz nemsokára.
Szeretek vele odaérni a jobb pozíciókba, ahonnan a még felvonulóban lévő ellenséget már védett lőállásből lehet vele zaklatni. Ha az MM éppen nem fogad kegyeibe, akkor spotterként segítem a csapatom, amíg nem ritkul a tömeg, utána flank 1000-rel.
Jobban szeretem, mint a Pz IV-et, mert annál sokoldalúbb járgánynak tartom őkelmét.