418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Nekem úgy lett, hogy a szakasztársam is megkapta. Ketten épp szendvicsest játszottunk az egyik ellenséges artyval, amikor a csapattársa besegített nekünk :D -
foxbat88fx #204932 nem leszólni akarlak! nem vagy rossz játékos, de én jobb vagyok...
és ezen mindig felbaszom az agyam :D hogy nálam gyengébb játékosoknak van Pool medáljuk... neked is megvan a szovjet szakértő is..... már csak az kellett volna hogy legyen szerencsés medálod
-
rahotep #204931 Hazudnék,ha azt mondanám,hogy én még nem csináltam,de sok TP és credit járt érte azt hiszem... -
foxbat88fx #204930 a 8kill csak 8 :D
a 9 csak 9.... az még nem 10 :) -
csoszi87 #204929 Nem tudok jobbat, mint forogsz 1 ellenfél körül (t50el), és bízol benne, hogy az arty meg akarja menteni a csapattársát.
-
rahotep #204928 Persze nem adom fel olyan könnyen...Az AMX12t-nél tetszik a brutál látótáv(vagy csak én érzem annak).Tetszik a "Minden arty engem csókolgat" megjegyzésed lol
Szinte látom... XD -
Fefe82 #204927 Őszintén szólva,nem leszek épp népszerű ezzel az írásommal,de ha jól emléxem GW pantherral is volt egy 8-as köröm,majdnem azzal is megvolt a Pool,akárki akármit mond az egy artytól nem semmi!
Piros pont:réges rég eladtam és egy darab artym sincs :D
-
nemtudommivan #204926 "Ez mind oké,de a másik az öngyilkos spot...azt is levették,pedig sok artys csatában, arty ready után 10 célpontot mutatni nagyon hasznos tud lenni a csata kimenetelére nézve " Nem hiszem hogy a magas effi miatt csinálták , csinálják. -
rahotep #204925 ...nem baj én gondolkodás nélkül benyaltam mert elég genya volt! lol -
Destydeme #204924 Ezt még ne add fel.Én még -1 tierrel mentem velük,de nagyon tetszett.Nem a kill miatt,hanem,mert lehet spottolni és itt is tudtam,h sokszor miattam nyertünk(hogy a wn6 témánál legyünk).A 1375 és 1390 nagyon jó felderítő,spot tank.A 1390-nek már 170pen meg talán 240dmg az ágyúja+mehet ma már a gold is.Tegnap 1 Jtigerre táraztam,200hp-t hagytam benne.
Kis tierben(12t,esetleg 1375) meg mindig azt csináltam,h 2-3percig az artynknál maradtam.Szépen levadásztam a t-50,vk28 stb-t.Így meglett a kill,meglett a sebzés.Minden arty engem csókolgatott és mehettem deríteni.
Nem volt nagy ördöngösség,mindössze nem láttam fantáziát az átrohanok minden felvillan 2sec-re és kilőnek.:) -
foxbat88fx #204923 egy ideig elgondolkotam rajta pedig XDDDDD -
rahotep #204922 Ez mekkora....eddig ez nekem,hogy nem jutott eszembe? lol -
foxbat88fx #204921 az nem ad szerencsés medált.... -
csoszi87 #204920 Bocs, visszavonva, hülyeséget írtam. -
rahotep #204919 A szerencsést nem a hagyományos módon kaptam meg...közelharcoltam és rámrontott egy SU-100 az ütközéstől lement a láncom ő meg közvetlen közelről mellémlőtt és kiszedte mögülem az épp hátulról megerőszakolni készülő csapattársát....volt röhögés! -
csoszi87 #204918 Blokkold a csapattársad, told ki a fedezékből, és sima ügy a szerencsés medál. -
csoszi87 #204917 Lórival nem lesz baj, ha nem medként használod.
Én még 8asként húztam, és pont úgy játszottam vele, mint 1390el.
Mentem spotolni, meg ilyenek.
Na mind1, nem erről van szó.
Lóri túlélhető bőven ha második sorból használod support tanknak.
Amx50100al is akkor vannak brutális köreim, ha eleinte kimaradok a durva dolgokból, azután meg megyek, és összeszedem a lepattanókat, oldalról kivégzem azokat akik másokkal vannak elfoglalva. -
rahotep #204916 Ezt nem értem...
