418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Solten
    Virtualdub.
  • stoppos
    Hát az jó kérdés. Nekem még mindig win7 van a gépen. Viszont tényleg faék egyszerűségű a kezelése és ahhoz képest nem rossz a végeredmény. Egy oktatóvideóhoz mindenképpen elég.
  • Solten
    Csendben el is morzsoltam egy konnycseppet...
  • diegho
    köszi, a dvdvideosoft-ot használtam is már, csak elfelejtettem a nevét. wmm pedig majd meglepetés lesz, win8 pro-m van, win7-en használtam már, 8-ban nem tudom milyen.
  • Tessellia
    nálad meg csak a pálinka eredeti mi?:D vagy már azt is hamisítva iszod?:D
  • foxbat88fx
    minden eredeti kínai? :DDDDDD
    jó vicc volt
  • diegho
    Kösz, de én nem lopok semmit, szoftvert sem. Minden eredeti a gépen.
  • Solten
    Tobb szemtanu allitasa szerint padlogazzal elorerohan elpatkolni :) Utkozben kilo neha egyet-kettot. Seletchi hasonlo taktikaval gyuri le az ellent... :)
  • foxbat88fx
    sony vegas mióta nem ingyenes???? LOL
    ncore powa :D
  • stoppos
    Windows live movie maker. Egyszerű használni, mint a faék.

De ha előbb konvertálni akarod, akkor ez: Link
  • Ry0K3N
    Az nem ingynes. Ott a VirtualDub.
  • diegho
    mondom ingyeneset
  • foxbat88fx
    sony vegas
  • foxbat88fx
  • diegho
    Még egy kis segítség kellene nekem. Az addig oké, hogy fraps-el megcsinálom a videót, de kellene nekem egy ingyenes szerkesztő, amivel át tudom konvertálni 720p-be és letömöríti nekem amennyire csak lehet. Tippek?
  • Tono34
    Szerezhetnél mikrofont már végre :)
  • foxbat88fx
    jééé kivel találkoztam ingame...
    Mr.NoLife személyesen :DDDDD
    ahhoz képest mennyi castája van jó béna a gyerek!
  • R3nton
    miért lőtted ki? :D Beírta, hogy trololo??? :D
  • Bmsrt n2
    1.Kb annyi a páncélja mint a T-44-nek,csak ez T10-ben játszik...ezért nem pattan.
    2.Mivel boldog-boldogtalan átlövi,persze azt lövik nem azt ami pattanhat is...
    3.kb ugyan az a kettőnek,nagy különbség nem lehet.
  • Bero87
    Hali én is pont lorinál vok még 60K XP és bat!Nekem az a véleményem mind kettő tank jó!csak Lorira is rá kell érezni!A tankász körömből majd valahogy készítek videót még nem tom ,hogy!9 kill 4100dmg mesterlövész (25/25)!Szóval azért evvel is lehet osztani a népet csak teljesen más a stílusa mint 13 90 nek!
  • diegho
    Igen az meg is van, de az nem igazán medium, a panther inkább egy mobil td, mint medium tank. Med replay-nek T-54 és Bat lesz terítéken, van még T62 is amivel szoktam játszani, de T-54-et jobban szeretem.
  • Amarth99
    2. kérdésre a válasz: "Amit viszont már most látok, hogy szemét kis dög, jó cammo, brutális töltésidő, magas pen, simán el lehet vele dönteni csatákat, ha nem lő ki az arty az elején"- íme az indokuk, miért téged lőttek:P

1. A frontja nem olyan erős mint a t54-é, de a tornya jobb. Kicsit máshogy is kell vele játszani, mint a t54el, szerintem.

3. az ágyú kitéríthetőség pedig ugyanaz elvileg
  • Tessellia
    High Five contest

Szabály hozzá
  • diegho
    A bat sokkal inkább olyan, mint a 13 90. A lorraine teljesen más. Ha nagyon tetszett a 13 90, akkor a bat is fog.
  • besti
    A Panther csatát megtaláltam neked, így keresd 20130131_1323_germany-PzV_13_erlenberg.
    Pont akkor húztam a Panther-t és kíváncsi voltam hogyan lehet 3.5k körül kiosztani. Az egy nagyon szerencsés és nekem meglepő helyezkedés, de bejött. Nem a leg akciódúsabb, de a snipe nem is arról szól.
  • madmanic
    megint a világ összes kreténje játszik..

hihetetlen, azt hittem csak hétvégén van ennyi..

