banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• FosTalicskaa
    Ez egy ordas nagy baromság. Azt sem értem minek kell ilyen szinten szétaprózni a kategóriákra. Ez az én véleményem:
    A legelsők minden esetben a felderítők: ha light tankok vannak a csapatban akkor ők az elsők, ha medek akkor meg ők.
    Utána pedig nagyság szerint. A kisebb fordulékony tankok simán kikerülhetik a nagydarab tankokat, szóval ez sem jelenthet problémát.
    Legvégére pedig maradnak az artik. Nagyon kevés pálya van ahol azonnal veszélybe tudnak kerülni, ami meg ilyen ott mindig van hely is mindenkinek. Ráadásul nekik úgyis kell egy csomó idő mire betöltenek kihúzzák a alsógatyájukból legalább az egyik kezüket...

De nem értem miért lett felkapva ez a téma: nagyon ritka amikor ez valódi problémát jelent. Többnyire a kezdőhelyhez közel lévő kanyaroknál szokott előfordulni feltartás és ott is csak akkor amikor sokan esnek egyszerre be oda.