418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Ma megint mi a fene van? Ma se lehet normálisan duplázni? Tegnap 11-ből 5 győzelem, ma 2-ből 2 vereség. Sebzek artyval majdnem 5000-t és nem nyerünk? Idegesítő már ez az állandó szívás az agyhalottak miatt. -
diegho #205531 A meccsek 90%-ban én sebzem a legtöbbet, szóval akkor a játékosok 90%-a gyengeelméjű? Mondjuk igaz... tényleg azok... oké igazad van. -
csoszi87 #205530 Az a csapatod és az ellenfél gyengeelméjűségét mutatja, hogy te sebezted a legtöbbet. 
De 1 2000 csatás vérvörös Bisonról beszélünk, aki valószínűleg nem azért megy be hogy arannyal szétverjen mindenkit. -
diegho #205529 Engem SU-26-al már vittek be tier10 csatába, a kör elején páran nyihogtak is, de miután a legtöbb sebzést osztottam ki a csapatban és capeltem be az ellenfél bázist, már csak a sok gg jött. Low tier arty prémium lőszerrel nagyon tud aratni a nagy tankok között. -
demoneye #205528 Ha gondolod nézd meg az -AAH- -t. Még frissek vagyunk. De igyekszünk gyorsítani a fejlődésünkön! Keresd vmelyik toborzónk vagy a vezetőt! -
ÖÖ, igaz. És bocsánat, nem akartam senkit félrevezetni.
off: most szart be a vga-m, úgyhogy kavarognak most idebennt a dolgok rendesen :) -
A legénység a kapott XP teljes egészét megkapja, kivéve, ha valamelyiket kilövik, akkor az csak az XP 50%-át kapja. Az 5% a free XP-re vonatkozik inkább. -
Bandeeka #205525 Sziasztok!
Kezdő játékosként keresnék klánt akik tudnak nekem segíteni meg ne egyedül keljen játszanom.
Aki szeretne 1 kezdő aktiv játékost pm.
Köszönöm -
Ha van 3x-os crew képzéses hétvége, akkor kell egy két tankkal ráfeküdni. T-59-nél a 3. skill 96 ról így két nap alatt fel ment a múltkor 100-ra. -
madmanic #205523 köszi.. akkor nem fognak valami gyorsan fejlődni..
-
Renegade #205522 a csatában nyújtott teljesítményed alapján
-
A kapott xp 5%-át kapják. -
madmanic #205520 a legénység mi alapján kapja az xp t? -
Fefe82 #205519 :) -
Egybol inditottam a videot, mert a T95 a kedvencem. Marmint az amcsi a jatekban... Meg vartam is, hogy mikor mutatjak, meg, hogy hogyan kerul ebbe a videoba.
Aztan szepen lassan kapcsoltam... :) -
Fefe82 #205517 http://www.youtube.com/watch?v=cSDh0UcKgU8
nameg ezt nézzétek,de kb 5.20-tól komoly -
Fefe82 #205516 http://www.youtube.com/watch?feature=endscreen&v=AoHZuMDNTkA&NR=1
érdemes megnézni mit művelnek a T95-el,őrült ruszkik -
Renegade #205515 olyan ez mint a nyelvtan, tele van kivételekkel:
normál csatánál:
te vagy a top hvy: nem mész hegyet mászni, mész vár alá, kivéve ha még szar az ágyúd, gyors vagy és van sok td
mehetsz hegyet mászni ha alul van a hvyd, pl tigris t9 csatában, hogy legalább a medeket sebezd
amivel biztos nem javasolt menni: rohadt lassú hvykkel: KV, KV3, T10 német, ilyesmi -
Juhasz27 #205514 T95-nek és Maus-nak egyenesen ajánlott. -
stoppos #205513 Az elmúlt napokban nem ez az első szövegértelmezési problémám. Lehet nem iszom eleget... :) -
MrSnail #205512 Akkor most Himmelsdorfon lehet a hegyre menni heavy-vel vagy nem? -
De hát az isten szerelmére, pont erről van szó. :D
Innentől nagy ördöngősség kitalálni, hogy a med, heavy, td, arty hová mehet...
Az meg általában inkább sebességtől függ, hogy valaki bevállal-e mondjuk egy Himmelsdorf hegyet heavyvel, de erre számítani lehet.
A meglepetések inkább csak magas effys játékosok esetében kellemetlenek, az alacsony effysektől legtöbb esetben üdvösek. :D
stoppos: Mert én aztán halálkomolyan írtam, azért van a végén ":D" smiley. :) Amúgy én is bilit olvastam. :D
-
Bee #205510 Köszönöm a válaszokat, akkor a gold ammo mellé bekészítem a Xanaxot is.