Belenézek a kukkerba a kör elején, 2 kill meg kiosztok egy csomó damaget, kezdenek belőni, mennék arrébb, a csapat SEHOL, egyedül baszom a rezet 13 pirossal..

És ebből volt ma 5. Eddig.

De már az elején, a csapat mozgásából kiderül hogy szopás lesz-e.. Ilyenkor sajnos elköszönök, és keresek egy szimpatikus pocsolyát..
  • NegyBir
    Tegnap végre rászántam magam, hogy T54 után megvegyem a T62A-t. Még csak pár csatát mentem vele, de lenne pár kérdésem azoktól akiknek már van:
    - jól vettem észre, hogy alig pattan róla valami? a T54-ről sokszor pattogtak, erről szinte sose...
    - tényleg ennyire elsődleges célpont? bárhol felbukkantam azonnal legalább 3-4 tank elkezdett kergetni/lőni
    - kisebb a cső lefelé való kitérése?

Amit viszont már most látok, hogy szemét kis dög, jó cammo, brutális töltésidő, magas pen, simán el lehet vele dönteni csatákat, ha nem lő ki az arty az elején
  • diegho
    Megpróbálok pár alap dologgal kezdeni.

Most mentem egy ilyent, nem gyenge fordítás volt
    Victory!
    Battle: Airfield 2013. február 18. 11:05:57
    Vehicle: AMX 13 90
    Experience received: 5 036 (x2 for the first victory each day)
    Credits received: 63 882 (compensation for damage caused by allies: 247)
    Battle Achievements: Radley-Walters's Medal, Top Gun, Scout
  • Ohyner
    Srácok lenne egy kérdésem. A BatChat játékstílusában mennyire hasonlít az AMX 13 90-re? Az AMX-t nagyon szeretem, iszonyat jó köröket megyek vele, még a bukott meccseken is. A lorraine viszont egy csalódás volt számomra, 150-200 free xp-t is belepumpáltam, mert annyira egy rakás... volt, legalább is nekem. A kérdés az, hogy érdemes-e megvennem a BatChatet? Valaki, akinek van mindkettő tudna nyilatkozni?
  • bigmano
    Ha a videódat oktatási céllal készítenéd akkor ha lehet szájbarágosan az alapoktól kezdve: mik az ajánlott felszerelések,legénység képességei,a medek szerepe a csatákban ,különböző trükkök.....
    Mindenképpen hiánypótló lessz gratulálok respect előre is.
  • diegho
    Igen kommentár is lesz, ha olyan szitu megállítom a replay-t és elmondom miért azt csinálom amit.
  • Bee
    Jól értem, hogy nemcsak replay lesz, hanem kommentár is? Ez esetben előre is köszönöm a kezdő, de tanulni akaró játékosok nevében!
    A heavy-k után egy Panther oktatóvideó érdekelne.
  • diegho
    Oké IS-3 elég populáris úgy gondolom, már csak meg kell keresnem a replay-t.
  • stoppos
    Én a medre szavaznék, de az IS3 is jó végülis, mert attól tanktól agyfaszt kaptam. :)
  • diegho
    Másik fórumon is heavy-t kérnek inkább. IS-3 és 50 100 jó lesz?
  • foxbat88fx
    Nem! Churchill I-ből!
  • Koridor
    Állati ez a jószág, kár hogy bukta volt.
    [IMG]http://[/IMG]
  • stoppos
    Told fel egy szavazós oldalra. ;)
  • diegho
    Úgy néz ki heavy lesz az első, utána jön med, aztán light.
  • Toweliee
    Köszi, Bmsrt n2 neked is!
    Az van, hogy most nem Magyarországon vagyok nyár végéig, és itt olyanok az életkörülmények, hogy nincs lehetőség letölteni a tesztszervert.