418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• besti
    Szpecnyaz, Marchisor! Gratuláció a kínai eventen elért szép eredményeteknek, egy kis arany utánpótlás érkezett!

u.i.: benneteket láttalak többször kínai tankos csatát linkelni, lehet más is kapott jutalmat.

WoT Chinese Showdown Contest Results.
  • Szpecnyaz
    Csak hogy a német fanoknak is legyen valami :D.
  • R3nton
    az igen, jóhogynem pz4eket rak be lol. Nekem meg mindig full tier10 van:D még ha 8assal megyek akkor is :D
  • Nazarov77
    Fenébe is most már megkeresem az első részét ennek :D
  • Nazarov77
    :D

• bigmano
    Zupapörsit előlröl szoktam lövöldözni a torony két oldalàn a pótpàncél alatt.
    Csak azért mert úgy nem is nagyon mocorog azt hiszi előlről sebezhetetlen....
  • marchizor
    az mm kegyes volt hozzám

én meg kihasználtam :D
  • patchaou
    Most már kihúzom a tartalékkal, addig meg pihentetem a wotot. Kiszolgálta magát az egész vas. Jobb vga-t ebbe nem igazán lehet és nem is érdemes.
  • Orpheuslow
    várható volt hogy ez lesz,de legalább gyorsan dolgoznak a másolók:)
  • R3nton
    nekem nyáron szállt el a 4850esem. Az is túl volt a garin már, mondjuk az legalább volt 3,5 vagy 2,5 éves. Sajnos nem volt pénzem a HD7750esre ezért 6750eset kellett vennem.

Viszont a 7750 elég jó, ha össze tudsz kapargatni annyi pénzt, olyat érdemes venni.

Mondjuk a 4850esem folyamatosan 60-70-80 fokon üzemelet, alapjáraton volt vagy 45-50 fokos. A mostani kártya max 40-45 fokos szokott lenni terhelés alatt. Alapjáraton még 30 fok se.
  • patchaou
    Jött egy copy paste szöveg válaszként. Legalább annyit odaírhattak volna a végére hogy: kabbe! Abban lett volna valami személyes :D
  • stoppos
    Az utóbbi pár napban elkövetett meccseimet figyelembe véve nagyjából mindegy is kiket rak mellém, vagy ellenem. Tegnap sikerült egy 100 hp-s zupapörsingen felakadnom. Gondoltam mellémegyek a tájpival és agyonverem. Mellémentem, mellélőttem 3 méterről, majd előről nem sikerült átütni, mert minek is váltanék aranyra. Aztán valahogy nagy nehezen lerammingolta magát rajtam, mert ő sem volt a helyzet magaslatán. Végül inkább elmentem filmet nézni, az kevésbé káros az idegrendszeremre.
  • darkwraith
    ja,és vigyázz a kanyarokban nehogy kivigyen a centrifugális erő, mert ezek ketten hatalmas sebességgel száguldoznak a pályán. Döntds el merre mész, és lehetőleg az a legrövidebb út legyen az ellen felé :d
  • Tessellia
    "Mondottam ember: Küzdj, és bízva bízzál!" :D
  • csoszi87
    Ne bízz! kisebb lesz a pofáraesés.
  • stoppos
    Lehet ma mindenki bent van délután és este kevesebb lesz a zsebrommel. lécciléccilécci. :)
  • csoszi87
    Ez egy ilyen nap.
  • pointer4
    Nem igazán artys stat, ez egy tankos XD
  • Konci
    Üdv!
    Vérmes arty beírta kb 13-8-nál(mi nyertünk) hogy kill,dont cap: és kilőtte a foglaló E75-ünket...
    Ja és utána beírta hogy sry...Nehéz erre bármit is mondani...
    Ő volt az artys:
  • stoppos
    Kész.
  • darkwraith
    Szerintem a matilda élvezetesebb volt, de a valentine most +100% profitot termel 2 napig, az nem elhanyagolható szempont.
  • Renegade
    jaja, holnap majd meglesem :-)
  • Renegade
    "After all, isn’t Cupid a sniper too?"

ez legalább vicces :-)
  • csoszi87
    Ez pedig a 4. kör a sorban.