Pedig már azt hittem, hogy a VK3001H-nál nincsen rosszabb... -
stoppos #205509 Igazi trollgun. :) -
Bátyámnak tegnap volt a szülinapja :-)
mivel nagy world of tanks játékos ezért természetesen a feleségemmel mimást tehettünk volna minthogy elkészítjük neki a saját egyedi tortáját .-))
:)
-
Schundi #205507 Én sem örülök neki, de azzal sem vagyok előrébb, hogy ha kilövöd. -
csoszi87 #205506 Nehogymár oda jussunk, hogy a végén még örüljek is a hülye platoonoknak.
Mondjuk én szoktam kilőni. Kapnak reportot mindnyájan (mivel nem tudni ki a szakaszvezér), azután magam elé szedem a kis tankot, és végigtolom magam előtt a pályán. Talán felfogja a lövéseket is. -
Schundi #205505 Hát, annál jobb, mint hog ykilődd, és büntessenek érte.
Egyébként azon nem gondolkodtatok el, hogy ha magányosan harcolsz valahol, akkor nem a többi 3 tankot kell szidni, hogy miért nem jön oda, hanem nem kellene leszakadni a többiektől?
Lehet, hogy jobb lenne bizonyos pozícióban, de ha már egyeszer nem jönnek, akkor neked kellene ott maradnod. -
csoszi87 #205504 Néhány napja találkoztunk 1 Bisonnal T8ban.
Platoontársam úgy gondolta, megbeszéli velük ezt, és kapásból kiszedte a Bisont.
Ezután természetesen kapott 1et a haverjától +
Egy 16000 csatás 600 effes T34 rákezdett, hogy mekkora marha, mert ha arannyal lő, akkor a Bison jó T8ba.
-
stoppos #205503 Úgy is van értelme. :) -
Az "új billt" helyet bilit olvastam ... hiába picuri hatása :) -
madmanic #205501 nekem is tetszik, bár a 8,8 as mintha hatékonyabb lett volna.
A 7,5 össel inkább messziről jó puffogtatni, meglepően pontos.. -
Faboo #205500 Igazad van. A wg már csak ilyen. -
Faboo #205499 Ha szerencséd van és a B1-el top vagy, akkor nagyon durva dolgokat lehet vele csinálni. Kerüld a matildát és a hetzert. A többi már szeret pattogni és te meg darálhatod őket. A múltkor az arcticon ketten védtük a kanyart egy marderrel. A többi 13 a másik oldalon nyomult, később 2 visszafordult meghalni. Hamar egyedül maradtam kb 7-9 ellenféllel szemben. 1800dmg osztottam ki, 4 kill és végül úgy nyírtak ki, hogy egy pz3 lerammolta a maradék 30 hp-mat. Majdnem rajtaveszett ő is mert csak 12 maradt neki a kb 200-ból. Az utánam következő a sorbán 380dmg osztott ki, az ellen legjobbja egy hetzer meg 620-at. Pont a triplázó volt, ez bő 3000 xp lett . Szóval a t4-ben jó az a b1. Mondjuk én sokat edzettem a b2-vel.
-
Malarki #205498 Ezt értem, de akkor miért kell erre fogni? Nekem semmi bajom nincs ezzel a 30 mp-vel, elvagyok közben, nézegetem az effeket, próbálok kommunikálni. -
stoppos #205497 Szarkazmus ember, szarkazmus. Elképzeltem vérpistikét, ahogy a fórumon fröcsög, hogy vegyék lejjebb, mert ő unatkozik abban a fél percben és már új billt kellett vennie, mert az előzőn átnyomta a W-t a borításon. -
Faboo #205496 AZ igazság az szerintem, hogy nem azért kell a 30mp hogy elemezd hanem, hogy, egyáltalán belépj a csatába. Nem általános, de nekem már többször volt hogy mire betöltött már csak 8 mp volt hátra a kezdésig. Magyarán összevárják a 30 játékost. -
Malarki #205495 Most komolyan, hány játékos van szerinted aki az alatt a 30 mp alatt "elemezi a járműveket és ehhez kigondolja a megfelelő taktikát"? Persze elimserem, hogy vannak olyanok mint pl te is, hogy megpróbál előre gondolkodni, de ez se sokat ér, ha a valami nyomi ott tűnik fel ahol semmi keresnivalója, pl. Himmelsdorfon a hegyen top heavy, lemmingtarin vagy basecamp. Ezekre hogy tudsz előre felkészülni? És egyébként randomba úgy se lehet normális taktikát alkamazni, mert a csapat 3/4-e úgy is noob. Aztán ha pl elindul a lemmingvonat akkor szívhatod a fogad. Szerintem. -
Lol. Első körben találkoztam rögtön a Lóri szépségeivel, és hátulütőivel is...
2 tárból szépen kiosztottam 2,5k dmg-et másfél perc alatt... Majd egy arty kilőtt 1 lövésből.
Imádni fogom, és gyűlölni. -
Ebben az a csúnya, hogy erről mindketten meg is vannak győződve.