banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Alien69
    Amúgy, az AFK-val épp magaddal baszol ki, de nem kicsit. Én is kipróbáltam anno, amikor már nagyon untam azt, hogy artyval voltam (kicsi tierben), és mindig kinyiffantam, mert jött a scouth, és beengették. De, megnéztem, és ha nem csináltam semmit (azaz afk), akkor alig kaptam érte pontot. Ha már lőttem is vele, minimum dupla annyit, még ha nagyon mellé ment is. Ráadásul, ki sem léptem belőle, azaz, ott ültem, akkor meg mi a francért ne nézelődjek, vagy mittoménmi. kipróbáltam több helyet is a mapon, hátha.
    Ráadásul, kisebb tierben élvezetesebb a játék, mert egyfelől vannak olyan mapok, ahol nagyobb tierben NEM lehetsz, másfelől, sokkal jobban bejárhatod a térképet. De, ha indulásnál csak annyit csinálsz, hogy háromszor megnyomod az "R"-t, máris több pontod lesz.