418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Desmodromic
    Type T-34 már megvan, de csak duplázgatom, pedig nem rossz kis izé.
  • Destydeme
    Hi.Ez az elindulós dolog egyedül mines-on"érdekel"a többin nem fontos.
  • Schundi
    Miért kérdezed?
  • Szakesz
    ISU-152-vel 45%-os a győzelmi arányod. Nekem mindegy, de ez pont nem téged igazol, hanem Szpecnyazt. :)
  • Bee
    Hát gratulálok, ilyen profikkal akadtam össze régebben. Nincs tekintettel a csapattársára, inkább kitolja a fedezékből (persze porrá lövik szerencsétlent), utána pedig habzó szájjal noob-ozza a szerencsétlen áldozatot. Nem hiszem el, hogy a szomszéd ház vagy szikla nem megfelelő, ha már ennyire pro vagy illetve a chaten nem lehet megkérni a másikat, hogy fáradjon már arrébb.
    Játékosként biztosan über vagy, emberileg már nem annyira (szigorúan magánvélemény). Pedig pont az ilyen profiktól tudnánk mi is tanulni, ha más lenne a hozzáállásotok. De hagyjuk is, nincs szándékomban flémet kelteni.
  • Tessellia
    nem kezdtem el.
  • Schundi
    Igen. Nekem mindehol az :-)
  • patchaou
    Én pont az ellenkezőjét akarom elérni.
  • Adjunktus
    Most a SU-101-et nyúzom.Tényleg elég idegesítő tud lenni a sok tohonya med start után.:)
  • Szakesz
    A WoT-ban is Schundi a nickneved?
  • csoszi87
    A Su85-öt pl rühellem, mert vagy Himmelsdorfra rak, vagy olyan pályára, ahol 3 arty van oldalanként, de nem is ez a lényeg, hanem soha nincs spot.
    T5ben nem nagyon lehet elmagyarázni az embereknek, hogy miért ne én menjek előre a 280+25%os Látótávommal.
  • Szpecnyaz
    De most nehogy már a medek kerülgessék azokat a tankokat akik amúgy is ráérnek. Rengeteg map van ahol a győzelem múlik azon hogy a medek milyen hamar tudnak odaérni egy kulcs pozícióhoz, pl: Karelia és Mines domb.
  • Kronos79
    Jó cucc. Minden gombra tehető egy billentyű. Ha jól emlékszem futnia kell amíg használod.
  • FosTalicskaa
    Ez egy ordas nagy baromság. Azt sem értem minek kell ilyen szinten szétaprózni a kategóriákra. Ez az én véleményem:
    A legelsők minden esetben a felderítők: ha light tankok vannak a csapatban akkor ők az elsők, ha medek akkor meg ők.
    Utána pedig nagyság szerint. A kisebb fordulékony tankok simán kikerülhetik a nagydarab tankokat, szóval ez sem jelenthet problémát.
    Legvégére pedig maradnak az artik. Nagyon kevés pálya van ahol azonnal veszélybe tudnak kerülni, ami meg ilyen ott mindig van hely is mindenkinek. Ráadásul nekik úgyis kell egy csomó idő mire betöltenek kihúzzák a alsógatyájukból legalább az egyik kezüket...

