A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Off: Szerintetek összejöhet?
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Üdvözletem!
Sajnálatos módon mai napon az önöktől vásárplt SAPPHIRE 11138-34-20R HD4670 1GB HDMI PCIE fantázianévre hallgató videókártyám úgy döntött, hogy nem működik tovább teljes erőbedobással. A problémát a gép hirtelen leállásával észleltem, szerencsére a táp észnél volt és nem let nagyobb gond. A gép újbóli beindításánál arra lettem figyelmes, hogy a monitoron mindenfelé kis színes pixelcssportok vannak és ezek behálózzák az egész képernyőt, valamint a windows arról is tájékoztat, hogy a videó illesztőprogram hibát észlel és leáll/újraindul. Az alaplapi vga kimenetre csatlakoztatva a monitort nincs hiba, valamint egy másik tartalék vga kártyával sem észlelem ezen tüneteket, régi-új driverek cserélgetése sem segít semmit. Mivel eme remek darab 2010.12,21,-én érkezet kis otthonomba ezért a jótállása még két hónappal ezelőtt életben volt. Erre való tekintettel arra kérném önöket, hogy méltányosan kezeljék a problémám és tekintsenek el e röpke időtől és vállalják el az eszköz garanciális cseréjét/javítását.
Előre is köszönöm!
Tisztelettel:
Név
2013,02,13.