418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Destydeme #204853 Hi.Ezt tényleg elmagyaráztad neki?Mert,ha igen(és nem csak c.sucker-t írtál)akkor talán felfogta,vagyis az építő jellegű kritikád elérte a célját.
Ilyen story-m nekem is volt,csak én az illetőt 10%alá lőttem(saját),aztán 5percig beszélgettünk.Leírtam,h legyen ez neki jó lecke és gondolkozzon el.
Írtam neki,h nyugodtan lője ki,de akkor az elejétől segítsen és még meg is dicsérem majd... -
jean78 #204852 Most éppen azt,hogy nem sikerült csatlakozni a szerverhez, mert vagy nem elérhető vagy a beállításaim hibásak.
Tegnap még beengedett lépni, csak a csatában"fagyott le" a játék :( -
Destydeme #204851 Megtaláltam.
WN6
http://wotinfo.hu/index.php/item/287-wn6-az-%C3%BAj-xvm-formula -
Destydeme #204850 Pár napja olvastam valahol a neten róla.
Azt írták,h a cap nem számít semmit,a def részben,talán 1.5-2pont/csata értékig,afelett hiába foglalsz.Szóval semmit nem ér,ha a védő medálokat gyűjtöd,megy a camp.
+Azt sem jutalmazza(úgy,mint régen),h a kis hülye átszalad felvillan 10 piros pont és ennyi a felderítés...Ez állítólag 2k effet ért.
Szal reálisabb képet kapsz ez alapján 1 játékosról.
Ami sokat dob a minél több sebzés(jogos) és a kill.A kill-t meg eddig is lopták:)
Izééééééé...Segített az utolsó 100hp-t kilőni:) -
Gunslinger #204849 Mit ír ki hibaüzenetnek? -
jean78 #204848 Srácok 3 napja nem enged belépni a szerver, pedig már újra telepítettem a játékot, de még mindig semmi :(
Valami vélemény,hogy mi a hiba ???? -
Destydeme #204847 Levágtam,h kilőhetted volna már előre.Ezért is szemét dolog:)(de jópofa),mert legalább megengedted neki a top gun-t.Ha már egyedül dolgozott.
Na majd én is figyelek a jövőben,mert még az ellent így nem jutalmaztam:) -
rahotep #204846 Mitől lenne jobb Benji??? 
Egyébként nem látom a hibát hiába nézem... -
foxbat88fx #204845 tegnapi nap érdekesen alakult wot-ban :d
remélem a mai jobb lesz :D
+1 keresd a hibát kép!
-
Gunslinger #204844 Egyszer csináltam én is egy ilyen gonoszságot, mondjuk az a genyó megérdemelte. Highway-en T-62A-val kiszimatoltam, hogy északon úgy be lehet bújni, hogy szinte senki sincs ott, és rámentem a négy artyra meg kilőttem valami t8-as aprólékot, talán Tiger II volt, lényegtelen. Már három artyval végeztem és indultam a negyedikért, bele is lőttem egyet, egy t6 Lóri volt, hagytam rajta 50 hp-t, mikor egy csapattárs Patton, aki addig végig leghátul kempelt odaért és simán befejezte helyettem, 1 sec volt hátra még a töltésből, ezzel faszán ellopta előlem a Dumitru medálocskám, meg mint később kiderült egy Top Gun-t is, mert megjelent egy ellenséges Batchat (aki ráadásul magyar srác volt). Simán megálltam és néztem, hogy a Bat rámegy a Pattonra és 1v1-ben kivégzi, a Pattonos nyomi kettőt lőtt, azt is mind mellé és persze nyomogatta nonstop az F7-et. Miután végzett a Pattonnal simán kilőttem a Batet, a Pattonos meg elhordott mindennek, hogy nem segítettem, én meg finoman megmagyaráztam, hogy ilyen fragcigányoknak én ugyan nem segítek, skillesedjen még egy picit, hogy egyedül meg tudjon oldani ilyen helyzeteket, mert remekül el tudta volna intézni azt az 1000 hp-s Batet. A Pattonos gyökérnek egész meccs alatt az az 50 hp-s sebzése volt. -
Neem :) Kilőhettem volna már akkor is amikor 5 killnél járt, de mivel a csapatában szinte csak Ő dolgozott úgy döntöttem nem védem meg a T34-et akit elkapott, megvártam míg befejezi aztán megfosztottam a maradék HP-jától.
Amúgy ha valami idióta blokkol, akkor nálam is az a bevett szokás, hogy magam elé engedem, majd egészen addig rátartok amíg meg nem kapja az ellentől a szerintem igazságosnak ítélt büntetést :) -
Ytar #204842 az eff-nél pontosabb képet nyújtó, a capcsicskák pontjait nélkülöző érték .. asszem .. -
rahotep #204841 Ez a "wn6" milyen érték? -
Destydeme #204840 "Aztán kilőttem "..