De nem értem miért lett felkapva ez a téma: nagyon ritka amikor ez valódi problémát jelent. Többnyire a kezdőhelyhez közel lévő kanyaroknál szokott előfordulni feltartás és ott is csak akkor amikor sokan esnek egyszerre be oda.
  • Oddball29
    Közvéleménykutatás. Ki hol jár a kínai ágon, vagy egyáltalán elkezdte-e?
  • Schundi
    Jogos. Platoonban ütős igazán. 3 fős platoonban szoktuk hozni az 5-8 killt. Viszont randomban is lehet úgy helyezkedni, hogy valamelyest védve legyél.
    Mondjuk az már valóban az egyéni beállítottságomtól függ, hogy sokkal jobban élvezem vele a játékot, és jobban is megy, mint heavyvel.
    Szerintem a középszintű játékosoknál (mint én) nincs nagy különbség a TD és a Heavy között winrate-t tekintve.
  • stoppos
    Én olyankor mindig rettegni szoktam, mert a csörömpölést gyakran követi a puffogás, ahogy elkezdik ketten-hárman egymást nyírni, mert a másik "kezdte" és lejött a festék, meg megkarcolódott a zimmerit bevonat.
  • csoszi87
    Múltkor El Halufon történt meg kétszer is:
    Csörcsil 1-el beálltam 1 bokorba, hogy várjam a lerohanókat, erre kitolt 1 kv1, és egész végig azon röhögött, hogy ezt meg tudta csinálni.
    Máskor én tettem meg ezt 1 derp gunos T40el.
    Mondom, úgysem talál el semmit azzal 300 méterről 1k csatával.
    Mögémjött, és addig próbált tologatni, amíg vége nem lett a csatának.
    Semmi mással nem foglalkozott utána.
  • patchaou
    Épp ebben a percben találtam rá gugliban, de azért köszi :) Meglesem.
  • Jacktor
    Nyilván nem lehet egyértelmű sorrendet felállítani. A medek talán azért az utolsók, mert jól fordulnak, képesek kerülgetni a nagyobb tankokat. A lightoknak viszont életbevágó hogy ők vagy a szemben lévő felderítők érik el először a spothatárt (nem mindegy hogy mikor is találkoztok és fordulás van, te látsz már mindenkit és ő senkit vagy fordítva).
  • Kronos79
    De. Úgy hívják, hogy joy to key.
  • Szpecnyaz
    És megy vele a 60% feletti winrate platoon nélkül?
    Amúgy azért nem tudsz mert a TD nagyon rá van szorulva a csapatára, kell neki spot, meg ügyes heavyk akik tartják a frontot, vagy védik az oldalát. Az is befolyásolja a sikerét hogy mennyi arty van. Nem véletlenül support jármű.
  • patchaou
    Azt is megfigyeltem már, hogy ha "csörömpölést", ütközést hallok a csata elején, akkor az egyik fél 95%-ban arty...
  • Solten
    Nemelyik arra alkalmas hogy finomitsd a winratad pozitiv iranyba. Semmi egyeb masra.
  • csoszi87
    Medeknek szerintem is fontos, hogy ne akadályozzák, hisz a Light tankok után ők foglalják el a helyüket, és jobb esetben tartják a pontot, amíg, megjönnek a Heavyik.
    Lsd: Mines
    De máshol is így kellene működni.
  • patchaou
    Detto, közben a "tükörből" látom ahogy a nyolcas prémek versenyeznek a td-kkel a bázis melletti bokrokért...
  • stoppos
    Hááááát. Szerintem a meddel elég gyakran szükséges a pozíció elérése és abban nem segít, ha kerülgetni kell a népet. Amúgy annyiban elméleti a vita, hogy az esetek nagy többségében senki nem akadályoz indulásnál. Nagyon sokan csak a tornyukat forgatják, mikor én már rég galoppozok a mezőn.
  • Schundi
    TD-vel már miért ne lenne jó a winrate?

TD-vel tolom, konkrétan ISU-152 a fő csapásirány. 2k-4k közötti sebzés simán megvan, annak azért van hatása a csatára.

A killek is jól jönnek, csak az kevesebb, mert általábanmeglövök egy tankot, leficcan róla 700-800 HP, a maradék néhány század meg kilövik a töltés 15 secje alatt.
  • stoppos
    Fel kéne teamelnünk. Csak nagyjából egyszerre alszanak a rohadékok. :)
  • Jacktor
    Csata indulás - Elsőbbségadási protokoll
  • Szpecnyaz
    Hülyeség. A frag és a winrate is bele számít. Már pedig jó winrate nem lesz artyval meg TD-vel.
  • Bee
    Köszönöm a lehetőséget, de kisgyerekes apaként lehetetlen időpontokban tudok csak játszani (akkor sem sokat). Talán majd hétvégén megpróbálom, ha a feleségem is úgy akarja... :-|
  • R3nton
    az újban nem számít a spotolás és a capelés, csak a dmg. Szóval ha effet akar növelni valaki akkor ARTY-zni kell vagy TD-zni. :) (Y)
  • Adjunktus
    Most ez az effes izé lett az új agybaj a buzi artyk helyett?:)
    mondjuk nekem ezzel az új számítással töb lett mint eddig volt.
    Kár,hogy fingom nincs mi a különbség a régi meg az új között.

Na tehát,akkor!:
    Hülye,köcsög artyk!
  • stoppos
  • Szpecnyaz
  • Tono34
    Melyik a saját vagy az ellenfél?
  • bigmano
    Ma hétfő van ugye.........
    Mert akkor engem meg az idegesít amikor az arty belémver -1000 és még viszi a fele legénységet is.........
  • stoppos
    WOT kresz:
    - Csata indításkor elsőnek a light halad el, utána a med, aztán a többiek dudálhatnak egymásra a kezdőkörben, vagy kilőhetik az artyjaikat. Amelyik szimpatikusabb.
    - Fedezékhez érve elsőbbsége van a TD-nek, majd a heavynek, végül ha nincs ott senki, beállhatsz a mededdel. A light úgyis egy olyan bokorban fog kempelni, ahova más tankkal vagy születni kell, vagy akkor érsz csak oda, ha az ellenfelek 93.3*%-a halott.
    -Minden más esetben annak van elsőbbsége, aki nehezebb.

Mindez csak optimális látási és csapatelosztási viszonyok esetén érvényes. Egynél több 350-es E100 esetén haladj valamelyik seggében és röhögj. A meccsnek úgyis mindegy...
  • Tessellia
    Forever alone.. Hogy egy korábban hasonló szituációba került kollégát idézzek:).