banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Destydeme
    Kb 1 hete használok xvm-et.Eddig nem akartam,mert csak felidegesít sztem,de nem:)
    Most már tudom,h nem kell feleslegesen a c6-ra irkálnom,mert max magamnak írok.
    Viszont anyázni,még mindig szeretek:)Persze előfordul,h dicsérek,de sajna ritkán.
    Tegnap E-100 4k battle 450 eff(wn6-ot már meg sem néztem,nekem még a régi statot számol).Na ezekről beszélünk,persze,h nem nyertünk.
    Lehet túl szigorú vagyok,de sztem 4k csata kevés,ahhoz,h a páláykat megismerd.Nehogy azzal jöjjön vki,h xy 20 csata után megvette a Löwe-t. Az is no comment.

De,h ne csak a xart írjam:Tegnap 5killnél szólt az illető,h hadd legyen top gun.Írtuk a platoon társammal,h ok gyere,spottolunk neked 1 artyt.
    Nem győzött hálálkodni...Szal lehet értelmesen is csak ritka...