418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• foxbat88fx
    prémmel ja...
  • Schundi
    Su-152 alapgunnal, goldammoval überbrutáltroll :-)
    Simán ki lehet plusszosba hozni.
  • Hassel74
    Eddig én sem használtam, de most pakoltam a KV1-be, annyira buzi ez az MM
  • foxbat88fx
    múltkor rábeszéltek hogy CWre vegyek IS-7be.... vettem asszem 6-8 darabot...
    lőttem vele 2 lepattaót, csata után maradt még 3db belőle adtam is el a francba!
  • R3nton
    én se, tier10esekbe van 3-4 db, illetve az e-100 az csurig :D
  • R3nton
    ez pont jól jött is-2-t és type58-t grindelem t34-1ért :D sztem vasárnapra meg is lesz :D
  • Tessellia
    még én sem használtam ezidáig;), pedig láttam, hogy az arl v39 105ös ágyúja 30-al többet sebez átlagban gold ammoval:D, de majd max trollkodásból az su-152-t megpakolom vele valamikor a távoli jövőben
  • foxbat88fx
    végén kiderül hogy én vagyok az egyetlen aki nem használ gold ammo-t
  • Desmodromic
    Még kb.30.000XP a SU-152-ig, aztán megnyomom az onlygold gombot a stock 152-es ágyún. :D
  • Tessellia
    Lehet megint feltölteni a goldammo készleteket ha kifogyóban lennének.
  • Tessellia
    Koraiak voltak Ivánék: kínai újév szpesöl.

3x increased experience for the first victory of the day

Isn’t it nice to see in your tank box?

50% discount on the following tanks from the Chinese Tech tree:

Tier IV M5A1 Stuart
    Tier VI 59-16
    Tier VII WZ-131
    Tier V Type T-34
    Tier VI Type 58
    Tier VII T-34-1
    Tier VII IS-2

And to wrap it up, 50% additional credits earned with all of the tanks listed above!

Up to 50% discount on Premium Ammunition (gold and credits)

Whichever currency works for you… enjoy the discounts!

50% discount on skill reset (gold and credits)

It is never too late to try out new things. Nobody knows your crew better than you…

Up to 50% discount on all inscriptions (gold and credits)

For those who believe that every tank is special, and for those who want to make a statement…

+

Medal Hunt: Steel Wall

Still standing?
    If you earn a Steel Wall medal by receiving and surviving more hits (at least 11, with a potential damage of at least 1,000 HP) than any other player on the entire battlefield, you’ll earn an extra 7,000 credits!
    This bonus will be automatically credited to your account when you receive the medal.
  • stoppos
    Dógoznom kell rajt. :)
  • Renegade
    sokáig nem értettem, hogy tudtak kikapni a Japók Kínában, így már minden világos, kínai IS2...gondolom 42-ben már gyártották, illetve Mao Ce-tung tervezte, gyártotta és vezette az összeset egyszemélyben :-)
  • Tono34
    Személyzet tulajdonságait megnézed és kiírja, hogy hány csata kell a következő %-hoz.
  • R3nton
    közepén volt egy kis bénázás, de ez a gun egy fos, azért is fogyott el a lőszer, mert vagy mellé lőttem, vagy lepattant.
  • R3nton
    Ezt sasoljátok:D Végén mákom volt, hogy a HE átment rajta:D Fadin :D Halkan megjegyezném, hogy a 2277 XP csak 1. osztályú tankoshoz volt elég...[IMG][/IMG]
  • DarkHorSe
    Negyedik skillekhez mennyi xp kell hogy feljebb menjen? Most jar 83%nal asszem.
  • Maala
    Oroszt leszámítva (ami nekem a medes tanuló volt, ezért jóval gyengébb is) ~1200 (t7), ~1500 (t8) az átlagsebzésem. Szóval olyan 1600/2000 már kezd jónak mondható lenni. :D
  • stoppos
    Hetes nyolcas med környékén, mekkora átlagsebzésre mondanátok azt, hogy az már kb jó?
  • Kronos79
    Nem vagyok benne biztos, hogy legálisnak nyilvánítanák. Mondjuk többre tartottam volna a folyamatos lámpát. Így nehéz megtudni, hogy mikor tűntél el a képből. Persze ha az artisták abbahagyták a lövöldözést az irányodban, akkor már tuti. :)
  • patchaou
    Ez csak költői túlzás, vagy létezik olyan mod amivel folyamatosan világít a lámpa amíg spottolva vagy?
  • patchaou
    Följebb megy majd ne izgulj, nem figyelgettem csak akkor amikor triplát kaptak a legények, akkor a 3. skill 90% fölött 35K körül volt.
  • maniac78
    Köszöntem.
  • patchaou
    Igen a config file-ra amit online xvm editorral mindenki csodálatosan testre szabhat magának.
  • maniac78
    A config-ra gondolsz?
  • patchaou
    Xvm editorban írj át minden eff-et wn-re.
  • maniac78
    Mivel tudom előhozni a WN6-os formulát az XVM-ből? A wotinfo-n szereplően csináltam mindent és semmi. 3.3.2-es XVM és 1.2.0 stat.
  • Commandier
    Üdv! Ha a harmadik képességet húzom kifelé, akkor 1-1% emelkedéshez mennyi tp kell úgy 85% felett? Mert nekem most kb 4% óta nem emelkedik a tp igény. Megáll 22000tp-nél és nem emelkedik tovább?
  • Tigristank88
    FÉLRE POR NÉPSÉG MEGJÖTT TIGRISTANK A SZÉPSÉG
  • stoppos
    Én azt hittem, a masuval ugyanúgy kell viselkedni, mint mikor bugos volt a löwe. Ha kiértél a körből a meccs elején, akkor vedd úgy, hogy látnak. :)
  • Renegade
    nosztalgiából megnéztem pár egér replayet majd mindnek volt hatodik érzéke, olyan volt mint egy zárlatos villanykörte, kis szünetekkel világított :)
  • Random_
    Hú ez a hatodik érzék hatalmas segítség a csatában! Kár, hogy ritkán játszom és a tankok legénysége csiga lassan fejlődik. :( Többi tankba is jó lenne, ha már meglenne.

