418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• rahotep
    Ebben a játékban rá kell jönni arra,hogy az egyéni teljesítmény kevés,ha a csapat jelentős része gyengébb képességű játékosokból áll.Én úgy játszom,hogy a lehetőségekhez mérten a legjobbat hozzam ki adott helyzetekből.Ha a csapat nagyon pereg akkor is érdemes sebezni amennyit tudsz és vesztes csatában sem leszel nagyon mínuszos.Az AFK "játék" butaság!!! Kitolás a csapattal! Mások játékát rontja el az illető. Sajnos mostanában ez nagyon megszaporodott.Nem tudom mikor tesz ellene vmit a WG...A hétvégi játékokban egyre több ilyet látni,akár 4-5 bázison álldogáló tank is lehet csatánként.Azt pedig el kell viselni,hogy gyakran 400-500 effis toptank áll szemben egy 1200 feletti effissel,megjegyzem ez még nem jelenti azt hogy bukta a csata,mert ha a felső-középső játékosok jól teszik a dolgukat akkor lehet hozni egy ilyen csatát is!
  • Szakesz
    A szintekkel azt akarja elkerülni, hogy magasabb tierekben ilyen előforduljon. :)
  • Alien69
    "Miért kell sok-sok ezer csata után is kezdőkkel, vagy agyhalottakkal játszani."
    Igaz, nincsen benne a tier.
  • patchaou
    Miben is nincs igazam? Szint alatt nem a tierekre gondoltam.
  • Alien69
    Szerintem nincsen igazad, de kinek mi. Nagyobb tier is tele van kezdőkkel, és agyhalottakkal. Kisebb tierben legalább ez elfogadható, de koránt sem annyira bosszantó, mint amikor tier X-s idióták vannak az oldaladon. vagy, amikor a prémhuszárok tömkelege lövöldözget melletted. Tegnap mentem egy kört a GR Panther (tudom, arty, de az most mindegy). Az első két enemyt én szedtem ki, pedig mellé is lövöldöztem. 2:5 volt az "eredmény", bejött egy scouth, kinyiffantunk ketten artyk. Nézegettem, IS8 egy Phanterrel egymás seggében, feltartva egymást beszorulva egy épület mőgé szarakodtak. A csapat nagy része idióta volt. Híd alatt hárman kergettek EGY enemyt pillér körül, de egyik se fordult a másik irányba. Meg is sebezték egymást. Ergo, nagyobb tier se mentes az agyhalottaktól (rajtam kívül, de ugye, ha egyedül lennék hülye...).
  • Alien69
    Amúgy, az AFK-val épp magaddal baszol ki, de nem kicsit. Én is kipróbáltam anno, amikor már nagyon untam azt, hogy artyval voltam (kicsi tierben), és mindig kinyiffantam, mert jött a scouth, és beengették. De, megnéztem, és ha nem csináltam semmit (azaz afk), akkor alig kaptam érte pontot. Ha már lőttem is vele, minimum dupla annyit, még ha nagyon mellé ment is. Ráadásul, ki sem léptem belőle, azaz, ott ültem, akkor meg mi a francért ne nézelődjek, vagy mittoménmi. kipróbáltam több helyet is a mapon, hátha.
    Ráadásul, kisebb tierben élvezetesebb a játék, mert egyfelől vannak olyan mapok, ahol nagyobb tierben NEM lehetsz, másfelől, sokkal jobban bejárhatod a térképet. De, ha indulásnál csak annyit csinálsz, hogy háromszor megnyomod az "R"-t, máris több pontod lesz.
  • patchaou
    Dehogynem voltam :) De itt nem is ezen volt a hangsúly... Nekem sikerült továbblépnem. Nem tartom magam pro-nak, csak tudom hogy jobb vagyok a 90%-nál, ami nem az Én érdemem, hanem inkább az átlag szegénységi bizonyítványa. Azt nem értem miért nem lehet szintet lépni. Miért kell sok-sok ezer csata után is kezdőkkel, vagy agyhalottakkal játszani.
  • EmR3
    Ja, meg itt is van pár

