A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Szerintem nincsen igazad, de kinek mi. Nagyobb tier is tele van kezdőkkel, és agyhalottakkal. Kisebb tierben legalább ez elfogadható, de koránt sem annyira bosszantó, mint amikor tier X-s idióták vannak az oldaladon. vagy, amikor a prémhuszárok tömkelege lövöldözget melletted. Tegnap mentem egy kört a GR Panther (tudom, arty, de az most mindegy). Az első két enemyt én szedtem ki, pedig mellé is lövöldöztem. 2:5 volt az "eredmény", bejött egy scouth, kinyiffantunk ketten artyk. Nézegettem, IS8 egy Phanterrel egymás seggében, feltartva egymást beszorulva egy épület mőgé szarakodtak. A csapat nagy része idióta volt. Híd alatt hárman kergettek EGY enemyt pillér körül, de egyik se fordult a másik irányba. Meg is sebezték egymást. Ergo, nagyobb tier se mentes az agyhalottaktól (rajtam kívül, de ugye, ha egyedül lennék hülye...).