A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Amarth99 #204377 Az xvm-es győzelmi esélyt kb értelmetlen nézni. Láttam én már sok furcsaságot :S, a minap éppen egy majdnem teljesen csak 1200+ effes csapatban voltam, ahol a delikvensek elmentek mind az egyik oldalra 3 tankot leszámítva...
No meg sokszor előfordul, hogy hiába jobb az ellenfél vagy ti, néhány miss vagy 0 sebzés és oda a csata...
Amúgy mivel az mm-et megint elcseszték (egész tűrhető volt az előző patchig) néha olyan csatákat látok hogy csak nézek, de ezzel egyszer segít egyszer meg árt a te csapatodnak...
Amúgy az többnyire beválik, ha végig szövegeled a csatát és próbálod terelgetni a csapatot, hogy mit kéne csinálniuk... persze normális stílusban különben fix, hogy leszarják.
Pl. Scouttal, meddel, és top heavyvel mindig érdemes bejelenteni hova mész, mit akarsz csinálni, és ha megnevezel 1-2 magasabb effes, jó winrates játékost, hogy menjetek együtt, általában megteszik. Ha nem akkor kövesd te őket, legyenek a szemed és a pajzsod:P.