Szerintem nem lenne szabad ma többet játszani.
  • Ruzsasandor
    Melyik a jobb a Valentin vagy a Matilda? Csak mert most lesz 70% leárazás rájuk, és nem tudom melyiknek ugorjak neki.
  • darkwraith
    70% a valentine. Veszek 100 darabot és akció végén eladom, dől a lé :d
  • darkwraith
    Itt a Bálint-napi akció:
    Bálintka
  • hellokitty92
    Amcsi m5? Én nenrég végeztem a chaffee grindjével, napi duplákból gyorsan meglett. Félig goldal feltöltve elég jól lehetett funolni, ha low tierbe dobott akkor azért töltöttem be, ha highbe, akkor meg azért.:D Szerintem annyira nem gáz, a credites goldammo rengeteget dobott rajta. Sokszor kerül low tierbe, ahol lehet vele aratni. Késöbb elvileg megkapja majd a kínai m5 erősebb motorját is, úgyhogy a mozgékonysága is javul majd.
  • patchaou
    Túl sokat nem várok tőle, annyira naív nem vagyok :) De egy próbát megér.
  • Orpheuslow
    haha:) méltányosság a mai világban?:) naív vagy.lejárt a garancia és vége,nem számít milyen szép kis esszét rittyentettél szerintem csak jót mosolyognak rajta.
    Ha akarsz ugyenott venni egy másikat "talán" beszámítják,ennyi amit várhatsz,és egy sajnálkozó válaszlevél ami nagyjából az lesz: "nem áll módunkban garanciaidőn túl,javítani illettve kicserélni,de ha megtisztel a bizalmával és vásárol nállunk régi kártyáját beszámítanánk önnek".
  • csoszi87
    És ezt meg el is felejtettem:
    2 körrel ezelőtt meg saját artynk lőtte ki a 700hp-s T59ünket, majd miután én is útban voltam kaptam még töle 2 láncolást, meg 200 sebzést. Poén az, hogy ha nem segített volna nekünk, lehoztuk volna.
    Sorban ez 3 egymás utáni kör volt:
    1 Report túlerő miatt
    2 artysegítség
    3 5en buknak 2 ellen.
  • patchaou
    Off: Szerintetek összejöhet?
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Üdvözletem!

Sajnálatos módon mai napon az önöktől vásárplt SAPPHIRE 11138-34-20R HD4670 1GB HDMI PCIE fantázianévre hallgató videókártyám úgy döntött, hogy nem működik tovább teljes erőbedobással. A problémát a gép hirtelen leállásával észleltem, szerencsére a táp észnél volt és nem let nagyobb gond. A gép újbóli beindításánál arra lettem figyelmes, hogy a monitoron mindenfelé kis színes pixelcssportok vannak és ezek behálózzák az egész képernyőt, valamint a windows arról is tájékoztat, hogy a videó illesztőprogram hibát észlel és leáll/újraindul. Az alaplapi vga kimenetre csatlakoztatva a monitort nincs hiba, valamint egy másik tartalék vga kártyával sem észlelem ezen tüneteket, régi-új driverek cserélgetése sem segít semmit. Mivel eme remek darab 2010.12,21,-én érkezet kis otthonomba ezért a jótállása még két hónappal ezelőtt életben volt. Erre való tekintettel arra kérném önöket, hogy méltányosan kezeljék a problémám és tekintsenek el e röpke időtől és vállalják el az eszköz garanciális cseréjét/javítását.

Előre is köszönöm!
    Tisztelettel:
    Név
    2013,02,13.
  • csoszi87
    Meg is érdemled!
    Szánalmas a mai nap.
    Most is volt 1 csatám 5 tank (2 8as, meg 3 7es) bukott el 2 fél hp-s ellen.
    Is3 3x pattant a sima Isről, és tolta maga előtt. Ezalatt az Is lebontott róla 1000Hp-t. Majd miután sikerült leölnie, visszaindult a bázisunkra. 3an veszekedtünk vele, hogy az ellenfélére menjen, mert a ferdink ott spotolja a maradék 2 ellenfelet.
    És miután a csapat fele meg merte említeni, hogy hülye, visszaírta, hogy ő legalább él.
    De persze miután azt megírta kilőtték.1 hummel, és 1 13hp-s KV13 hozta le a meccset az ellenfélnek.
    3 tankunk és 1 artynk nem bírt velük.
  • diegho
    Másik fórumon pedig valaki végleges ban-t kapott reportolgatás miatt, mert sok csatát otthagyott és nem csinált semmit... ugyancsak másik emberke 1 hét pihenőt kapott, mert 2 troll platoon-os társát kilőtte a kör elején. Végre van értelme reportolni.
  • patchaou
    Engem tegnapelőtt reportoltak unfair play miatt mert golddal lőttem :D
  • Renegade
    az M3 elég jó kis tank de lassan dobom, M5-től meg fogok hüjjülni?
  • diegho
    Biztos kapnál is vagy 10 reportot...
  • csoszi87
    Teljesen mind1.
    Nem fogod tudni felem elfogadtatni, hogy 1 T2-3as arty 10es csatába való!
    És ha meglátnálak 1x hasonló szituban, biztos magam előtt tolnálak pajzsnak.
  • diegho
    3200-at sebeztem. 2900 volt a második legtöbb, nem olyan nagy balfaszokkal voltam együtt (a két 8-as, aki bevitt csatába 2000 feletti eff-es), de amit ők nem tudtak átlőni szemből, azt én simán megszórtam, lásd foch-ok és nyomultam előre velük.
  • csoszi87
    Félreértettél.
    Ha 1 T3as artyval ha 10es csatában te sebzed a legtöbbet, az a csapat hülyeségén múlik szerintem.

Más:
    Srác fel volt háborodva, hogy 3an támadtuk le az 50120át, és beírta, hogy: 3vs1 reported

Mire gondolt?
    IV30