A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Gunslinger #204844 Egyszer csináltam én is egy ilyen gonoszságot, mondjuk az a genyó megérdemelte. Highway-en T-62A-val kiszimatoltam, hogy északon úgy be lehet bújni, hogy szinte senki sincs ott, és rámentem a négy artyra meg kilőttem valami t8-as aprólékot, talán Tiger II volt, lényegtelen. Már három artyval végeztem és indultam a negyedikért, bele is lőttem egyet, egy t6 Lóri volt, hagytam rajta 50 hp-t, mikor egy csapattárs Patton, aki addig végig leghátul kempelt odaért és simán befejezte helyettem, 1 sec volt hátra még a töltésből, ezzel faszán ellopta előlem a Dumitru medálocskám, meg mint később kiderült egy Top Gun-t is, mert megjelent egy ellenséges Batchat (aki ráadásul magyar srác volt). Simán megálltam és néztem, hogy a Bat rámegy a Pattonra és 1v1-ben kivégzi, a Pattonos nyomi kettőt lőtt, azt is mind mellé és persze nyomogatta nonstop az F7-et. Miután végzett a Pattonnal simán kilőttem a Batet, a Pattonos meg elhordott mindennek, hogy nem segítettem, én meg finoman megmagyaráztam, hogy ilyen fragcigányoknak én ugyan nem segítek, skillesedjen még egy picit, hogy egyedül meg tudjon oldani ilyen helyzeteket, mert remekül el tudta volna intézni azt az 1000 hp-s Batet. A Pattonos gyökérnek egész meccs alatt az az 50 hp-s sebzése volt.