Miután ezt olvastam jót nevettem.:)
Lammi testvére vagy?Ő szokott ilyeneket csinálni:)(Beáll vki mögé és nem engedi fedezékbe vonulni) -
Destydeme #204839 Valaki régen írta itt,h eff-et randomban,winrate-t században lehet szerezni,aláírom.
Én már lex...nám,csak menjünk már pár olyan kört(sg század),h ha azt mondom(q/ts3),h megyek előre,akkor halljam:1 Ok,megyek veled,2 ok,fedezünk.:)
Az elmúlt 1-2 hétben nagyon felerősödött a klánba való tartozás. -
Én a múltkor egy ellenséges T-54-nek hagytam hogy kilője egy csapattársam :) 5 killnél járt és Ő volt az utolsó a csapatukban, meglett neki a topgun. Aztán kilőttem XD -
Destydeme #204837 Kb 1 hete használok xvm-et.Eddig nem akartam,mert csak felidegesít sztem,de nem:)
Most már tudom,h nem kell feleslegesen a c6-ra irkálnom,mert max magamnak írok.
Viszont anyázni,még mindig szeretek:)Persze előfordul,h dicsérek,de sajna ritkán.
Tegnap E-100 4k battle 450 eff(wn6-ot már meg sem néztem,nekem még a régi statot számol).Na ezekről beszélünk,persze,h nem nyertünk.
Lehet túl szigorú vagyok,de sztem 4k csata kevés,ahhoz,h a páláykat megismerd.Nehogy azzal jöjjön vki,h xy 20 csata után megvette a Löwe-t.
Az is no comment.
De,h ne csak a xart írjam:Tegnap 5killnél szólt az illető,h hadd legyen top gun.Írtuk a platoon társammal,h ok gyere,spottolunk neked 1 artyt.
Nem győzött hálálkodni...Szal lehet értelmesen is csak ritka... -
Hassel74 #204836 Mindaddig bírtam szó nélkül, amíg ki nem lőttek. Bent maradtam a csatában, néztem, mit csinálnak. Csórikám állt a pálya szélén, frontpáncéllal kifelé, és a tornyot befelé fordítva lövöldözött. Úgy bújt el, hogy a kilőtt tank ELÉ, és nem mögé állt...Mindezt 4K csata után, klánban. Ekkor kértem meg, hogy szerintem ne erőltesse, törölje a játékot!
-
rahotep #204835 A büntetés biztos megvolt,de a rendszer kárpótlás része elég sovány!
-
Honnan tudod hogy nem lett büntetve? -
Ohyner #204833 Lol miért van, hogy engem büntetés nélkül lőhet a csapattársam? Háromszor lőtt belém direkt. -
Nemtom, lehet róla szó. Bár mire összeáll egy csapat amivel érdemes elindulni az minimum fél óra...
Effes témához csak annyit, hogy a csatáim kevesebb mint 10%-a cw vagy század, szóval nem feltétlenül ott nő. Sőt, volt hogy cw-ken védenem kellett, a csapat jó volt, ergó lófaszt nem csináltam egész csatában, vagyis az effim csak csökkent. -
Destydeme #204831 Prém tankokból kiindulva,igen,bűntetlenül.Igaz csak német prémem van,de sztem működik a kínai is.
Átrakod és megnézed a garázsban,ennyi:)(ha piros a legénység %értéke akkor...de sztem ua,mint más nemzet prém tankjainál,szal nyugodtan) -
Destydeme #204830 Nekem csak olyan volt tegnap Artic Region-ban,h a top tank(magyar)megkérdezte:"Honnan jönnek a legtöbben.":)
Angol néven futok,ezért nem is reagáltam.Szerencsére a platoon társammal sikerült jól dolgozni és nyerni. -
Type 59premium tankbol at lehet rakni a legenyseget a mostani kinai tankokba? Majd kesobb vissza? -
Destydeme #204828 Egyetértünk.Nekem sem a bukóval van bajom,hanem a amikor megalázó a bukó(15-2pl).(Erlenberg 10tank a line 2-ben+írják,h def the base...hihető,de ez csak 1 példa és mindenki tudna több száz ilyet.
Engem ezért bosszant ez a virtuál pénisz eff rating(is),mert ez így nem realisztikus. 1jó körre jön 3 tré.Gondolom a századozás erre gyógyír lehet,na majd keresek 1 klánt..Kifarmolom az e50m-et és szólok neked.)
