A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Destydeme #204924 Ezt még ne add fel.Én még -1 tierrel mentem velük,de nagyon tetszett.Nem a kill miatt,hanem,mert lehet spottolni és itt is tudtam,h sokszor miattam nyertünk(hogy a wn6 témánál legyünk).A 1375 és 1390 nagyon jó felderítő,spot tank.A 1390-nek már 170pen meg talán 240dmg az ágyúja+mehet ma már a gold is.Tegnap 1 Jtigerre táraztam,200hp-t hagytam benne.
Kis tierben(12t,esetleg 1375) meg mindig azt csináltam,h 2-3percig az artynknál maradtam.Szépen levadásztam a t-50,vk28 stb-t.Így meglett a kill,meglett a sebzés.Minden arty engem csókolgatott és mehettem deríteni.
Nem volt nagy ördöngösség,mindössze nem láttam fantáziát az átrohanok minden felvillan 2sec-re és kilőnek.:)