A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Destydeme #204914 Igen,de legfőképp én nem az ilyen foglalásra gondolok.
Te olyat írtál,h az ellen foglal akkor gyorsan foglaljunk,lehetőleg sokan,persze ez igaz.
Nekem a foglalással az a bajom,h ha valaki veszi a fáradtságot és harcol,beforgat,weak pontokra lő,akkor a végén ne vegyék már el a további sebzés lehetőségét,csak mert 14-8nál valaki(k) nekiáll(nak) foglalni.Biztos én vok a hülye,de ha a helyzet úgy hozza eddig is simán kimentem a körböl és hagytam vadászni.Nálam a cap eff grind eddig is sántított.(Most az van,h elindulok...lövök...átérek a bázishoz...nem foglalok,hanem "search and destroy".)
Ha már küzdött szerencsétlen,akkor ennyi jutalma legyen,h +1 kill vagy +1-2lövés.Ez a minimum nálam.
Ahogy ma már írtam,tegnap 5killnél hozzásegítettünk platoon társammal 1"idegent"a csapatunkból a top gun-hoz.Fel sem merült bennem,h b+ nem ismerlek,xarok rá mit akarsz megyek foglalni. Kispottoltuk neki az artyt és meglett a topgunja. Holott simán megsz...am volna és kilövöm én az artyt.