-
foxbat88fx #204915 a-a :S nem akar összejönni! meg a De Langlade sem meg a Szerencsés sem...
most találkoztam egy gyökérrel akinek 12 szerencsés medálja volt
-
Destydeme #204914 Igen,de legfőképp én nem az ilyen foglalásra gondolok.
Te olyat írtál,h az ellen foglal akkor gyorsan foglaljunk,lehetőleg sokan,persze ez igaz.
Nekem a foglalással az a bajom,h ha valaki veszi a fáradtságot és harcol,beforgat,weak pontokra lő,akkor a végén ne vegyék már el a további sebzés lehetőségét,csak mert 14-8nál valaki(k) nekiáll(nak) foglalni.Biztos én vok a hülye,de ha a helyzet úgy hozza eddig is simán kimentem a körböl és hagytam vadászni.Nálam a cap eff grind eddig is sántított.(Most az van,h elindulok...lövök...átérek a bázishoz...nem foglalok,hanem "search and destroy".)
Ha már küzdött szerencsétlen,akkor ennyi jutalma legyen,h +1 kill vagy +1-2lövés.Ez a minimum nálam.
Ahogy ma már írtam,tegnap 5killnél hozzásegítettünk platoon társammal 1"idegent"a csapatunkból a top gun-hoz.Fel sem merült bennem,h b+ nem ismerlek,xarok rá mit akarsz megyek foglalni. Kispottoltuk neki az artyt és meglett a topgunja. Holott simán megsz...am volna és kilövöm én az artyt. -
rahotep #204913 Neked még nincs Benji???? lol
Nekem a KV-1 hozta!!! -
rahotep #204912 Én már kezdek lemondani a Bat-ről...Az AMX12t teljesen elveszi a kedvemet és ott lesz még a Lóri is.... -
nemtudommivan #204911 Ne aggódj, aki öngyilkos felderítő , az nem fogja tudni mi jár érte. Vagy már mi nem... -
nekem is hasonló érzésem van amikor magas tierű franciával megyek ha felspottolnak mindenki egyböl engem kezd el löni
-
Tessellia #204909 próbáld ki amit írtam, kitörlöd a mappát aminek az útvonalát megadtam, de előtte lemented valahova, hogy ha valami zűr támadna akkor vissza lehessen tenni -
foxbat88fx #204908 

-
Fefe82 #204907 Mondjuk pont T5-el szereztem,annál feljebb csak 7-8 a plafon -
csoszi87 #204906 Szerintem úgy gondolták, hogy:
WN6: játékos !képességeit! akarja megmutatni, mérhető dolgokkal.
Mérhető dolog: sebzés, kill, védés (itt mérhető, mivel sebzés kell hozzá), winráta.
Ha a foglalás sikeres, akkor nő a winrátád, tehát beleszámítja valahogy.
Ilyen alapon miért a spotot jutalmazza a rendszer, és miért nem a spot damaget? Szerintem a spot dam jobban hozzájárul a győzelemhez, mint a foglalás, de mégsem növeli a WN6ot. Miért lehet ez?
Mert akkor a Wn6ot is lehetne farmolni, mint az effet. Akinek szar a statja beül a kis futijába és beáll 1 bokorba.
Tehát szerintem azért nem jutalmazza sem a foglalást, sem a spot sebzést közvetlenül, mert akkor lehet statot farmolni. -
Fefe82 #204905 Jahogy 10 killért jár aham,akk nekem is van olyan
-
jean78 #204904 Kipróbáltam mindent, újra telepítést, tűzfal engedélyezést, direkt indítást,és még sok más dolgot, de most se enged belépni a szerverre:(
Nem lenne jó ha több hónapnyi játék kárba menne.Ráadásul páraranyam is van a játékba :( -
foxbat88fx #204903 amit a képen látsz....
10kill-ért adja tier5-től.... én meg 9nél mindig megállok :/ -
Fefe82 #204902 Melyik az a Pool medál?