én a zerofirefox-ot használom
  • rahotep
    Köszönöm!
  • EmR3
    ittvan egy pár, lehet válogatni
  • rahotep
    Szia!
    A kék kör a látótáv a kistérképen?
    Ha igen akkor megmondanád a kiegészítő nevét és esetleg egy linket hozzá?
  • Nazarov77
    lol erre már nem tudok mit mondani:
    - multiturret mechanism is not planned until 2015

De le merem fogadni hogyha kijönnek a tankok a war thunderbe ott már azonnal benne lesz a multiturret.
  • Nazarov77
    Na akkor a leo elég gagyi lesz:
    - SerB states that apart from the Luchs, the other vehicles being lifted up one tier didn't really have to be rebalanced, as they were balanced around tier 5 and 6 previously already (they were balanced one tier higher)

Többi T5ös light tankot megnézve mindegyiknek normálisabb a fegyvere és a mozgékonysága, ez így elég gáz lesz ha így hagyják. Legalább egy erősebb motort tegyenek már bele.
  • Rgizda
    fatya vot
  • DarkHorSe

Ebben a videoban az milyen tank? vagy az csak skin?:D
  • ozzz
    Mintha te nem lettél volna soha kezdő...
  • ozzz
    Miért van az, hogy azokkal a tankokkal amikkel béna vagyok 50% körüli a win ratem, amikkel meg ügyes azokkal meg 48% vagy alatta?
  • hawken
    Nemigaz, hogy a T-50 ről közvetlen közelről lepattan a T29 90mm-ese!
    Mérgemben vettem bele két milláért goldammot, ha már ackiós.
  • Scharnhorst
    - multiturret mechanism is not planned until 2015

Nem sietik el :D :D
  • R3nton
    sikora robi és a gidák
  • patchaou
    T62-re nekem is fáj a fogam, de még nem szoktam vissza a T54-re, ma is csak két kanyart mentem vele. Kiszórtam ezalatt 8-9k dmg-t csináltam két 1000 xp-s vesztes csatát (ezúton is köszönöm az afk top tier tankok részvételét...) és elment a kedvem a játéktól.
  • patchaou
    Jó kérdés, de itt már senkit. Ahogy látom a csatát már nyertétek, egy töltőt fölösleges feléleszteni, csak kreditpocsékolás :)
  • csoszi87
    Most ki akarom húzni a 2 Tigrist, meg az amcsikat 6ig a hétvégi akciók miatt.
    Az meg hogy a T62 miért kell, az szerintem 1értelmű.
  • patchaou
    Ha nem jönnek be a "flanker" tankok akkor miért húzod őket? Medek közül szerintem csak a nagy Németek bírják szemből a kiképzést.
  • JeffDunham
    Legénység lepihent. Te ki élesztenél újra?

• Tessellia
    Jó ez, minden nap a csapattársak elintézik, hogy a normál csata egy szempillantás alatt hardcore modra váltson.
  • csoszi87
    Amúgy téged ki idézett meg?
    Ha rajtad kívül 10 másik azt mondja, hogy amit csinálsz szemétség a csapatoddal szemben, és senki nem áll melléd, akkor lehet el kellene gondolkozni azon, hogy tényleg te vagy a hülye ehhez.