• Kronos79
    Azért, mert éjfélkor van vége a napnak UTC időben. Mi ettől 1 órával odébb vagyunk, így ez nálunk éjjel egy óra.
  • Konci
    4 ellen akart lenni
  • Konci
    Üdv!
    Most volt egy ilyenem...Obj 263,6 killnél járok,én maradtam ( megint) meg 4 wllwn,3 1 lövéses meg 1 2 lövéses löve.Na mondom meglehet a 10 kill. Megyek a centurionért,4xx hp,lövöm : 0 hit..mozogni próbál de meglövöm : még 1x 0 hit...itt már annyi volt ezt nem lehetett túlélni...Ennyin tud múlni a dolog :(Pedig a helyezkedésük és minden más adott volt hogy lehozzam...Képet elfelejtettem csinálni pedig jó lett volna.
    DE ez is tetszett: mielőtt kiszedték az artyt belémvert egyet...Látható hogy saját a gyökér...

És ma nem először...
  • Amarth99
    Tudnál küldeni replayt arról az 5 csatáról?
  • zsupeti
    Tegnap este szakaszban mentem a barátommal.Mindketten ugyanolyan vasat vittünk.Zsinórban el kezdtünk bukni,de nagyon csúnyán.Észrevettük,h a túloldalon is van egy hasonló összeállítású platon aki mindig ugyanabban a csatában volt,de ellenünk.Mondanom se kell mind az ötször brutálisan kikaptunk.Mindegy,h milyen taktikát alkalmaztunk nem tudtunk hatással lenni a végeredményre.Majd tankot váltottunk és ott sem változott a helyzet.48,47,33% az utóbbi 3 napban a winrátám,és ami fájó,h nem szakad meg ez a pech sorozat,és nem kevés csatát megyek.Van prémiumom.
  • Amarth99
    Az xvm-es győzelmi esélyt kb értelmetlen nézni. Láttam én már sok furcsaságot :S, a minap éppen egy majdnem teljesen csak 1200+ effes csapatban voltam, ahol a delikvensek elmentek mind az egyik oldalra 3 tankot leszámítva...
    No meg sokszor előfordul, hogy hiába jobb az ellenfél vagy ti, néhány miss vagy 0 sebzés és oda a csata...

Amúgy mivel az mm-et megint elcseszték (egész tűrhető volt az előző patchig) néha olyan csatákat látok hogy csak nézek, de ezzel egyszer segít egyszer meg árt a te csapatodnak...

Amúgy az többnyire beválik, ha végig szövegeled a csatát és próbálod terelgetni a csapatot, hogy mit kéne csinálniuk... persze normális stílusban különben fix, hogy leszarják.

Pl. Scouttal, meddel, és top heavyvel mindig érdemes bejelenteni hova mész, mit akarsz csinálni, és ha megnevezel 1-2 magasabb effes, jó winrates játékost, hogy menjetek együtt, általában megteszik. Ha nem akkor kövesd te őket, legyenek a szemed és a pajzsod:P.
  • ozzz
    Na jó most úgy nyertem, hogy 5% volt az esélyünk a győzelemre. :DD
    Akkor már sejtettem, hogy valami nem oké ezzel, de ez akkor is szívózás mindig ilyenbe tesz bele.
  • ozzz
    Zsinórban 8 olyan csapatba tett be ahol az xvm szerint ilyen 35%-29% meg hasonló volt a győzelmi esély, és 1 kivételével mindig vereség is volt. Most akkor mi ebben a balance, hogy a tapasztaltabb jobb tankú játékosokat összerakja a kezdőbb vagy gyengébb tankokkal?
    Persze így kijön a jó win rate azoknak akik eleve régebb óta játszanak (vagy jobb tankjuk van) ha mindig össze teszik őket, a kezdők meg még rosszabb átlagúak lesznek mert egymással bénáznak...
    Biztos van ebben valami ráció, tuti nem véletlenül van ez így.