-
rahotep #204901 Ez mind oké,de a másik az öngyilkos spot...azt is levették,pedig sok artys csatában, arty ready után 10 célpontot mutatni nagyon hasznos tud lenni a csata kimenetelére nézve mert ilyenkor elpereghet 2-3 ellen arty akik már nem fogják oneshotolni a csapattársainkat,de ha nem az artys példát nézem...mindenki láthatja,hogy nagyjából honnan jön a főcsapás és lehet úgy helyezkedni,hogy jó legyen...Én nagyon hálás tudok lenni egy ilyen húzásért is,bármivel vagyok! -
TomDantes #204900 Értem én,de és? Ha befoglal, és semmi mást nem csinál, akkor is nyert a csapat, és a győzelem/vereség arányod neked sem romlik. Ez neked rossz?
Azt elismerem, hogy a sebzés az fontosabb, legyen hangsúlyosabb az eff. számításban. És szerintem Xp-ben és kreditben is több jár érte jóval mint a foglalásért.
Most ha te leadsz 2-3 ezer sebzést, csinálsz 4 kill-t egy másik alak meg csak fogllal és nyertek, akkor te úgyis több Xp-t és creditet kapsz mint ő. Szerintem elégedett lehetsz, jól jársz nem pedig rosszul. -
Destydeme #204899 Erre csak azt tudom mondani(sorok között a válasz),h amióta jött az elc 8-10 hónapja 1 kört nem mentem Lórival..Tier 9ben ne legyek 30-40mm armorral. Hiába a tár,olyan fóbiák vannak a franciák iránt,h azonnal 5-en kezdenek el keresni.
Tegnap mentem(persze bukó)4-5kört 1390-el és megjött a kedvem a batchat-hez.Csak nagy levegő kéne a Lórihoz,pláne,h nem med a szememben,elég lomha. -
foxbat88fx #204898 a hiba a Pool medálban van :D
az hogy neki van nekem meg nincs XD
a szemem láttára szedte össze Is-3-al ahhoz képest hogy átlag alatti játékos... de tett vele egy szívességet mert kár lett volna elbukni a csatát :) -
TomDantes #204897 Ezzel egyetértek. De minden hozzájárul a győzelemhez, a sebzés, a kill a felderítés, a zászlóvédés, a foglalás, az hogy melyik milyen súlyban az nehezebb dolog. De egyikre se lehet azt mondani ,hogy ez nem ér semmit, ne járjon érte semmi. -
nemtudommivan #204896 A foglalás nem számít bele a csata végén kapott xp-be? Akkor miért ne álljon be az ember foglalni ha van lehetősége? Ha közel az ellenség akkor lövöd, ha viszont a pálya másik végén öldökölnek és írják hogy ne foglalj akkor szerintem az a hülye aki nem áll be a körbe. Oda már úgysem érsz el, és aki írta hogy ne foglalj az pár másodperc múlva úgyis szidja az anyádat. Szakasztársnak megteszem ezt a szívességet, vagy ismeretlen magyarnak (bunkóknak nem ), de egy siemanak biztos nem fogok a kedvére tenni. -
csoszi87 #204895 Értem én, hogy mit akarsz mondani.
Itt arról volt szó, hogy a foglalás túl volt súlyozva az EFF-ben.
Abban azért megegyezhetünk, hogy a sebzés jobban megmutatja 1 játékos játéktudását, mint az, hogy be tud-e menni marha nagy körbe? -
Destydeme #204894 De nem az ilyen példákról van szó.Persze,h ebben az esetben hasznos vagy..
Hanem az olyanról,h xart sem csinál(főleg top tier)és foglal.
1-1 ritka példákról írsz,ami adott esetben jogos,de az összkép alapján ritka az ilyen.
Ahogy írtam 1 órája,már 1 ideje megállok a kör szélénél,és csak akkor foglalok,ha rezeg a léc.Ebben az esetben én is hasznos voltam,h foglaltam.
De azt erősnek érzem,h a régi szerint a sebzés egyenértékű a cap-el.Na én erről beszélek.Az,h nullát adnak most a cap-re,hát...
Valaki írta pár napja,h kilőtt 1 2.2k-s effis valakit.Megnézte,kiderült 6/battle a def értéke....
Remélem már így mindenki érti mit mire írtam..:)
off:Ha Lammaer lennék azt írnám,azért megy a rinya,mert a cap-el szerezték az emberek az eff-t.Ő szokott ilyesmi módon reagálni.