OT3P: a t43-at is a trollgun + arany kombóval éltem túl. Nekem nem jönnek be a flanker tankok. 1 próbát megér, most úgyis akciós az arany lőszer.
  • patchaou
    Az meg hogy nem artyzom már egyenesen gusztustalan :D
  • patchaou
    Dehogynem igaza van. Szándékosan direkt nehezíteni 14 másik dolgát teljesen korrekt dolog. Mi vagyunk a faszok amiért nem ezt csináljuk. És patkány vagyok Én is amiért az MS-1-el van 101 csatám a 12000-ből. Igazi féreg vagyok amiért az effimet sem húzom szándékosan és stock tankokkal is szopatom magam a korrektül afk-zó csapatársak hathatós segítségével.
  • virkir
    Te szerencsétlen óvszerszökevény.
    Van arról fogalmad mivel játszol egyáltalán?
    Multiplayer hívják bazmeg.
    Ami annyit jelentene, hogy másik 14 emberrel kéne együttműködnöd amennyire a tehetségedből telik, igaz mint leszűrhettük ehhez leginkább semmid nincs és nem elbaszni azoknak az embereknek az idejét, játékát.
  • JeffDunham
    Sikora nincs igazad. Ahogy tanult kollégám írta: tier 6-ig 2 nap. A kempelős, elbújós, afk-s idiótákat azonnal tiltanám 3 napra minimum. Be jön tier 10-el és az artyk mögé bújik?! Szánalom... eleve bukó a csata az idióta miatt. A trollkodásról annyit, hogy aki effy miatt megy tier 1-2ben az szánalmas. Nekem is van több tier 10-es tankom, mégis megyek tier 1-el mert ESL-re szükség van rá (7v7), és a legénységet húznom kell.
  • Szpecnyaz
    Nekünk nem kell mondani semmit. Meg lehet nézni a statunkat, magáért beszél. Számtalan ember ismer innen minket, akik tudják hogyan játszunk. De te attól még az maradsz ami vagy.
  • sikora
    ez 1 fórum, nyugodt szívvel hazudhatsz is, engem nem érdekel a sztárságod. nyugodtan mondd csak amit akarsz. mint mondtam a féreg az féreg, te mást látsz annak és én megint. szóval nyugodj meg.
  • patchaou
    Majd a 88-assal fasza lesz. Láncot és motort is nagyon igényli emlékeim szerint, amíg azok nincsenek úgy mozog mint egy heavy.
  • csoszi87
    Megvolt az első csatám 3001P-vel. (7,5ös ágyú)
    Győzelem
    Ensk 2013. február 9. 23:25:27
    Jármű VK 3001 (P)
    Szerzett tapasztalat 588 (3x szorzó a nap első győztes csatájáért)
    + kredit: 6 655
    Sebzés nélkül haltam el.
    Lehet noobozni fogtok, de erre visszarakom a Pz4 Trollgunját, és telepakolom arannyal.
  • patchaou
    Csekkold le nyugodtan a statom, utána ugathatsz amit akarsz. Kurvára utálok kezdőkkel játszani, még akkor is ha ellenem vannak. Jóktól lehet tanulni is. Én csak annyit szeretnék, hogy ne kelljen sem agyatlan faszokkal, sem gerinctelen gennyládákkal együtt játszani.
  • Szpecnyaz
    Nézd meg akármelyikünk statját. Nehezen lehetne ránk fogni hogy afk farmolunk. A magam részéről azt is biztosan állítom hogy nem játszok T6 alatti tankkal funból.
    De még a high effis pedofilok is jobbak mint Te, mert ők legalább JÁTSZANAK, ergó hasznára van a csapatának.
  • Szpecnyaz
    Remélem hamarosan újra kibannolnak. T6ig kemény 2 nap alatt el lehet jutni prém nélkül is, szóval kétlem hogy sok ember meg fog sajnálni.
  • sikora
    mint mondtam más a megitélésünk. sokan megjátszák a nagymenőt itt, megmagyarázzák, hogy a rövidgatyát ki lehet térdelni, közben meg a tier 10es tankja mellett bt2vel pedofilkodik a kezdők között a jó win rátáért. lehet, hogy te aki annyira bannolnál másokat ilyen játékos vagy. a féreg soha nem vallja be, hogy maga is az, csak másokat szól meg
  • patchaou
    Az ilyenek ellen is jó lenne ha bevezetnék a negatív xp-t.