Ha lehetne én is szívesen mennék saját eff vagy afelett és semmi bajom nem lenne a vereséggel...Na de erre van kitalálva a század(klánok)stb.
Ezért kérdeztem kb 1 hete,h nem akarunk újra sg századozni néha?! -
rahotep #204827 Sajna én is így gondolom...de reménykedni lehet... :-) -
csoszi87 #204826 Nem hinném, hogy kivennék, hisz ez nekik hatalmas bevétel prémtankok, és fiókok vásárlása formájában.
Meg ha zavarná őket, nem is akcióznák. -
rahotep #204825 Köszönöm! Használni fogom én is! -
Destydeme #204824 Nézőpont kérdése,ne omoljon össze a világ:)
1:vakok közt félszemű..
2:Jók között az egyik legjobb(10% az eff szerint).
-
rahotep #204823 Sajna ez így van... Engem is nooboztak már le(nem mintha nem lennék az...),hogy 10k feletti csata és még nincs T10 tankom...Ez igaz! Több okból nincs:1. Több ágat húzok egyszerre
2. Rengeteg farmkört kell mennem mert prém nélkül játszok
3. T7 fölött már nehéz egy vesztes csatát minusz nélkül megúszni
Ezzel nem azt mondom,hogy nem élvezem,de az effim nekem sem éri el az 1200-at-tehát akkor nekem sem lehet T10 tankom-és nincs! lol Poént félretéve: hamarosan lesz IS-7 és akkor egyel több szerényebb képességű játékos ül majd T10 tankban. Az nagyon bosszant,hogy T7 felett szinte mindenki golddal puffogtat.Remélem ez a kredites gold opció el fog tünni,mert nagyon gáz... -
Hassel74 #204822 Én tegnap este jártam így. Elkezdték egymást lövöldözni gódammóval, hogy próbálgassák, mit üt át, és mit nem. És ezt szépen le is beszélgették cseten, természetesen magyarul... -
madmanic #204821 óóbasszus.. én néha azt éreztem, hogy istencsászár vagyok, de ezek szerint a többi volt selejt.. Egy világ omlott össze..
-
A wot első sikerélménye: W A S D ezzel irányítod a tankot, majd egérrel forgatod a tornyot.
2: felderítesz és becélzod az ellent
3: Eltalálod, sebzed
4:Kilövöd
5:Nyersz
Ha nem ezért játszol akkor húzódj be egy sötét szobába és azzal játsz amivel egyidős vagy!
Amúgy bazd meg -
Egyszerűen csak külön kellene kezelnie a MM-nek a növényeket és újakat, és külön az értelmesebb játékosokat. Felőlem minden agyhalott rohangáljon E100-al, leszarom, nem akarom elrontani a játékukat, csak ne kellene velük együtt játszani :)
Platonban nincs kárpótlás fizetés. Idiótizmusból fakad és jó poénnak tartják... -
http://data.hu/get/6189288/Minimap.swf itt az enyém, flash-be kell tenni.
Számomra létfontosságú a piros középvonal, mivel a játék legnagyobb részében a térképet nézem, és ha meglátok valakit azonnal -a térképet figyelve- ráfordítom a kis csíkot. Az első pár alkalommal furcsa lesz, de ha megszokod, csak előnyt kovácsolhatsz belőle. -
Destydeme #204817 Hi.
Igen,valami ilyesmi,de 1"fizetős"ingyenes játékban nem lesz olyan,h a köv.tankot csak akkor veheted meg,ha legalább 1200 az eff ratingod,vagy xy sebzés,ilyesmi.
Ezért számomra nagyon bosszantó,h gyakorlatilag random van eldöntve,h nyersz-e vagy sem(random battle).1fecske nem csinál nyarat...
Ha úgy alakul 10győztes csata,ha úgy akkor 10 vesztes.Max annyit tudsz a bukóban csinálni,h"do the best",vagyis effet tartasz,esetleg növelsz.
Valaki,aki vágja:Miért van az,h 1 platoon kilövi egymást az elején.Kárpótlás miatt,vagy egyéb?Vagy szimplán a poén,mint pl a tier 9 behozza a traktort? -
Azt bizony
Destydeme - Köszi :) -
Destydeme #204815 Hi.
"Nem tartom magam pro-nak, csak tudom hogy jobb vagyok a 90%-nál, ami nem az Én érdemem, hanem inkább az átlag szegénységi bizonyítványa."
Ezt szerintem tökéletesen megfogalmaztad. -
rahotep #204814 Ezt lehet,hogy én sem értem....Akkor ez azt jelentené,hogy nem lenne T10 tankban 480 effis játékos?